Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Járo, ten Tvůj typ na plzeňku U Anděla nevypadá vůbec blbě. Máš s ní osobní zkušenost? Jinak se už snad konečně ozve Richard a teď by měl sem něco hodit Johan. Pokud se přihlásí ještě další, bude jen dobře! Všichni Supáci jsou vítáni! :kol-35::kol-24: Tak jim to tady zase pěkně blbne, už 4 min. se to ukládá a nic!!!!!!!! JE TO BORDEL! :kol-46: :kol-46:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj bando, po delší době jsem tu.

Koukám, že z hospody se stala tak trochu besídka dementní zvláštní školy. :doh

No nic, třeba to přejde. :kol-44: Mě se stala nemilá událost, ukradli mi na hlídanem parkovišti Columbuse. kol100 Problém byl, že jsem ho neměl připojištěný a tak jsem se vrátil zpět k Boleru. I tak škoda na autě byla 64 000Kč. :kol-44: Až bude chvilka tak dám fotky.

S tím plánovaným srazem mám trochu problém. Na pátek už mám něco domluvené a vyhovovala by mě sobota.

Odkaz ke komentáři

Tak předně smekám před naší znovuobjevenou "RIBOU", která jako vždy nezklamala! Vůbec se Ti Ríšo nedivím, opravdu to tak při prvém pohledu vypadá - dementní je ještě slabé slovo! :kol-44: Začínám mít dojem, že tato duchaplná zábava dvou našich Supích členů, hodně lidí z naší Supí bandy odrazuje od toho, aby se této rádoby vtipné zábavy účastnili!!! Je opravdu škoda takto zeneřádit vcelku dobře prosperující hospodu! :kol-26:

Jinak, co se týče toho našeho předvánočního srázku, tak jsem pro ten Smíchov, resp. Plzeňku U Anděla, s Ríšou je to již dohodnuté, že ten Smíchov je O.K.- zná to tam a u Járy coby navrhovatele je to jasné, jak sám napsal! Ale holt budeme muset místo pátku nahodit tu sobotu, snad se kluci nebudou zlobit, ale myslím, že dokonce ta sobota je v určitém směru i výhodnější, pátek už nyní asi bude dost nabitý a hlavně v sobotu se můžeme sejít podstatně dřív než v pátek! To už bude záležet jen na naší domluvě, ale Johane a Járo, dejte hned vědět zda souhlasíte s tou sobotou a na kolikátou by jste to viděli? Je třeba to tam včas zabukovat, což bych konec konců zajistil!

Jinak pochopitelně jsou vítáni všichni členové Supí bandy, kteří by se chtěli připojit, jen pokud možno včas dejte vědět! :kol-35:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři

Tak jsi mě teď trochu naštval Lanny. Jestli si myslíš, že návštěvnost supí hospody a tohoto fóra klesla tím, že jsme (spíš jsem) se tu snažili dávat nějaké obrázky tak se omlouvám. Už se tak nestane a napíšu sem jen opravdu když to uznám za vhodné a budu se věnovat jen svým dvěma tématům.

Snad se tímto návštěvnost zase zvedne.

Mějte se

Odkaz ke komentáři

Staříci neblázněte, pár obrázků byl trochu peprnějších, ale stejně sem nikdo nechodil ani předtím.. Takhle se tu aspoň 2x za den objevil nějaký příspěvek. Bohužel na to všichni (včetně mě) jen kouknou a zas jdou. Ta předvánoční akce je dobrý nápad, jestli se dostanu do Prahy, rád se za Váma stavím (jestli to není jen pro uzavřený kruh nejvyšších :kol-46: ).

Odkaz ke komentáři

To je výborný, tak my staříci blbnem a já jsem ke všemu případ. :doh

Libore než tohle, bude lepší, když se budeš jak píšeš věnovat těm tvým tématům. To ti jde a je zajímavé to sledovat. :kol-47:

Ono totiž čeho je moc, toho je příliš a když už to začalo zasahovat do osobní roviny, tak jsem se holt ozval, prozože mi to vtipné nepřipadalo. :kol-46:

Marku, kdyby jsi četl pořádně tak plánovaná akce je pro každého supáka. Karel to napsal navíc ještě červeně. :kol-35:

