Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

hezký dobrý večer všem.přestěhoval sem se na chalupu sem tu bez netu tak píšu od sousedů.v dohlednej době snad už budu zas s vámi v kontaktu,tak mě omluvte.čus

Haloo hospodo, to snad není pravda, tady dnes snad bylo zavřeno ? lol

Tak holt mi nezbyde nic jiného, než dopít svoji "neperlivou" a jít dělat něco jiného :smich:

To Peny: postrádali jsme Tě tady, ale chápeme, že na chaloupce je dobře a ne vždy a ne každý má na chalupě připojení :palec2::smich:

Huráááá !!!!

Dnes jsem v hospodě první a tak brzo ráno. Mám ke snídani kave a palačinky. Kdo si dá?

no mě stačí čajík po ránu,který už mám bez tak vypitý :p

dobré ránko chlapci :)

faktem je,že ty silnice,to je slalom a ty díry,že by si tam haksnu zlomil i mamut :aggressive::wacko::feve: a pánové na jaře až to povolí úplně,to budou pasti -jámy :rock::w00t1:

Tak to aby Karlík zůstal doma a nikam nechodil. Ještě do takové jámy spadne. Kdo by ho tahal ven.

Já ho tahám ven jen když :prc: . Ale ne Karla! :p

Upraveno od žralok

A už zase sněží. Kluci, jak je v práci? Děláte něco?

S váma dnes není řeč. Jdu se najíst.

S váma je dnes zábava. Jdu se raději nažrat a něco vypít.

Mám domácí jitrnice, které svět neviděl !!! :p

Upraveno od žralok

..Hlavně si nedávej Líbo jelita,to by byl v tvém případě kanibalismus lol:smich:

Klidně

klidně? ňáký jelita sem ti našel :p :p :p

post-36104-0-74854300-1295551052_thumb.j

:kuk: , ja radsi slabsi parky :smich:

kluci je tady nekdo z okoli Usti nad Labem? potreboval bych pomoc...

zdar hošové.Tak dnes poslední noční a konečně víkend.Jinak zas má mrznout o víkendu.Mě vomejou.kdo se má furt tak moc oblíkat

to Laras: Marťas vše nejlepší k narozeninám.Ať se ti vše splní kámo. :band:kol-35:

příjemnou malou sobotu :p

Pěkné pozdravení všem! :) Už se to krátí a máme víkend, pěkně si jej všichni užijte :p:smich:

ahoj, diky Vicku :)

Ahoj bando, hezký víkend. Nějak nestíhám moc práce. Hovno malá sobota. :help::smich:

Marine, připojuju se k Vítovi a taky přeju vše nejlepší k narozeninám. -_-

Ríšo, jen jestli je to prací ?????:smich: Já bych to viděl tak, že se Ti práce nahromadila díky jiným aktivitám, nee :prc: , ale Ty to zvládneš, jseš :palec2:

Jasan Karle, holt každá sranda něco stojí. :) Já to doženu a snad i předeženu, aby zbyl čas na to :prc::smich:

:smich: No vidíš jak Tě to nakoplo :D

wííííííkéééénd je tadííííííí :p půl pracovní půl relax bowling :)

Jiříku, tak si říkám jestli by jsi neměl vyhlásit celostátní pátrání po Járovi (Ace Venturovi), hoch se nám asi opravdu zamiloval a vypadá to, že je zcela ztracený???:smich:

Pěkný víkend všem kamarádi.Zítra si lehce odpočinu a v neděli mě čeká led a brusle a výměna termostatu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.