Martin35 Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Nazdááááár Jardo, toje dost!!!! Chyběls do party ,ty štamprle bez tebe nám tu ani nechutnaly!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Vítám Tě Jardo zpět mezi živoucími!!! Už jsme si dělali starosti co s Tebou je!? Jak píše Martin, skutečně to nebylo ono bez Tebe, ať to bylo pivko, nebo něco ostřejšího, ale věřím, že to napravíš, jak píšeš. Tak je po víkendu, ale byl docela povedený a nyní vzhůru do toho přelomového týdne - co nám asi přinese? Věřme, že všem jen dobré! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Ahoj pánové, dnešek se mi fakt vydařil, byl jsem u tchýně na obědě a byla svíčková. Já se tak přežral, že jsem málem prasknul a pak padnul Jo a hlavně že se Jarda našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Tak i já se přidám k ostatním.Hoj Jaroušku.Ty kluku jeden tys nám dal.No ale už se to vrací všechno zpět.Peny už je online,teď ty no tak se mi to líbí.Jen tak dál. To Sejis: Jiříku ani nevíš jak se těším na to jaro.Ale souhlas stebou.Leden v prdeli,únor je krátký a pak už se to snad začne lepšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 U nás je -18° a sousedovi se zlomil jezevčík v zatáčce. Když si plivnu tak na zem dopadne kus ledu. Tak víte co já na to? Zůstanu doma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Kůůůrwa Ejsi ,kde si se flákal,to byla doba lol zima jak v ruskym filmu na nádraží,do p.če s tou zimou,to by mi z toho zdar pardi a úspěšný prc týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Dám na tvé rady. Udělám si týden. Raději měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Dnes sem byl na kontrole s okem,tak prej se to lepsi.nu prozmenu na me leze chripka,tak se potim v pelechu.se z toho po...,uz aby bylo jaro. Jardo,vsem si udelal velkou radost,mechanika jako si ty by sme hodne postradali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Vítáme našeho ztraceného botanika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Dám na tvé rady. Udělám si týden. Raději měsíc. Ty si raději udělej v manželství pořádek at mi nemusí pořád volat Nada....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Zdravím pánové, jdu pro pivo.. Dá si někdo se mnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 No, já už su zase v Čáslavi a samozřejmě ve společnosti kozlíka lékařského 11° . Tak at nám ten týden uteče, áááá už mám další kousek . Tak na zdraví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Brej večír kucííííííí. Libore,kámo ještě že se máš nač vymluvit co.Jednou zima,pak zase teplo,jindy moc prší nebo je sucho.Do toho vítr,nachlazení,auto nejede atd.Když už se objevíš v práci tak si vyměníš sklo na svém mazlíkovi.Chlape jak ty to děláš,že ještě nejsi hore kokotom Kdyby byla naše ekonomika závislá jen na tobě tak už se tu žerem navzájem Ale jinak máš recht pokud to jde tak stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 No tě pic, Vy už snad všichni válíte peřinu, že by si nikdo nepřiťukl? Martine, rád bych se přidal, ale představ si, že jsem nasadil tvrdou dietu po těch všech hláškách a tak jsem jen o vodě, max. jeden malej střik, ve vztahu k pití, je to sice hrůza, ale za 9 dní mám 6 kg. dole a musím pokračovat! Tak všem pěknou dobrou noc a pokud nespíte, tak pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 dobre mrazive rano,u nas je -11 .Varim caj s citronem date si se mnou? Lanny,to jdes takle tvrde do sebe?copa te k tomu dovedlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 U nás je -15°. Včera mi volali 2 zákazníci, že dnes nemůžou přijet na výměnu a přijedou jindy. Tak dnes jsem zase doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 To Peny: Ládíku, čaj mám před sebou, ale bez ničeho - já jej tak nejraději a pochopitelně v rámci ozdravného hubnutí neslazený! A co mne k tomu dohnalo, no v prvé řadě obrázky a narážky na moji obezitu (ale byly všechny pravdivé) a dále mi to nařídili doktoři, jelikož asi budu muset znova reoperaci páteře a prohlásili, že nemají na mne operační stůl (vyrábějí je Japonci) tak to víš, oni jsou holt zakrslíci i když jejich sumo bojovníci, ale??? Tak holt se musím snažit! Ty se kuríruj a přeji Ti, aby jsi to v poho zvládl! Jinak všem pěknej den a jak je zde často citováno "OPATRUJTE SE" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Přeji dobré poledne ... - 12 ráno v 6, ale teď už v teple a klídečku domova ... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 dnes je venku krasne slunecnej den a ja sem zavrenej doma.uz je me o neco lip tak snad zejtra se pujdu vyvetrat do tech sumavskych hvozdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Přeju hezký podvečer pánové, Ládo drž se, ať ten moribundus udoláš Sakra Karle, musíš pořádně rehabilitovat, aby se ti záda srovnaly a nikam jsi nemusel. K tomu, aby to dobře dopadlo ti držíme všechni palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Tak také všem pěkný podvečer! Ríšo, děkuju moc za držení palců , je to milé! To víš, že rahabilituju o sto šest a nejen takto, ale dokonce chodím na "mučení"! To víš, slyším pořád "musíte zhubnout" a mají pravdu, dále naši "páni doktoři" nepřímo pomlouvaj ty rakouské, ale myslím, že to spíš bude v tom, že tady mají jiné starosti, než se starat o pacienty, ale nechci jim křivdit - uvidím, ale každopádně jedu příští týden do Kremsu na kontrolu a pak se budu rozhodovat co a jak! Každopádně to hubnutí je prospěšné i k té rehabilitaci a jdu do toho fest!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Díky za přivítání, taky mi chyběla vaše společnost. Hezky nám v práci odpadávají zaměstanci, chřipka je asi opravdu tady. Já už si to vyležel začátkem ledna tak už mám snad nějaký protilátky. Jen to ranní škrábánní mě nebaví, ty škrabky co se dnes prodávaj stojí za velký *****. Nejsou rovný a škrábu to s nima věčnost. Jsem po vydatné večeři a jdu si pomalinku lehnout . Karle, tak ať ti to dobře dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Karle ježišmarja já bych taky potřeboval zhubnou aspoň 20 kilo. Sakra jak to děláš ? Že bych se s dietou připojil ? Ale zrovna sem zbaštil kus "dietniho" kolena a skřenem .Hm a samozřejmě je to potřeba zalít! Tak nevim hm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 To Jára - Ace: Járo, děkuji moc ! To Martin: Martine, věřím, že jsi si řádně pochutnal na koleně a pivíčku, ale pokud by jsi se chtěl připojit, tak je to docela drsné, ale vypadá, že účinné! Žádné pěčivo, jenom ráno a případně odpoledne plátek polystyrenu, není to ten klasický, žádný alkohol - jen voda, bílé maso (kuřata+ryby) samotné pouze se zeleninou, hodně zeleniny! No je to ze začátku záhul, ale dá se!!! Tak přemýšlej rád Ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 Brej večír kucííííííí. Libore,kámo ještě že se máš nač vymluvit co.Jednou zima,pak zase teplo,jindy moc prší nebo je sucho.Do toho vítr,nachlazení,auto nejede atd.Když už se objevíš v práci tak si vyměníš sklo na svém mazlíkovi.Chlape jak ty to děláš,že ještě nejsi hore kokotom Kdyby byla naše ekonomika závislá jen na tobě tak už se tu žerem navzájem Ale jinak máš recht pokud to jde tak stím No Víto,mluvíš mi z duše,já to taky tak nějak vidím a když k tomu přičtu názory ostatních,tak to tady občas pěkně sere všechny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.