Duben 28, 201114 r Trochu poopravím Vickovu - Víťovu informaci, jak jsem já vyčetl z jejich letošního ceníku, tak ubytování v chatkách je v tomto termínu za 160,- Kč za osobu + nějaké drobné jako rekreační poplatek + parkovné za auto a den, to teď momentálně nevím kolik to bylo, ale celkově si yslím, že ty ceny jsou O.K.. Už jsem také našel v okolí vinný sklep a jednu z největších vinic, kde je inzerován prodejní stánek s jejich víny! Jedná se o vinici " Šobes " a vinařskou obec " Šatov " kde je Moravský sklípek. Tak také zkuste pohledat, aby jsme věděli co a jak. Docela si to již umím i představit
Duben 28, 201114 r Karle a kdes viděl tu cenu?já když najedu na odkaz co jsem zde dával tak je tam od 160kč chatka/noc mimosezónu.A za auto je tuším 60kč.
Duben 28, 201114 r jj díval jsem se už také podrobně na ty informace a je paráda. Jako jo, tu chatku pro 2 osoby beru, protože úspora oproti stanu 110 Kč mi přijde fakt zanedbatelná a to nemluvím o problémech spojených s případným deštěm a práce se skládáním stanu atd....máte pravdu chatka bude ideální Kemp vypadá pěkně, už se nemůžu dočkat...ještě omrknu okolí, kam by se dala udělat nějaká hromadná vyjížďka - pokud se teda něco takového plánuje
Duben 28, 201114 r to Vick: tady máš ty chatky: http://www.vranovska-plaz.cz/ubytovani/ubytovani-chatky/ubytovani-v-chatkach-cenik-ubytovani.html a tady je to auto + rekreační poplatek atd.¨: http://www.vranovska-plaz.cz/ubytovani/autocamping/kemp-cenik-ubytovani.html
Duben 28, 201114 r To zas bude v alejích nablito. Už se těším. .... na co??? Že si v tom nablitým někdo ustele ?
Duben 29, 201114 r Nazdáááár , tak už konečně domááá !! A vidim že se srazem se to tu rozjelo fest ! No hned du kuknout na to novy vlákno .... a samozřejmě už se těším !!
Duben 29, 201114 r Tak se nám to tu díky srazu tady povede trošku rozhejbat. Jinak všem příjemný a klidný vikend přeju. Upraveno Duben 29, 201114 r od riba
Duben 29, 201114 r A já letim na opravdový píívo tak zatim , snad to nebude ... no. zítra se ozvu.... Upraveno Duben 29, 201114 r od Martin35
Duben 30, 201114 r Pěknou slunečnou sobotu všem! Hola hola, hoši vstáváme, žádný vylehávání i když asi těch "kousků" bylo povícero, viď Martine Omluvenku má Ríša - ten už patří do kategorie postarších a tak jej musíme šetřit :smich:
Duben 30, 201114 r Uf , přesně tak Kájo, dodatečně jsme zapíjely jiřího , tak opět prolítla rumová smršť !! A dneska mě je ňák šoufl ! Jdu se z teho vyležet .
Duben 30, 201114 r Já vás zdravím pánové. Já už jsem dnes od osmi na nohou a užívám si to s vnoučkem. Na večer nás čeká ještě pálení čarodějnic. Tak se mějte a užívejte krásného víkendu.
Duben 30, 201114 r Tak vidím, že Martin se z toho již vyležel a tak se možná dočkám i nějakých pěkných prasárniček? Jinak "dědulko" Ríšo, je vidět, že doma vědí jak na Tebe, ale je pravda, že ti prckové nám umějí rozjasnit nejen tváře Tak to večer s těma "HEXE" nepřežeň, ale nevypadá to moc dobře, alespoň u nás na východě Prahy je teď zataženo tak, že bych pomalu měl strach, aby z toho nebylo něco velkého, no uvidíme, řekl slepej. Takže všem "pěkný večer při pálení čarodějnic"
Duben 30, 201114 r tak u nás se to už spustilo.Bouřka a liják no hnus.Myslím že spousta lidí dnes bude místo pálení hexe pálit brouka v krku.Notabene když dnes hrajem hokej.
Duben 30, 201114 r Svatá pravda a myslím, že to nikoho z nás ani nebude mrzet! A po hokeji pokud možno stimulace
Duben 30, 201114 r Kamarádi,vrátil sem se ze závodů a sem utahanej jako kotě.Obrovský dík víťovi a ríšovi za organizaci srazu.lanny s tím sklípkem to vidím jako velice výbornej nápad.ríša mě to potvrdí,že loni u dědka sme nakoupili výborný zboží.Mějte se faj a já jdu si schrupnout.
Květen 1, 201114 r Předně vítáme Penyho, že dorazil živ a zdráv! Jinak jsem si myslel, že už "PRVOMÁJOVÝ PRŮVOD" skončil a koukám, že asi neee? A nebo jste všichni tak zničení po pálení těch čarodějnic, to bude spíš tím a pak tou stimulací
Květen 1, 201114 r Já bych Ti snad i půjčil, ale Ty by jsi s ním mával jen "PIONÝRKÁM" a pak bych měl výčitky, že jseš stíhanej jako deviant Jinak díky za zásobení, ani to nestačím prohlížet a přeposílat Ríšovi! V tomhle jsi Martine nepřekonatelnej Dobrou chuť všem!
Květen 1, 201114 r Tak koukám Láďo - /Peny, že jsme se z nedělní siesty zatím probrali jen my dva, vlastně už tady byl Laam, ale jinak si fšichni pěkně užívají a to je vlastně mooc dobře. Že se povedlo Ríšovi zmáknout Laama je myslím velmi dobře!
Květen 1, 201114 r psal me vcera david paspoort,ze dorazi urcite na sraz,tak jen tak dal,at je nas vic.jen to pocasi aby vydrzelo.
Květen 1, 201114 r Kuk!!! Je tu někdo? Kurva, dnes jsem zjistil, že ten Laam nebo co to je za prevíta je slovák! Věděli jste to?
Květen 1, 201114 r Dědek se nejen poprdí, ale přímo pos.re, ty dorostenče a moc nekukej, víš jak je to s těma kukačkama a pokud by jsi nevěděl, tak se poptej staršího Upraveno Květen 1, 201114 r od Lanny
Květen 1, 201114 r Vím jak to je s těma kukačkama. Já kuknu, a Ty se posereš! Máš nachystané Pampersky?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.