Lanny Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Tak pěkný večer Vám všem, bando Supí! Martin jako vždy nezklame, jinak Ti díky za zásobení, ještě jsem to ani nestačil vše prohlédnout. Pivo jsem právě jedno dopil a druhé se nalejvá! Takže to tak hrozný nebude, ale holt přes to léto se více chlasče a méně kecá! Ládíku, ty se máš, že pro samou práci ani nevíš co máš dopřát Supovi, jinak příští týden se budu vyskytovat na druhý straně Šumavy a tak jsem si říkal, že bych měl u Tebe vykonat inspekci, jestli vše stavíš tak jak máš!? Ale to by asi byl velký výpadek, protože inspekce se vždy uplácí "tvrdým"! Tak se všichni opatrujte a pěkný začátek nového, ať již pracovního, či dovolenkového týdne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Ahoj bando, zdravím po víkendu a přeji úspěšný týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Ahoj kluci, tak víkend se vydařil i ted tu máme krásně. Přeji úspěšný týden, já budu pracovat až od středy Peny: to mi povídej Láďo. Já se na filtry a pixlu s olejem koukám na chodbě přes měsíc. A nakonec jsem vše měnil v neděli na chalupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 (editace) Všimol som si, že tvoj otec má opuchnuté líce. To od zubov? - Nie, od modlitby. - Ale netáraj... - Netáram. Včera sme sa spolu celá rodina modlili Otčenáš a keď sme prišli po "zbav nás všetkého zlého", otec sa pozrel na mamu a ona si to všimla. ************************************************************************** Kamarát príde so smiechom k dievčaťu a hovorí: Jáááj, cica, taký vtip ti poviem, že ti kozy odpadnú! menšia pauza, zadíva sa jej na hrudník a pokračuje: Aha, tak sorry, tebe ho už asi niekto hovoril! Editováno: 25. Červenec 2011, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 leti tadial niekto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Jo já jen tak prolítávám a zdravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 o chvilu je tu september. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 jo zase uz se to zatahuje a bude prset.pocasi stoji za prd,snad srpenec by uz moh bejt lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Ahoj bando, tady je zase narváno. Kdepak se asi fláká rypák Lanny. Že by :prc: ? :smich: Láďo, nestraš s počasím, dneska i včera to tady docela jde. Minulý týden bylo podstatně hůř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 ríšo dnes svítí sluníčko od rána,ale mám obavy,že to do večera nevydrží.Necháme se překvapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Ríšo alespoň si všichni sedneme, když není narváno Jo počasí tu je vcelku pěkné. Zítra mám šichtu jen do oběda a pak hurá na chatu... Přeji klidný víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Právě jsem dojel z práce, promočený na nit. Místo pivka objednávám grog. Doufám že se to před víkendem vybere.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 kamarádi nemluvíte někdo maďarsky?potřeboval bych domluvit díly na závodní ladu a ty kokoti nemluví německy ani anglicky.Mám tušení,že by mohl wilo umět,ten je od nich kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Laďo, jestli to počká do srazu, tak to tak ve tři ráno můžu zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 hm,to si myslim,ze ve tri rano budu mluvit pline finsky a nebudu sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 už aby to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Lado, ja nie, az taky MADAR nie som . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 zdar a sílu sokolíci.Tak počasí je furt o ničem.Po neděli se má nachvíli vyčasit ale jinak má údajně srpen propršet.No uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 hlasim,ze u nas stale chcije a chcije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 Ahoj bando, u nás je to stejný, proste na hov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 Ahooj, no u nás taky cele den prochcalo, ale teď už vidim že dokonce i kotóč začiná vylizat !! Tak snad to chvilu vydrži.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Zdravím Vás všechny kluci ušatí, vrátil jsem se z dovolené ... dal jsem to Supem a po 3900 km hlásím krááásnou spotřebu 9,3 litru na sto ... a pak, že 2.8 není ekonomický vůz :-D přeji krásné slunečné počasí, které jsme Vám do čech dovezl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 # Zdržal sa Fero u milenky a prišiel domov veľmi neskoro. # - Kde si bol? - pýta sa do žena. # - Marka, vieš ééé... # - Zrejme ste zase mali v robote dlhú poradu, - odpovie si sama manželka. # - Áno, áno... tak to je! # - No prečo z teba cítim cudziu voňavku? # - Marka, nóóó... # - Zrejme vedľa teba sedeli navoňané ženy... # - Áno, presne tak... # - A čí vlas to máš na saku a stopy rúžu na krku? # - No jááá... # - Zrejme bola v autobuse tlačenica... # - Áno, hrozná tlačenica! - súhlasí s úľavou Fero a začne sa vyzliekať. # - No počkaj, ty hajzel! Prečo máš na sebe ženské nohavičky? - rozzúri sa # žena. # - Marka, - prosí Fero, - veď ty si múdre dievča, vymysli zase nejaký dôvod! **** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 14-55-36 ona- ahoj... prosím te, kamosku dnes pokousal pes a ja bych chtela zjistit, jestli to nema podobny rizika jako u varanů treba ... 14-57-03 on- no.. o tom fakt nic nevim ... zkus to vygooglit 15-01-40 ona- ok 18-32-21 on- tak co ? uz neco mas ? 18-34-58 ona- hele vlastně nic ... 18-35-07 on- jak to ? toho musi byt spousta ... co jsi tam psala ? 18-36-14 ona- normalne... "uštknutí psem" 18-37-28 on- jezis ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 kamaridi,uz od pondeli lezim v pelechu a ne a ne se zbavit bacila co na me vlez.chrchlam,z nosu me tece jak studakovi z ocasu a k tomu mam zalehly ucho.uz sem byl i u usniho a dal me jen kapky do nosu.ty nejak nepomahaji.teticka me poslala slivovici,ale ta martinovo co vzal na sraz byla mnohem lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.