KubinoS Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Ahoj všichni, jsem tady novej a rád bych se seznámil s nějakýma superbákama z Brna a okolí (samozřejmě i s ostatníma), navrhuju nějakej srázek některý den o víkendu, jak by to to všem hodilo:-) Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Nazdárek.Tak venku je nádherně tak jsem se dal do uklidu supa.Nevíte někdo čím se dá čistit světlá kůže?,je už celkem taková zašlá a jsou tam fleky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 ,taky budu pucovat introš, včera jsem ošetřoval kuži, a dnes musím trošku vyčistit koberec. ty sedadla jsem dělal mýdlovou vodou, ale moc nemokřit, pak ošetřit přípravkem na kuži od škoda auto...nebo nějakej přípravek na kužu co ju čistí zrovna. já mám černou tak fleky moc vidět nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 ahoj, jo to brno muzem nekdy dat ale chtelo by nas vic.... urcite se najdeme aspon 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Právě se mi povedlo při parkování chytit nárazníkem o obrubník. Sedřený lak a skvěle zakončená sobota.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 To MarkusV: Stane se, ale znám to! Je to k nasr.ní, ale když není nic horšího, je jen dobře RIBO -RÍŠO, kde jsi se ztratil? Bylo to včera náročné? A to samé platí pro moraváky, kde se flákáte Martine a Víťo, že by ta stimulace byla tak náročná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Pánové a dámy zdravím, jsem po náročném víkendu KO, tak místo leštění supa, jdu mačkat peřiny ... všem krásnou neděli .. jinak Lanny neboj, mám tě v paměti :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Mě mačkání peřin už nebaví tak du leštit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Příjemnou neděli bando a užívejte, jak nejlépe to jde. Karle já se nikde neztratil, šel jsem včera kolem hospody a na pípě byl hadr skoro jako jako celý týden. Nějak nám to tady vázne. I debata o případném srazu je na mrtvém bodě, až na pár zoufalých vykřiků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 (editace) Tak koukám, že když člověk zabouchá na "hospodu" i když má hadr na pípě, přece jen se otevře!!! Ríšo, naprostý souhlas, myslím, že je nejvyšší čas, aby kluci moravští si vzali na starost třeba ty Pasohlávky, nebo pokud má někdo jiný nápad, resp. možnosti - sem s ním ! Myslím, že je nejvyšší čas. Jinak nějak v poslední době vůbec nevím co je se Sejisem? Nevíš Ríšo co s ním jeee??? Johane, nemám obavy, je to O.K., není to nijak akutní, přeju pěkné mačkání, měj se Jo a všem dobrou chuť k nedělnímu obědu. Editováno: 13. Březen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Ahoj Kájoooo, a všeci, já sem šel včerá okolo hospody ale nenechal sem se vtáhnout ani ventilátorem , tak sem byl doma a dneska je mi hej . A za chvilku bude oběd , tak si i pochutnám. Zatim ahooj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Zdravím všechny vespolek.Příjemnou neděli kamarádi. Karle včera 9 hodin v garáži,takže jak jsem došel domů tak jsem sebou fláknul no a dneska mám denní takže nic moc no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Kurňa to je najednou narváno. Jinak o Jirkovi nic nevím, asi nemá čas. Já jdu vařit, žena je po noční, mačká peřiny a já mám hlad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Pěkné nedělní odpoledne pánové. Už jsem chtěl přezouvat, ale punťa se má prý zase schovat.. Teď mám hlad a v hospodě nemají ani utopence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Ríšo, hlad je nejlepší kuchař, už jsi jej ukojil? Víťo, prosím Tě, co jsi vyváděl 9 hod. v garáži? Ale věřím, že Ti tam bylo líp než dnes na denní Martine, jako vždy jsi nezklamal a dobře jsi mne zásobil, zvlášť s těmi "černými" to nemá chybu, kam se hrabe ta čůza Mojsejová, či jak se jmenuje, vždyť ona je myslím taky jejich, nee? Prostě všechny je A co hubnutí, ještě jsi se nerozhodl, já mám zatím dole necelých 14 kilo. Až na to, že si nemohu dát