Sejis Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Poklidný kratší pracovní týden přeji hoši,koukám,že se sraz nějak nedaří dát dohromady a ,že o tom něco vím,doufám,že se mi již nedivíte,proč už nechci,je to nevděčné a za roky unavující...........a hlavně je to velká škoda,tím nemyslím velikost Superba Já ten sraz vidím patrně na Chabry a to bude asi vrchol srazů,možná ještě na podzim...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Škoda to opravdu je. Navíc mám blbou čerstvou informaci o tom, že kemp na Pasohlávkách je na plánovaný termín 14. – 15. 5. totálně obsazený. Pokusíme se na ten termín sehnat ještě něco jiného. Pokud by měl někdo nějakou inspiraci a nápad, tak sem s ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Ríšo uděláme privátní sraz u mě na chatě,vždyt to znáš,tam je super :kol-35: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Jiříku, tak to určitě a budu moc rád. Chtěl jsem ještě něco většího na základě toho, že to bylo loni moc fajn. Teď to ovšem nevypadá zrovna na to, že se to povede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Tak soukromničíte pánové, no to je pěkné a ani nepozvete, tak to teda nevím, nevím Asi si budeme muset taky zasoukromničit, no nic ve zlém, já si stejně myslím, že Ríša to dá hezky dohromady i když ty Pasohlávky jsou obsazené, Ríša je prostě a já jdu taky něco hledat - snad mne osvítí PB? Tak zatím hlavu vzhůru, dílo se nakonec určitě podaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Karle to je jenom můj nápad,ale pro pár super lidiček můžeme udělat něco menšího u nás na chatě,ale je to jenom o domluvě něco jako besídka na Viktorce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Pěkný večer lidičkové.Tak to je škoda s těma pasohlávkama.Dneska jsem se na to téma s Ríšou bavil.Taky ještě kouknu co a jak na netu ale čas letí. To Sejis: Jiříku to máš pravdu.I já měl tu čest u Tebe na chatě a opravdu klídek a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 tak já zatím posílal dotaz zde: http://www.ubytovani-aktualne.cz/detail/ubytovani-podyji/kemp-vranovska-plaz-ubytovani-podyji-areal-autocampingu-vranovska-plaz-966/?_fid=6247 tak uvidíme co napíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Ahoj Víťo, to není vůbec blbej nápad, nemám moc času, ale kouknul jsem na to a docela si myslím, že by to mohlo být dobré a hlavně snad i volné!? Držím nám všem palce, aby Ti odpověděli kladně a hned to sem hoď. Ríša mi říkal, že by se na to založilo fungl nové vlákno, což bude nejrozumnější. Přeji všem pěknou malou sobotu To Sejis: Jiří, to je jasné, vždyť jsem Tě jenom v dobrém hecoval. Mějte se všeci fajn! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Karlos,já to myslel vážně a viděl bych to třeba v sobotu po srazu v Chabrech pokračovat 30 km k nám na chatu a tam se v klidu pobavit ,,,,,,,,,,,,,grilovačka,lehce nádo zatapit ilustrační foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Jiří, to je perfektní nabídka, není co řešit po srazu v Chabrech, ale tohle jsme všichni mysleli tak, že si uděláme pohodovej srázek s přespáním, aby jsme si nejen nacpali nácky, ale trochu i rozjařili! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Zdar bando ... Lany zítra volám .. jsem pátek i sobota v praglu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Jirko, jsem všema deseti za. Jak píše Karel skvělá nabídka. Nic měně, ještě se naděje na uskutečnění víkendového srazu v polovině května úplně nevzdáváme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 tak mi odepsal že v tomto termínu jsou zatím všechny chatky volné tak je to jen na nás pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 (editace) Takže je to perfekt, já jsem si ten Vranov v noci prohlížel a docela se mi to líbilo. Takže nyní již jen, aby Ríša udělal nový odkaz na SRAZ VRANOV 14 a 15 května 2011 ! Myslím, že pokud by někdo chtěl přijet již v pátek 13/5/2011, určitě to bude možné, ale my jsme to s Ríšou viděli na sobotní dopoledne, či tak nějak, ale bude to záležet jak se domluvíme! Zatím si myslím, že předběžně je jisté, že přijedou Martin35, VICK - Víťa, kterému vděčíme, že to sehnal, pokud vím tak i Peny - Láďa, RIBA - Richard, já pochopitelně, takže takto je to 5 SUPŮ, ale jsem přesvědčenej, že se jistě ještě někdo přihlásí, ať již ze starých pardálů, či nováčků, kteří jsou pochopitelně vítáni!!! To JohanJFV: Johane, díky budu se těšit, zítra se domluvíme. Jinak se taky podívej, jestli by jsi na ten termín nějak neuhrál volno!? Jinak strašně dlouho postrádám našeho "experta přes elektriku" JÁRU a tak mu alespoň takto chci popřát vše nejlepší k dnešnímu svátku! Kde jsi ztracený chlape, Ty s námi nepojedeš na Vranov? To by bylo Editováno: 27. Duben 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 tady nejnovější článek ohledně pump http://aktualne.centrum.cz/finance/grafika/2011/01/11/seznam-pump-nekvalitni-benzin-kontrola-coi-cerpaci/?cid=690906 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Tak středeční noc a hospoda prázdná, no to je pěkné! Jedinej Víťa to tady zachraňoval! Pánové, chtěl jsem požádat, aby kdo máte tel. na Ace Venturu a další osvědčené účastníky našeho fóra, jste je kontaktovali ohledně pořádaného srazu na Vranově ve dnech 14 a 15 května. Je nutné podat v brzké době závazné přihlášky, aby Ríša mohl objednat chatky! Nebojte se, že by nebyly volné chatky, prý jich mají pro celou armádu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 To je těžký, když lezeš do hospody s ranním kuropěním. Přes den tu byl docela na naše poměry cvrkot Jinak přeju všem úspěšný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Nojo, jen do mně a pěkně co se vejde! Ale jinak máš pravdu Ríšo - ostatně jako skoro vždy , ale to Ti doma tak hezky nepřiznaj, viď Taky fšem moc pěknej den a mějte se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 bré ranko kamarádi tak holá holá práce volá.Mám sice volno ale práce se vždy nějaká najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 ....ba ba, ale jak se říká Víťo, ta jediná nám neuteče! I když ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Nazdar pánové, mám ještě dotaz k tomu Vranovu. Pokud nechci chatku, ale vzal bych si stan, tak je taková možnost nebo stanový kemp je tam někde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 To Ma_ra1: Nevím jestli s tím má někdo zkušenosti, ale když tak, si najeď na ten odkaz co je od Riby přímo na jejich stránky a zjisti si to, myslím, že by neměl být problém. Ale jinak tam máš i ceník a uvidíš, že ty ceny v mimosezóně jsou přijatelné, případně se můžeš spojit mailem, či telefonicky přímo s nima, aby Ti podali upřesňující informace! Měj se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Okej, to už pořeším. Ale díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 no vzhledem k tomu že chatka by měla stát 160kč za noc tak si nemyslím že bys to nějak stím stanem zjednodušil,ale samozřejmě jak psal Kája koukni na odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.