Romejn Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Dobré ráno.podáváse kakao a loupák.Je tu víkend tak hurá na něj.Přejí krásný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Tak pěkné sobotní poledne vinšuju všem Koukám, že kromě Romejna tady dnes ještě nikdo nebyl, ale že by jste všichni pracovali se mi nechce věřit, to spíš to vyspávání - resp. lenošení Že by Ríša vyspával, to bych se ani moc nedivil, asi měl včerejšek náročnej - v tom počasí na otočku Ostravu a možná večer nějaké povinnosti , tak to jej zcela určitě omlouvá Martin určitě je plně činorodej a tímto mu děkuji za krásné zpestření soboty - pěkné obrázky, ostatně jako vždy, prostě je v tomto směru absolutní Tak pánové, přeji všem dobrou chuť, pokud už nejste po obědě a těm co jsou, tak dobré zažití! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Ahoj Kájo, děkuji za pochvalu a hned ti pošlu další, a dneska večer to bude náááročny protože je Josefa a to bude v hospodě několik smrští ! Jo a všechno nejlepší, jestli tu ňákej Josef chodí ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Pěkný víkend kamarádi.Tak včera nás tady pokropil déšť se sněhem,ale co jsem se koukal na předpověď tak by to mělo být od pondělka lepší.Jelikož jsem na noční tak mi to zatím nevadí.Volno mám až v úterý tak uvidíme. Tak se opatrujte.Čuste hojte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Dobré ráno při neděli pánové. Tak šup, šup vstávat a cvičit nebo stimulovat. Ten pátek do Ostravy a zpět byl fakt náročnej, protože to počasí bylo katastrofální. Jsem rád že to mám za sebou. Koukám, že jsem v pátek prošvihnul popřát Jardovi k narozeninám, tak se připojuji k přání všeho nejlepšího až dnes. Užívejte klidu a pokud pracujete, ať vám to utíká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Krásné sluneční dopoledne.Na moravě právě svítí sluníčko tak hned se lépe vstává.Kakao došlo takže dá si někdo čaj nebo kávu?Přeji krásny den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Jednu kávu prosím. Praha pod mrakem, ráno to vypadalo na slunečný den. Třeba se to ještě vybere. Babička říkávala, že jedenáctá rozhodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Prosím jednoho "smrťáka", abych se konečně probral! Bylo to včera, resp. do dneška velmi náročné, přijeli jsme, když už pomalu svítalo, ale neboj Ríšo, bylo to jen šampíčko, ale bylo jej požehnaně, no snad to moc neodnese můj metabolismus? Kucííí, všem přeji pěkné nedělní poledne, dobrou chuť k tomu nedělnímu obědu a jinak Ríšo, nejen maminka, ale i babička mají vždy pravdu a vypadá to, že se to snad trochu vybralo, alespoň tady občas puňta vysvitne! Mějte se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 to vas vsechny vikend zmoh nebo ste takle mooc vytizeny,kdyz tu dnes nikdo neni?venku je nadherne,jen aby go vydrzelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 pěkný večer kamarádi.Tak mám poslední noční a zítra volňáska.Takže je jasné že opětně budu vymýšlet blbosti a budu zalezlý v garáži v pěkném počasí které zajisté vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Hola hola, tak panstvo, sluníčko svítí, jaro je snad už konečně tady a tak se prosím, také už proberme z té zimní letargie Víťo, tak si to pěkně užij Jinak si říkám, že nějak zapadl nápad, že by jsme dali v půlce května třeba znova ty Pasohlávky, nebo může být i něco jiného, ale ty jsou vyzkoušené a měly úspěch. Jde o to zda by se toho ujali kluci Petr s Larym, nějak dlouho se neozvali? No jen jsem to tak nadhodil - jaká bude odezva? Pěkný prac. týden všem a popřemýšlejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Ahoj klucíííííííííí. V hospodě jak po vymření, alespoň to počasí nám dělá radost. Karle, jaká myslíš, že bude odezva? Taky jsem se už s tebou několikrát o něco pokusil, ale je to jako když hrách na stěnu