Peny Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 Kamarádi,tak už sem zase zpátky doma.Cesta byla fajn hlavně plavba lodí byla úžasná.Byl to nádhernej pracovní výlet do švédska.Na vykládce ve švédsku mě dost překvapila pěkná blondýnka,když přišla ke scanii a nacouvala s tou jejich monstrozní 25 metrovou severskou soupravou k rampě.Jí bych tak tipnul na lehkou kancelářskou práci a né na řidičku kamionu.Nu by to pěknej pohled a myslím si,že uměním by strčila do kapsi kdejakého chlapa.Pár fotek co sem cestou na fotil si můžete prohlédnout. fotky z cesty do švédska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 ahoj Láďo.Fotky pěkné,ale kde je ta blondýnka? všem příjemný víkend přeju borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 dobreeee raaaanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 (editace) ....I TOBĚ VILO, JAKOŽ VŠEM To Peny: Ládíku, musím se připojit k Víťovi - fotka té blondýnky chybí Editováno: 12. Červen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 chlapi, uz som na prasky z toho. Niekto mi uz druhy krat vosiel do auta, chodi tam uz ako do svojho, naposledy mi zmizla benbintonova raketa za nemaly peniaz. Pred tym mi slohli antiradar a GPS. Co mi poradite ?? BTW: Zamky neposkodene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 To Lamm: Ahoj,no pokud to vypadá,že si někdo auto fakt odemkne,nechal bych změnit zámky,nebo nějak překodovat zamykání,zeptal bych se někde,kde dělaj zabezpečení aut,jestli něco takovýho vůbec jde,jinak mě nic nenapadá..... david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 ja te dam takovou blondynu,ze se budes divit! Zdravim vsechny. Petula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Pěkné foto z výletu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 (editace) Zdarec bando, je to pomalu jak u kulatý báby, nikde nikdo A už taková vedra nejsou, aby jsme se vymlouvali, že cestou nás přepadla strašlivá žízeň!!! To Peny: Péťo, tak jak to je s tou blondýnou? Na koho to platí? Láďa měl doma utrum? To Passport: Davide jak jsi na tom se Supem? To JohanJFV: Johane, vítám tě zpět mezi námi, pěkně dlouho jsi se neozval, snad to nyní napravíš? Pokud jsem informován, tak podzimní Vranov je naplánován na 17/18 září t.r. - mělo by to tady být vyvěšeno v nejbližší době, tak tentokrát si to volno budeš muset udělat!!! I kdyby jsi měl Editováno: 14. Červen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 zdravim vas pri polednim odpocinku,vcera me sef oznamil nemilou a zdrcujici zpravu.Pojistovna za tatru zaplati jen 30 tis,a za to ji neopravi a ani uz nebude kupovat jinou sklopku,kdyz neni prace.Tak i kdyz sem za nehodu nemoh sem ted bez prace.kuwa to neni zpravedlivy,co ja v tej nasi prdeli budu delat? Peta vas vsechny zdravi a opatrujte se. Riso,jak ty si na tom s praci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Nazdar bando, tak vás zase všechny zdravím po delší odmlce. Nějak nestíhám. Snažíme se, z toho co zbylo, to rozjed pod jinou firmou. Uvidíme, ale moc velké naděje tomu nedávám. Tak ať se vám všem daří. Láďo, pěkný, taky bych jel na výlet, ale spíš někam na jih. Letos to na Kanáry nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 to lanny:rano v praci,odpo vyzvednout svetla,pak hned do phy,a tted vecerim a jdu to davat dohromady,nez usnu,snad stihnu fotecku Karle,ale myslim,ze v sobotu uz se valce protoci.....hurrrraaaa,nemuzu se dockat to Penny:ahoj Ladiku,uplne presne vim,jak se citis,taky jsem to zazil,porad se ptat a shanet,ja si pak reknul,ze uz vezmu cokoli,a v soucasny praci jsem 8 let....:-) js byl bez prace pres pulrok a hrabalo mi z toho,resil jsem to brigadkama atd,jestli to vecer stihnu,poslu fotku z lonskyho Svedska,ale myslim,ze ta je aktualni stale. :-) to Riba:ahoj Riso,drzim palce at se ksefty hejbou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Ahoj Všem , ježišmarjá ono s tou prací je to všude na prd ! U nás to taky smrdí propouštěním, no uvidíme , kdyžtak aspoň se mrkněte na vtip.... chjo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Hurá, tak dnes převážně pevné jádro do té správné hospody trefilo! Dokonce koukám, že už máme vyvěšený podzimní Vranov a můžeme se hlásit, prostě kucí se snaží Jinak pánové, vůbec Vám, kteří máte problémy s prací nezávidím. Ještě, že Martin neklesá na mysli a stále se snaží hospodu rozesmát, nakonec smích bývá nejlepší lék na všechny depky! To passport: Davide, věřím, že se už těšíš, ještě makáš na autí? To Peny: Ládíku, vidíš, že Ti tady všichni držíme palce - určitě se něco objeví, resp. něco najdeš! Jdu se přihlásit na ten podzimní sraz, jsem zvědavej kolik nováčků se zapojí a přihlásí? Nějak se v poslední době vyrojili. Všem přeji pěkné snění a úspěšnou středu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 to Lanny:teď jsem skončil,a zjistil,že levý funglový světlo má trochu mimo čočku bixenonu,tak ho budu muset asi reklamovat,další dva dny v tahu.....tak dobrooouuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 tak tady je to Švédsko...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 To passport: Davide, je vidět, že máš výdrž! Jinak věřím, že taková smůla dovede vytočit, ale bude dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 to Lanny:Karle výdrž by byla,ale tenhle týden to padlo i na mně,a cítím,že jsem unavenej,už aby byla dovolená a já mohl na 14 dní vypnout....měsíc a kousek a dočkám se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 len tak tadial prelietavam. vyzera to ze niekde v servise si skopirovali central . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 tak to je sila....tak nevim,jestli staci preprogramovat,nebo musi byt fyzicky jiny zamky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 (editace) ked to tak vezmes, cely kluc kupis ako nahradny diel a ak ho chces nakonfigurovat - resp. sparovat s centralnou jednotkou, tak to robia cez VAG-COM pokial sa nemylim tak, ze ho daju do zapalovania .. atd atd atd. Editováno: 16. Červen 2011, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 Ahoj bando, aktualizoval jsem seznam nahlášených na sraz a začíná to pěkně. Bude zase veselo. Horší je, že chce jet i moje drahá polovička. Budu s tím muset něco udělat. Vilo, to máš asi dobrej servis co? To by se člověk pos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 V poslednej dobe toľko pracujem, že to už ide na úkor pitia.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 tak to aby uz byl sraz a wilo moh doplnit tekutiny a nebyl dehydratovan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Zdravím vše živé .... no vypadá to tedy, že si ten čas udělám :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.