Peny Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 kamarádi u nás ráno bylo -11 a přes den to drželo na -7,cele pracovní týden vkem kosa.Snad už přijde jaro,aby sme se ohřáli.přežijte zdraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 To víš Karle, v práci . Já se z práce na fórum nedostanu, je tam nějakej firewall. A když přijedu domu tak už na něj nezbyde moc energie. Přeji příjemný víkend, zítra máme s kolegy malou oslavičku a pokud se v neděli probudím před obědem tak se jdu podívat do technického muzea. Prej to stojí za to! Ahojky Járo, tak co, byl jsi v tom technickém museu? Prý tam jsou strašné fronty? Ale zajímavé to asi bude, já jsem tam byl naposledy a teď se všichni podržte, cca před 50 léty, takže bych si měl obnovit vědomosti a poznatky, nééé! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Tak to je hustý Karle, jsi určitě vítěz, ale když to odhadnu, tak to bude taky něco kolem čtyřiceti let, co jsem tam nebyl. To je v prdeli, jak ten čas letí. Člověk si to pak obzvlášť uvědomí na takovýchto případech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Tak to víš Ríšo, "dědek začíná dětinčtět a vrací se do dětských let"! Ale zase na druhou stranu to má taky něco do sebe, však už to taky pomalu začneš poznávat , ale určitě jen z té lepší stránky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 ---no když jsme u tech.muzea,tak já jsem tam byl na rozdíl od Vás tak před cca 5-6 lety,chodil jsem tam vcelku rád a rád se tam o5 podívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 pěkný večer borci.Tak jsem to ráno zakřikl.Už to tu u nás valí kurevstvo bílé. Jinak taky bych nakoukl při nějaké příležitosti a cestě do muzea.Byl jsem tam tak 20 let zpátky a už si lautr nic nepamatuju tak doufám,že si to připomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 ...no z ukázek co byly v TV,to vypadá zajímavě,jak bude čas a opadnou první návaly,tak tam vyrazím i když s vnučkama nevím,nevím,klukům by se to líbilo asi více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Peny, všechno nejlepší víš k čemu. Na prachy kašli, hlavně to zdravíčko!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 To Peny: Ládíku, taky se musím připojit k Liborovi s přáním všeho nejnej, aby se Ti dařilo a vše Ti vycházelo tak, jak si představuješ a to zdravíčko je jistě ze všeho nejdůležitější! Hezky to oslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Ládíku,kamaráde všechno nejlepší k narozeninám.Hlavně zdraví a pohodu borče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Ahoj bando, tak dneska ráno docela krůt, -10,5 a fakt kurevs.. zima. Aspoň že vylezlo sluníčko a trochu se ten mráz srazil. Láďo taky se připojuji ke gratulantům a přeju vše nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Ahoj Laďo, taky se chcu připojit s přáním k narozkám , takže všecko nej nej at se ti splní všechno co si přeješ !! A něco pro zasmání, viš čím to může být když nemůžeš nastartovat , ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Zdravím vše živé a již asi spící ........ Láďo vše nej a řádně si to zdraví zapij Btw u nás -12 a doufám, že zítra v tom Vašem Praglu bude trošku tepleji! To Sejda - to vypadá na nové volby v Praze, takže se možná potkáme u modrého stánku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Radši se pořádně obleč. Teď tu máme -10 a psa by člověk nevyhnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Ahojky kucííí, Ríšo koukám, že dnes jsi tady o něco dříve, ale s tím mrazem máš pravdu - je to už hrůza! Jinak Martin nezklamal jako vždy - chlape, Ty snad ani nemůžeš schazovat něajké to kilo, aby Tě ten Tvůj pověstný smysl pro srandu neopustil Johane, opravdu se navleč, ale pravda je, že asi je to o něco lepší než u Vás na tom Vašem "západě" ať žijou ML Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 pěkný mrazivý den kamarádi.Tady -10 no už aby to povolilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Tak všem pěkný mrazivý podvečer z matičky stověžaté. Tady už to opět klesá, už je -5,3 a jde to pořád dolů, okolo 15 hod. bylo JEN -2,9, tak asi máme před sebou další pěkně mrazivou noc. Jak jste ráno startovali, zvláště Ti co stojí venku? Já jsem měl co dělat (coctu pro pojížďky v Pze) a tak to na noc musím dát na nabíječku, přeci jen jsou to převážně krátké vzdálenosti a na baterku velké nároky! Mějte se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 ...no starty jakš takš už to startovalo i lépe jaro kurwa Gde si jinak úspěšně pracovní mrazivý den Fšem dáme si teplý čajík.... kurwa,že ten praotec Čech nešel o pár km níže lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 pěkný den kamarádi.Tak ještě dvě a půl hodiny a hajdy na noční.V tom mrazu se mi nechce lautr nic.A bude těžké přemluvit mou stařičkou felicii aby se umoudřila a nastartovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 kamaradi vsem mooc dekuji za prani.mrazy prituhujou a jaro ne a ne prijit.hlavne budte v teple. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Víťo, co to řikáš, prej stařičkou felicii ?? A co mám řikat já se svoji šádes 135 GLI , má 22 let a zatím startuje jako víno ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 ..já jezdím Favoritem co mám chudák říkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Kucííí kucííííí, já jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Já se v zimě snažím chodit pěšo, nebo jezdím sockou.. Ale ty ranní starty jsou zlo Slunko už svítí, jaro je blízko, tak se držte pánové.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Sejdo favorit je držák , a poslední auto které je člověk schopen si spravit sám doma v garáži! Táta má fáčko 20 let a krom výměny spojky žádná vážná závada!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.