dobrého truňku, tak to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 14 kilo?? Klobouk dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Tak jsem si dal po vynikajícím (vařil jsem sám) obědě i šlofíčka. Auto mám umyté ze včerejška a s překvapením dnes ještě nepršelo. Přezouvat budu až v dubnu. Čeká mě pravděpodobně v březnu minimálně jednou Ostrava a policajti to budou na 100% hlídat. Obzvlášť s radostí, když bude 15°C nad nulou. Karle, asi v tom mám hokej, dieta je snad o žrádle a ne o pití? Pivo asi není to pravé, je to přeci tekutý chleba, ale ostatní by snad šlo né? Vždyť je snad i vinná dieta a tu by jsi snad mohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Příjemný nedělní večer,zdravím všechny,hlavně Karlose a Ríšu mám za sebou pracovní víkend a poslední dobou trochu více běhání,vždy sem nakouknu a zase letím... Co říci ke srazu?Tot otázka?Čistě teoreticky jako minulý rok by byla první šance na pokec při tuningu Dlouhá Lhota u Příbrami,ale je to jenom odpověd na dotazy ohledně letošních PŘÍPADNÝCH srazů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 dnes melo byt hezky a nejak se to nevytahlo,bylo pod mrakem.delal sem poradek v podkrovi,ma me v prubehu tydne prijit montovat stresni okna. Co se tyce srazu,za me morava byla fajn a letos by byla taky fajn.jen bych misto nakupu ve vinnym sklipku,tam udelal vecerni degustaci,ktera by mohla se protahnout do ranich hodin.myslim si,ze by to nebyl problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Všem pěkný začátek pr. týdne, ať vše vychází! Jiříku, jojo všichni to známe, někdy se to nahrne a člověk neví co dřív. No hlavně, že jsi v pohodě. Jinak pánové, tak jak to vidíte s tím letošním prvním srazem, ten sklípek jak zmiňuje Peny by mi rozhodně vyhovoval a doufám, že nejen nám s Ládíkem, předpokládám, že Ríša - Riba bude také rozhodně pro a tak klucííí moravští, doufám, že se toho řádně chopíte, co Vy na to??? Mějte se všichni moc fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 ...zdar Karlos,moc fajn mi není,zdravíčko není optimální a nálada lehce nad bodem mrazu dlouhodobě ,občas se blýskne,ale.... snad počasí mi zvedne globálně náladu,že mám v zimě deprese,není tajemstvím..... třeba ted zrovna koketuji s tím,že svého supa prodám,když mi dá někdo solidní nabídku,je jeho a ,že je v top stavu o tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Jirko, neboj se, jaro už klepe na dveře, někde jsem slyšel, že se už objevily vlašťovky a ty jsou předzvěstí jara! Byla ta zima letos opravdu dlouhá a festová! Jinak Jiří, že by jsi nás chtěl opustit, to snad nee, spíš si myslím, že pokukuješ po SUPU II, nee? To, že ten Tvůj SUP je , to všichni víme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Zdar a sílu sokolíci.Ať úspěšně vkročíte do tohoto pracovního týdne. Karle v garáži jsem byl tak dlouho jelikož se furt stimuluju stěma kolama.Ještě zítra mám šichtu a pak volno.Takže nechám namíchat barvu a vrhnu se na to ať už to je hotové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Ahoj bando, tak ať nám to v tom novém týdnu utíká. Jirko, tak to jsme na tom stejně, depka jako prase a na časy se moc neblýská. Firma jde do finále a budu se muset poohlížet po nové práci. Snad jen to jaro je naděje, že bude líp. Jinak jak jsi psal o té Lhotě, koukal jsem, že tam je termín 8.4.– 9.4. 2011 a bude to rok, co jsme tam byli ve třech a fláklo sebou to tůčko ve Smolensku. Jo a přestaň koketovat s tím prodejem. Nikde by se už sup neměl tak, jako u tebe. Morava je jasná zpráva a jsem za každou špatnost. To zas bude v álejích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Karlosi a Rišo,nepokukuji po II.supovi,to a ni náhodou,neb ho nepotřebuji a hlavně na něj nemám ani z rychlíku......spíš potřebuji novou velkou sanitu,to mě tlačí velmi,tak by bylo na akontaci ;)starý Ford už patrně dojezdil i jako nahradák,leda pro někoho na stavbu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.