Lanny Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Trochu poopravím Vickovu - Víťovu informaci, jak jsem já vyčetl z jejich letošního ceníku, tak ubytování v chatkách je v tomto termínu za 160,- Kč za osobu + nějaké drobné jako rekreační poplatek + parkovné za auto a den, to teď momentálně nevím kolik to bylo, ale celkově si yslím, že ty ceny jsou O.K.. Už jsem také našel v okolí vinný sklep a jednu z největších vinic, kde je inzerován prodejní stánek s jejich víny! Jedná se o vinici " Šobes " a vinařskou obec " Šatov " kde je Moravský sklípek. Tak také zkuste pohledat, aby jsme věděli co a jak. Docela si to již umím i představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 To zas bude v alejích nablito. Už se těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Karle a kdes viděl tu cenu?já když najedu na odkaz co jsem zde dával tak je tam od 160kč chatka/noc mimosezónu.A za auto je tuším 60kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 jj díval jsem se už také podrobně na ty informace a je paráda. Jako jo, tu chatku pro 2 osoby beru, protože úspora oproti stanu 110 Kč mi přijde fakt zanedbatelná a to nemluvím o problémech spojených s případným deštěm a práce se skládáním stanu atd....máte pravdu chatka bude ideální Kemp vypadá pěkně, už se nemůžu dočkat...ještě omrknu okolí, kam by se dala udělat nějaká hromadná vyjížďka - pokud se teda něco takového plánuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 to Vick: tady máš ty chatky: http://www.vranovska-plaz.cz/ubytovani/ubytovani-chatky/ubytovani-v-chatkach-cenik-ubytovani.html a tady je to auto + rekreační poplatek atd.¨: http://www.vranovska-plaz.cz/ubytovani/autocamping/kemp-cenik-ubytovani.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 To zas bude v alejích nablito. Už se těším. .... na co??? Že si v tom nablitým někdo ustele ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Nazdáááár , tak už konečně domááá !! A vidim že se srazem se to tu rozjelo fest ! No hned du kuknout na to novy vlákno .... a samozřejmě už se těším !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 (editace) Tak se nám to tu díky srazu tady povede trošku rozhejbat. Jinak všem příjemný a klidný vikend přeju. Editováno: 29. Duben 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 (editace) A já letim na opravdový píívo tak zatim , snad to nebude ... no. zítra se ozvu.... Editováno: 29. Duben 2011, autor: Martin35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Pěknou slunečnou sobotu všem! Hola hola, hoši vstáváme, žádný vylehávání i když asi těch "kousků" bylo povícero, viď Martine Omluvenku má Ríša - ten už patří do kategorie postarších a tak jej musíme šetřit :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Uf , přesně tak Kájo, dodatečně jsme zapíjely jiřího , tak opět prolítla rumová smršť !! A dneska mě je ňák šoufl ! Jdu se z teho vyležet . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Já vás zdravím pánové. Já už jsem dnes od osmi na nohou a užívám si to s vnoučkem. Na večer nás čeká ještě pálení čarodějnic. Tak se mějte a užívejte krásného víkendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Tak vidím, že Martin se z toho již vyležel a tak se možná dočkám i nějakých pěkných prasárniček? Jinak "dědulko" Ríšo, je vidět, že doma vědí jak na Tebe, ale je pravda, že ti prckové nám umějí rozjasnit nejen tváře Tak to večer s těma "HEXE" nepřežeň, ale nevypadá to moc dobře, alespoň u nás na východě Prahy je teď zataženo tak, že bych pomalu měl strach, aby z toho nebylo něco velkého, no uvidíme, řekl slepej. Takže všem "pěkný večer při pálení čarodějnic" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 tak u nás se to už spustilo.Bouřka a liják no hnus.Myslím že spousta lidí dnes bude místo pálení hexe pálit brouka v krku.Notabene když dnes hrajem hokej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Svatá pravda a myslím, že to nikoho z nás ani nebude mrzet! A po hokeji pokud možno stimulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Kamarádi,vrátil sem se ze závodů a sem utahanej jako kotě.Obrovský dík víťovi a ríšovi za organizaci srazu.lanny s tím sklípkem to vidím jako velice výbornej nápad.ríša mě to potvrdí,že loni u dědka sme nakoupili výborný zboží.Mějte se faj a já jdu si schrupnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Předně vítáme Penyho, že dorazil živ a zdráv! Jinak jsem si myslel, že už "PRVOMÁJOVÝ PRŮVOD" skončil a koukám, že asi neee? A nebo jste všichni tak zničení po pálení těch čarodějnic, to bude spíš tím a pak tou stimulací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Já nemám mávátko !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Já bych Ti snad i půjčil, ale Ty by jsi s ním mával jen "PIONÝRKÁM" a pak bych měl výčitky, že jseš stíhanej jako deviant Jinak díky za zásobení, ani to nestačím prohlížet a přeposílat Ríšovi! V tomhle jsi Martine nepřekonatelnej Dobrou chuť všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Tak koukám Láďo - /Peny, že jsme se z nedělní siesty zatím probrali jen my dva, vlastně už tady byl Laam, ale jinak si fšichni pěkně užívají a to je vlastně mooc dobře. Že se povedlo Ríšovi zmáknout Laama je myslím velmi dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 psal me vcera david paspoort,ze dorazi urcite na sraz,tak jen tak dal,at je nas vic.jen to pocasi aby vydrzelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Kuk!!! Je tu někdo? Kurva, dnes jsem zjistil, že ten Laam nebo co to je za prevíta je slovák! Věděli jste to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 (editace) Dědek se nejen poprdí, ale přímo pos.re, ty dorostenče a moc nekukej, víš jak je to s těma kukačkama a pokud by jsi nevěděl, tak se poptej staršího Editováno: 1. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Vím jak to je s těma kukačkama. Já kuknu, a Ty se posereš! Máš nachystané Pampersky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Připrav se, Hrajem!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.