vick Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Pěknou neděli kamarádi.U nás ještě svítí sluníčko ikdyž už je o poznání chladněji. Jinak vše nejlepší pánům Tomovi ˇHampejzoviˇ a Jirkovi ˇJ-novisoviˇ Chlapi hodně zdraví,štěstí a pohody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 A nepřežeňte to jako já, včera sem musel čelit rumové smršti a dnes......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Ahoj kluci, zároveň přeji pěkné odpoledne. Včera jsem si užil den s přítelkyní v Technickém muzeu. Pěkně ho předělali a bylo na co koukat. Seženu si kabel k telefonu a hodím nějaké fotos pro inspiraci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Zdravím při neděli. A pro ty co vědí .. dnes ráno jsem jel kolem Viktorky Žižkov, tak jsem si zavzpomínal :-DDDDD ... Jája pozdravuje účastníky akce :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Krásný nedělní večer pánové, zdravím Vás všechny po návratu z prodlouženého víkendu Koukám, že jste sami konstatovali, že účast je poměrně mizerná, ale věřím, že se to napraví!!! Jinak Johane s Jájou, to víš, že si stále umíme vzpomenout, ale myslím, že nejvíce vzpomínáte Vy s Jájou a hlavně s Járou - Ace, nemělo to chybu Jako vždy nezklamal Martin35, moc mu děkuji za zásobení vtipnými obrázky, vždy potěší! Jinak Martine děláš dobře, že přehlížíš kritiku koberečků, podstata je, že jsi spokojenej Ty a Tvá paní Jinak jak jsi stimuloval? Byl jsi vůbec schopen po té rumové smršti? A co Ríša, ten taky nějak absentuje? Ríšo, pak už jsem neměl připojení na IT, tak jsem se připojil až teď doma. Takže přeji všem klidný a pohodový nastávající pracovní týden a v tuto chvíli pěknou dobrou noc! Mějte se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Ahoj bando, poledne na krku a v hospodě dnes ani noha. Všem přeju příjemný začátek týdne. Johane díky za pozdrav a vyvolání vzpomínky, byla to obzvlášť povedená akce. Karle, na rozdíl od tebe, kdy jsi se flákal v kapitalistické cizině, já mám účast docela dobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 tak i já se přidávám s přáním poklidného začátku pracovního týdne.Dnes mě čeká noční tak mě to docela štve když se podívám jak je venku.Radši bych pokročil na svých kolech.No snad to ještě vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Pěkný večer všem, tak si tak říkám, že Víťa je už asi v práci, nebo chodí později? To víš, my co jsme celý život museli makat od nevidím do nevidím, nemáme pojem od kdy začíná "noční", ale každopádně ať Ti to utíká! Ríšo, vždyť si nedovolím ani pípnout, ale faktem zůstává, že účast v "hospodě" je čím dál horší! Že by ta hospodářská krize??? Tak jsem se pomalu celé odpoledne snažil vypálit mapy do DX navigace pro letošek z toho odkazu co nechal Johan, ale ani za Boha se mi to nevypálí!!! Asi opravdu, jak tam někdo píše, že to vypalovačka v noťasu nevezme, tak má pravdu - hrůza, zničenejch 5 CD a ani ťuk! Holt budu muset poprosit Johana zda by mi to nevypálil Tak se všichni opatrujte a mějte se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Karle tak přesně jak jsi napsal.To už mi začla noční.Dělám od 18:00 do 06:00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 To víš že ti to vypálím :-) Důležité je profil teleatlas vložit do CDClonu a pak to v něm pálit na 1x .... ale vypálím, stačí říct kam to hodit. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 (editace) Pěkný den všem! Johane, to budeš moc laskav, to víš, starej dědek je rád, když zvládá na noťasu ty základní funkce, i když se stále snažím SZ následuje a mějh se moooc fajn To Vick: Víťo, je mi jasné, že hezky vyspáváš, ale tady nádherně svítí Puňťa a tak Ti přeji, aby až se probudíš, bylo i u Vás tak nádherně! Editováno: 8. Březen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Nazdárek.Zdravím po dlouhe odmlce.Venku je nádherně ale stáli zima.Přeji krásý zbytek tejdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 No, to je dost, že jsi se ozval, už jsme mysleli, že jsi "EMIGROVAL" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Karlíku jo jo vyspával jsem a máš recht.Svítí to tu nádherně.Už druhý týden.Nádhera.Potřeboval bych aby to ještě vydrželo tak do pátku.Uvidíme řekl slepý hluchému.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Co dovedou městský blumy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 dobry rano,podava se kava a ovocny satecky.v noci sem se vratil z vyletu,byl sem sefovi pro novej kamion v praze,pak do frydku pro naves a do ziliny pro plato a to me nalozili do navesu.vylet na dva dny,ale v novym mercedesu se to necha.hezkej slunecnej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Takovou snídani bych si nechal líbit.. Hezký den pánové a nezapomeňte že je středa ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Tak snídani jsem prošvihnul, ale co, za chvilku je oběd. Tak ať se vám daří pánové, dneska se to láme a za chvíli už bude zase víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Dnes je opět nádhernej den,ale ta zima je tam pořád.Potřeboval jsem vyčistit supa ve vnitř ale moc se mi dotoho nechce jak je ta zima.Ted mám po oběde a du si dát šlofíka.Přeji krásnej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 tak šlofíčka? Ale všichni Ti to určitě přejem! Lepší než mrznout kolem Supa, ono to určitě ještě vydrží a určitě a hlavně nezapomenout jak psal MarkusV, že je třeba stimulovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Dobré ráno.podáváse kakao a loupák.A venku napadl sních a nálada je v pr.....přeji krásnej a pohodovej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 kamaradi,tak jak to jde?jeste zitra a bude zase vikend.dopravam si odpoledni siestu a nejak se me nechce nic delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Tak to máš dobrý Láďo. Taky bych si nechal říct. Víkend už je za rohem, zítra malá sobota a taky budu relaxovat. Tak ať vám to všem zítra uteče a užijte si víkendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Ahojky pánové ! Tak koukám, že jsme snad všichni "abstinenti" ? Hospoda prázdná ? No to je morálka, takhle ty hospody přijdou na buben!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 ahojte kucííí.Tak mám víkend.Dnes jsem nakoupil nějaký tmel a další blbosti na případnou práci v garáži,ale počasí mi to zhnusilo tak jsem dnes na to stimuloval.Uvidíme co zítřek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.