Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak pěkný večer Vám všem, bando Supí! Martin jako vždy nezklame, jinak Ti díky za zásobení, ještě jsem to ani nestačil vše prohlédnout.:palec2: Pivo jsem právě jedno dopil a druhé se nalejvá! -_- Takže to tak hrozný nebude, ale holt přes to léto se více chlasče a méně kecá!:smich: Ládíku, ty se máš, že pro samou práci ani nevíš co máš dopřát Supovi, jinak příští týden se budu vyskytovat na druhý straně Šumavy a tak jsem si říkal, že bych měl u Tebe vykonat inspekci, jestli vše stavíš tak jak máš!? Ale to by asi byl velký výpadek, protože inspekce se vždy uplácí "tvrdým"!:kuk:

Tak se všichni opatrujte a pěkný začátek nového, ať již pracovního, či dovolenkového týdne!:):gunners3:

Vloženo

Ahoj kluci, tak víkend se vydařil i ted tu máme krásně. Přeji úspěšný týden, já budu pracovat až od středy :)

Peny: to mi povídej Láďo. Já se na filtry a pixlu s olejem koukám na chodbě přes měsíc. A nakonec jsem vše měnil v neděli na chalupě.

Vloženo (editace)

Všimol som si, že tvoj otec má opuchnuté líce. To od zubov?

- Nie, od modlitby.

- Ale netáraj...

- Netáram. Včera sme sa spolu celá rodina modlili Otčenáš a keď sme prišli

po "zbav nás všetkého zlého", otec sa pozrel na mamu a ona si to všimla.

Kamarát príde so smiechom k dievčaťu a hovorí: Jáááj, cica, taký vtip ti

poviem, že ti kozy odpadnú! menšia pauza, zadíva sa jej na hrudník a

pokračuje: Aha, tak sorry, tebe ho už asi niekto hovoril!

Editováno: , autor: Laam
Vloženo

Ahoj bando, tady je zase narváno. Kdepak se asi fláká rypák Lanny. Že by :prc: :prc: :prc: ? :smich: :smich:

Láďo, nestraš s počasím, dneska i včera to tady docela jde. Minulý týden bylo podstatně hůř. :)

Vloženo

kamarádi nemluvíte někdo maďarsky?potřeboval bych domluvit díly na závodní ladu a ty kokoti nemluví německy ani anglicky.Mám tušení,že by mohl wilo umět,ten je od nich kousek

Vloženo

Zdravím Vás všechny kluci ušatí, vrátil jsem se z dovolené ... dal jsem to Supem a po 3900 km hlásím krááásnou spotřebu 9,3 litru na sto ... a pak, že 2.8 není ekonomický vůz :-D

přeji krásné slunečné počasí, které jsme Vám do čech dovezl :-)

Vloženo

# Zdržal sa Fero u milenky a prišiel domov veľmi neskoro.

# - Kde si bol? - pýta sa do žena.

# - Marka, vieš ééé...

# - Zrejme ste zase mali v robote dlhú poradu, - odpovie si sama manželka.

# - Áno, áno... tak to je!

# - No prečo z teba cítim cudziu voňavku?

# - Marka, nóóó...

# - Zrejme vedľa teba sedeli navoňané ženy...

# - Áno, presne tak...

# - A čí vlas to máš na saku a stopy rúžu na krku?

# - No jááá...

# - Zrejme bola v autobuse tlačenica...

# - Áno, hrozná tlačenica! - súhlasí s úľavou Fero a začne sa vyzliekať.

# - No počkaj, ty hajzel! Prečo máš na sebe ženské nohavičky? - rozzúri sa

# žena.

# - Marka, - prosí Fero, - veď ty si múdre dievča, vymysli zase nejaký dôvod! ****

Vloženo

14-55-36 ona- ahoj... prosím te, kamosku dnes pokousal pes a ja bych chtela zjistit, jestli to nema podobny rizika jako u varanů treba ...

14-57-03 on- no.. o tom fakt nic nevim ... zkus to vygooglit

15-01-40 ona- ok

18-32-21 on- tak co ? uz neco mas ?

18-34-58 ona- hele vlastně nic ...

18-35-07 on- jak to ? toho musi byt spousta ... co jsi tam psala ?

18-36-14 ona- normalne... "uštknutí psem"

18-37-28 on- jezis ...

Vloženo

kamaridi,uz od pondeli lezim v pelechu a ne a ne se zbavit bacila co na me vlez.chrchlam,z nosu me tece jak studakovi z ocasu a k tomu mam zalehly ucho.uz sem byl i u usniho a dal me jen kapky do nosu.ty nejak nepomahaji.teticka me poslala slivovici,ale ta martinovo co vzal na sraz byla mnohem lepsi.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...