Odkaz ke komentáři

Tak předně "mlaďoši", nic proti ničemu a myslím, že kdo mne zná, tak dobře ví, že jsem pro každou špatnost, ale jestli něco nesnáším, tak nevhodné osobní napadání! Pro vysvětlení, pokud se dávají obrázky pro pobavení, rozhodně mi to nevadí a myslím, že ani mnoha dalším, ale pokud se s tím někdo výslovně degraduje, jak napsal Richard, nesmí to být na něčí účet, zvláště když si to nezaslouží!? Něco jiného je v případě stankra6, který si na srazu vykoledoval zcela jednoznační označení a myslím, že se tomu ani nediví, nee?! Ale jinak Libore, docela chápu, že jsem Tě naštval, ale vykoledoval jsi si to! Chtěl bych Tě vidět, kdyby se do Tebe někdo osobně navážel a případně tady zveřejňoval nepřímo informace soukromého rázu - myslím, že něco už tady proběhlo a jak panečku jsi se čertil!!! Tak vem rozum do hrsti a neblbni a bude vše O.K.!!!

To MarcusV: docela mne zamrzelo, že tak málo čteš, resp. nedočítáš, ale to se stává i mně! Jak jsem napsal, je vítán každý člen naší Supí bandy a Tebe uvidím obzvlášť rád!!! a TO MYSLÍM VÁŽNĚ A BEZ IRONIE, teď mi to přeskočilo neůmyslně.

Johane, na kterou odpolední, či pozdně odpolední hoďku to vidíš?????

Tak jsem se rozepsal, myslím, že je to až zbytečné a rozhodně nikomu neupírám svobodně presentovat své názory u nás v hospodě, ale prosím jen o elementární slušnost a netrefování se do lidí, kteří si to nezaslouží, či je jim to nemilé. Je samozřejmé, že je jen dobře, pokud hospoda ožije a je hojně navštěvovaná, toto rozhodně já ani Richard nezpochybňujeme, ale jak jsme oba psali, není únosné, aby to bylo vše v osobní rovině a ještě pomalu s výhružkama. To snad Libore nemáš zapotřebí, nebo se snad mylím? Vždy jsi byl svůj a takového jsem Tě vždy bral a tak se vrať ke svému milému plyšákovi a přestaň si dělat nejapnou a urážející srandu z nás "dědků", nech nás dýchat a my nebudeme muset Ti říkat nepříjemnou pravdu!!! :gunners3:

Odkaz ke komentáři

K vtipným obrázkům.. Martin sem dřív taky nějaké dával a nikdo se neozval. Byly trochu jiné kategorie, ale rozhodně nebyly na škodu. Je fakt, že každý na to koukat nemusí. Proč tu vlastně nemáme nějakou sekci, kam by se daly podobné věci beztrestně posílat? Jinak jsem rád, že se po dlouhé době v naší hospodě o něčem mluví. Pořád bysme ale nebyli schopni vypít za večer celý sud.

Add: Možná tu proběhlo něco o čem nevím (uniká mi souvislost?), ale jestli jde jen o ty vtípky.. Divím se, že se nad to nepovznesete. Nakonec vy tři se tu navzájem znáte asi nejlíp, takže si to určitě vyřešíte po svém :kol-35:

Pro Karla: toho textu jsem si všimnul, chtěl jsem si jen trochu rýpnout do "pražského" jádra. Teď už tam budu muset fakt přijet. :kol-28:

Editováno: , autor: MarcusV
Odkaz ke komentáři

Ani jedna fotka soukromého rázu tady není. Jedině, že by se na ní někdo skutečně poznal a proto mu to vadí. A dal jsem tam fotku i sebe ale to asi nikdo už nevidí.

To co se tady řešilo kdysi bylo něco jiného.

Budu si tedy řešit už jen své a snad to tady ožije.

A Ríšo, to že jsem napsal, že jsi případ tak jsem to nemyslel nijak zle ale jen tak, že jsem myslel, že když tam máš Columba tak jsi to připojistil. Takhle to bylo myšleno.

Tak končím a už se jdu věnovat jen svému.

Odkaz ke komentáři

To MarcusV: ....už jsi přihlášenej na novém vlákně, které k tomu účelu založil Johan?! Jojo, teď už opravdu musíš, aby jsi to těm pražákům nandal. Neboj, my se nedáme a už se opravdu v odbrém těšíme! Čau a měj se fajn Karel

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři

Dobrá, ten ,,případ,, jsem si tedy blbě vysvětlil. Spojoval jsem to s přejmenováním hospody na besídku debilní zvláštní školy.

Ty fotky soukromého charakteru samozřejmě nejsou, ale to co se mě dotklo a nasralo mě, je ten text k fotkám. Za mě třeba tvůj přispěvek 7008 na předchozí straně. Tím končím, a už se k tomu nebudu vyjadřovat.

Jdu se přihlásit na sobotní sraz 9.12.2011 Johan založil téma ve srazech na hlavní stránce škodahome.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...