házíš. Rád bych se mýlil, ale vypadá to na skreč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Krásné slunečné dopoledne.Jaro je tady KONEČNĚ.Tak budu asi už pomalu přemejšlet o přezutí na letní gumítky.Přeji krásnej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Ahojky Ríšo, máš pravdu, ale hodil jsem to jako udičku a když nic, tak holt budeme vědět, že zájem není a potom to bude na tu skreč! U V I D Í M E ? Zbývá cca měsíc a půl a tak se ještě nechá něco zorganisovat!? Jinak by se měli chytit v prvé řadě klucí z Moravy (Víťa,brňáci a další), směřujeme to tam, aby "ONI" to neměli pokaždé tak daleko! Počkáme a uvidíme, ale moc času už není! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Ahoj Kájo, loni ten super sraz zorganizovaly ( pokud se nepletu) Petr Vlach a Laras . Jestli budou tak ochotní i letos, uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 (editace) Zdar bando! Mluvil jsem s Petrem a byl by nápad to udělat tu http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq=jevi%C5%A1ovice@sss=1@ssp=113826924_121614028_156753004_156626636@x=136670080@y=132071936@z=13 Je tam kemp kde by se dalo neco podniknout, dále bowling (Sejis musí dorazit), kuželky, kulečník..... Možnosti výjezdu je vícero, Znojmo, Vranov.... http://www.sypkajevisovice.cz/ http://jevisovice.cz/ Nebo nekdo lepsi napad kde? Editováno: 22. Březen 2011, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Zdarec Lary, jsem rád že jste se s Petrem hned chytili, myslím, že všichni to uvítají, jelikož jste se vloni s velkým úspěchem osvědčili. Předpokládám, že si to vezmete za své, vystavíte zde seznam pro přihlášení a my všichni se již jen budeme těšit na opětovné pěkné setkání, dobrý pokec a zábavu a hlavně i dobré vínko! Myslím, že Váš nápad je výborný!!! To Riba: Ríšo, myslím, že skepse nebyla na místě. Jsem rád, že se kluci moravští hned chytli a ten jejich nápad se mi líbí, co Ty na to ? To Martin35: Martine, jsem moc rád, že se hned Lary s Petrem ozvali, resp. to vzali za své! Je vidět, že Vy klucííí moravští jste akční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Dobré ránko, docela se začínám těšit:-) jestli se něco takového bude konat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Zdar klucí, omluvte moji absenci. No mám teď zase co číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Martine super. Já jsem za všemi deseti. Na dovádění, jak píšeš je tam toho dost. Hlavně aby byl nedaleko i zdroj tekutých hroznu a ke štěstí nám asi nic chybět nebude. Co to šoupnout do loňského tématu? Ať máme tu Moravu pěkně pohromadě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 zdar pánové.Omlouvám se že přes počáteční euforii na letošní sraz sem poslední dobou polevil nicméně práce mi přibylo a do toho jsem spoustu hodin v garáži a proto zde vždy jen nahlédnu a zase letím. Co se týče vzdálenosti mi to je úplně fuk.Jinak pokud se toho zhostí už podruhé Lary s Petrem tak jen dobře.Loni byli super. Pokud bych mohl být v něčem nápomocen rád pomůžu.myslím že datum jsme už kdysi zvolili někdy v květnu v půli takže jestli tam bude volno tak good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Kurňa venku nádherně a v hospodě po celodenní šichtě ani noha. No nic já zase jdu do pryč a pozdravím sám sebe u zrcadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Ríšo, anebo je kyselý pííívo !!! Tak se sem nikomu nechce ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Kluci, hodil jsem to teda do te sekce jako loni! nejakeho admina prosim o zmenu nazvu a zobrazit strandku kde budou souhrne informace... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Pěkný pátek všem.A přeju pohodový víkend.Já mám denní a volno až v pondělí takže ať se to povede aspoň Vám. to Laras: Marťas pěkná práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.