riba Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Ahoj bando. Já jsem si dole na liště změnil téma. Dal jsem škodaApple a mám to jako tenkját. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Zdarec bando, doufám, že pracujete :-D Ace, Lanny, Sejda a riba .... připravte se brzo na kávu v praze - budeme muset něco probrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Andrea Černá Souloží chlap se svojí milenkou u ní doma. Najednou z pod polštáře vyleze šváb. Chlap se napřáhne, že ho zabije, ale šváb promluví lidským hlasem: "Nezabíjej mě, nezabíjej mě, jednou se Ti odvděčím." Chlap ho tedy nechá žít a pokračuje ve výkonu. A jak už to tak bývá, zarachotí klíče v zámku a manžel milenky se vrací ze služební cesty......panika vrcholí.....znovu se ale objeví šváb a povídá: "Přišel můj čas, teď se ti můžu odvděčit.Když si jednou zatáhneš za přirození, změníš se ve švába a můžeš se schovat pod postel. Když se budeš chtít proměnit zpátky v člověka,zataháš za svůj penis dvakrát." Chlap poslechne zatáhne jednou a skutečně se změní ve švába. Zaleze pod postel a čeká, až manžel usne. Po chvíli si řekne, že je čas se proměnit zpátky a potichu se vytratit. Zatahá tedy za svůj penis dvakrát, ale nic se nestane, zkusí to tedy znovu a zase nic, ještě jednou - nic, po chvíli už zuřivě tahá za svůj penis...... Náhle se ozve hlas: "Pane kolego, nejenže jste usnul na poradě,ale ještě tady onanujete?!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Ten je dobrej :-D Ještě k těm novým stránkám .....Docela mě tu chybí ta lišta na které bylo napsáno fabia,octavia ,superb .....atd. Když jsem dočetl nějaké příspěvky,vždy jsem klikl na superb a rázem jsem byl v hlavnmí nabídce Superb, Superb II a Hospoda. To musím včíl dát ,,Forum,, a sjed dolu přes všechna auta až k superbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 NO TO UŽ NEMÁ OBDOBY, TO NĚKDO ZKOUŠÍ NAŠE NERVY, TAKTO JEN DOSÁHNOU TOHO, ŽE SEM LIDI PŘESTANOU CHODIT! FAKT NA BEDNU! A KDE JSOU JINÁ VLÁKNA A MOŽNOSTI (SMAJLÍCI) PÍSMO ATD.! PROSTĚ NĚCO NEPŘEDSTAVITELNÉHO A DĚLAT Z NÁS DOSLOVA VOLY, TO UŽ JE MOOOC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Ahoj "SUPÍ BANDO", tak právě jsem zjistil, že už jsou stránky opět trochu v ažuru, to co tady bylo v noci a ještě i ráno bylo něco strašnýho. Jestli nás bude admin takto trénovat, tak se dočká jen absolutnÍho propadáku a nasranosti všech! No užn je to zase zpět a tak to snad už bude O.K.. Pokud možno všem pěkný den i když je poněkud zamračený a ponurý, ale co čekat v listopadu, že!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Ahoj, asi bude chvíli trvat, než to všechno bude OK. Tady nic nevyřešíme, řeší se to tady: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Třeba by stálo za to napsat něco od plic do admin sekce !!! At z nás nedělají blbce !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Tak jsem tady dlouho nebyl a je mi z toho nablití. To bude každý rok nové fórum? To zase admini nevychytali. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Libore máš recht. Nejvíc mi vadí to řazení příspěvků. Filtry nechodí a téma s novým příspěvkem v půlce stránky a ještě se to táhne jak smrad. Zítra mám sraz se spolužákama ze základky, tak doufám že budu zítra použitelnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Chtěl bych být jen taká muška zlatá, abych Tě Járo viděl v sobotu ráno!? Jinak plný souhlas, už je to vše otravné a je vidět, že je nás hodně pěkně naštvanejch! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Naštvanejch ani ne spíš nasranejch!!! Nejlepší se bude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 (editace) Velkou gratulaci s přáním brzkého uzdravení MARTINOVI35 k jeho dnešnímu svátku! Jinak pokud se v naší Supí bandě naházejí ještě nějací Martinové, tak gratulace patří i jim, přestože nepřijeli na bílém koni, ale škrábat se ráno muselo a tak Svatomartinké bude určitě chutnat Editováno: 11. Listopad 2011, autor: Lanny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Ahoj a děkuju za gratulaci, a něco sem těm adminům napsal tady na ten vyblitej vzhled , tak snad nebudu mit za chvilu zrušenej účet. Uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Jenom pro přesnost,ani já nesouhlsím s novým forem a napsal jsem to chlapcům,leč to patrně nepadlo na úrodnou půdu,,,,hezký den,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 (editace) Tady drobet dobré hudby,která se sem včíl hodí :-D.....přeji rychlý pracovní týden... Editováno: 13. Listopad 2011, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Tady je to ale pěkně v prdeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Zdravím, člověk se vrátí z kukačky u sousedů na slovači a snaží se večer najít nějaké vlákno a prdlačku :-D Děcka já se snad budu učit toto forum :-D Jinak všem krásný pracovní týden se státním svátkem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 (editace) Ahojky všem, opravdu je to tady jak u "Kulatý báby" - nikde nikdo, jen Johan se konečně alespoň vrátil z toho Slováče, já už měl strach, že snad emigroval k bratrům? Že by to tam dali dohrmady s Lamem? Peny se neozve jak dlouho, o Davidovi nemluvě a celá řada dalších si snad dala bobříka mlčení, nebo co? Tak pánové, mělo by se to napravit a trochu nadzvednout ty okolní hospody, aby si nemyslely, že jsme zaspali! Pěkný týden a hezky se připravte (mnozí) na ten svátek a možná i prodloužený víkend. Editováno: 14. Listopad 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Karle , spíš se nikomu nechce psat tady do té vyblitiny , co na nás připravily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 .....no to máš možná pravdu Martine! Jinak Tě zdravím a jak je, doufám, že se v domácím prostředí dobře lepšíš!? Držím palce a mej se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Tady je zas narváno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Ani si není kam sednout :-) Krásný úterý, za chvíli je víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 To nemá cenu už ani komentovat. Kde jste všichni? Jestli se tu nikdo neukáže tak Vám zruším registračky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Dobrý večer vespolek, jak se všichni máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.