Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

kamarádi u nás ráno bylo -11 a přes den to drželo na -7,cele pracovní týden vkem kosa.Snad už přijde jaro,aby sme se ohřáli.přežijte zdraví.

Vloženo

To víš Karle, v práci :feve:. Já se z práce na fórum nedostanu, je tam nějakej firewall. A když přijedu domu tak už na něj nezbyde moc energie.

Přeji příjemný víkend, zítra máme s kolegy malou oslavičku a pokud se v neděli probudím před obědem tak se jdu podívat do technického muzea. Prej to stojí za to!

Ahojky Járo, tak co, byl jsi v tom technickém museu? Prý tam jsou strašné fronty? Ale zajímavé to asi bude, já jsem tam byl naposledy a teď se všichni podržte, cca před 50 léty, takže bych si měl obnovit vědomosti a poznatky, nééé!:smich:

Vloženo

Tak to je hustý Karle, jsi určitě vítěz, :kol-35: ale když to odhadnu, tak to bude taky něco kolem čtyřiceti let, co jsem tam nebyl. To je v prdeli, jak ten čas letí. Člověk si to pak obzvlášť uvědomí na takovýchto případech. :doh

Vloženo

Tak to víš Ríšo, "dědek začíná dětinčtět a vrací se do dětských let"! :help: Ale zase na druhou stranu to má taky něco do sebe, však už to taky pomalu začneš poznávat :smich:, ale určitě jen z té lepší stránky! :palec2:

Vloženo

pěkný večer borci.Tak jsem to ráno zakřikl.Už to tu u nás valí kurevstvo bílé.

Jinak taky bych nakoukl při nějaké příležitosti a cestě do muzea.Byl jsem tam tak 20 let zpátky a už si lautr nic nepamatuju tak doufám,že si to připomenu

Vloženo

...no z ukázek co byly v TV,to vypadá zajímavě,jak bude čas a opadnou první návaly,tak tam vyrazím i když s vnučkama nevím,nevím,klukům by se to líbilo asi více :)

Vloženo

To Peny: Ládíku, taky se musím připojit k Liborovi s přáním všeho nejnej, aby se Ti dařilo a vše Ti vycházelo tak, jak si představuješ a to zdravíčko je jistě ze všeho nejdůležitější! Hezky to oslav -_-:band:kol-99::gunners3:

Vloženo

Ahoj bando, tak dneska ráno docela krůt, -10,5 a fakt kurevs.. zima. :wacko:

Aspoň že vylezlo sluníčko a trochu se ten mráz srazil.

Láďo taky se připojuji ke gratulantům a přeju vše nejlepší. :band

Vloženo

Ahoj Laďo, taky se chcu připojit s přáním k narozkám , takže všecko nej nej at se ti splní všechno co si přeješ !! ;)

A něco pro zasmání, viš čím to může být když nemůžeš nastartovat , ??

post-36104-0-14927200-1298403614_thumb.j

Vloženo

Zdravím vše živé a již asi spící ........ Láďo vše nej a řádně si to zdraví zapij -_-

Btw u nás -12 a doufám, že zítra v tom Vašem Praglu bude trošku tepleji!

To Sejda - to vypadá na nové volby v Praze, takže se možná potkáme u modrého stánku :-)

Vloženo

Ahojky kucííí, Ríšo koukám, že dnes jsi tady o něco dříve, ale s tím mrazem máš pravdu - je to už hrůza! lol

Jinak Martin nezklamal jako vždy - chlape, Ty snad ani nemůžeš schazovat něajké to kilo, aby Tě ten Tvůj pověstný smysl pro srandu neopustil :smich:

Johane, opravdu se navleč, ale pravda je, že asi je to o něco lepší než u Vás na tom Vašem "západě" ať žijou ML :)

Vloženo

Tak všem pěkný mrazivý podvečer z matičky stověžaté. Tady už to opět klesá, už je -5,3 a jde to pořád dolů, okolo 15 hod. bylo JEN -2,9, tak asi máme před sebou další pěkně mrazivou noc.

Jak jste ráno startovali, zvláště Ti co stojí venku? Já jsem měl co dělat (coctu pro pojížďky v Pze) a tak to na noc musím dát na nabíječku, přeci jen jsou to převážně krátké vzdálenosti a na baterku velké nároky! Mějte se fajn :)

Vloženo

...no starty jakš takš :);) už to startovalo i lépe lol jaro kurwa Gde si :help::feve:lol

jinak úspěšně pracovní mrazivý den Fšem :) dáme si teplý čajík....

kurwa,že ten praotec Čech nešel o pár km níže lol lol

post-210-0-69500200-1298532836_thumb.jpg

Vloženo

pěkný den kamarádi.Tak ještě dvě a půl hodiny a hajdy na noční.V tom mrazu se mi nechce lautr nic.A bude těžké přemluvit mou stařičkou felicii aby se umoudřila a nastartovala :)

Vloženo

Sejdo favorit je držák , a poslední auto které je člověk schopen si spravit sám doma v garáži! Táta má fáčko 20 let a krom výměny spojky žádná vážná závada!!!! :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...