vick Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 pěkný středeční den Vám všem.Tak jsem to onehdá zakřikl s tím sněhem.Sype a sype. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 To je dobře to je dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Sakra , tak to ta bílá sračka bude za chvilu u nás! Tfujtajbl!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 (editace) Ahoj Žraloku ty mi urcite poradis kdyz nikdo jiny nechce , nevis kde se da najit software pro diagnostiku skodovek, chtel bych si neco malo vylepsit na auticku, diky Editováno: 18. leden 2012, autor: Castor603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Pěkné prosluněné středeční odpoledne všem! Tak Vám to hoši ze severu Moravy vůbec nezávidím a těm z Ostravy a okolí zvlášť, prý je tam nyní po tom uzevření těch mostů neskutečnej bordel! Tak hlavu vzhůru, bude líp! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Ahoj bando, jen doplním Karla, tady je nádherné slunečné počasí, sice trochu zima, ale po sněhu ani památky. Tak snad to do března vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Jen ať sype. Castor, je tady na to reklama http://www.auto-diagnostika.cz/ . Nebo můžeš zkoušet něco neofiko na aukru nebo jiné firmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Myslel jsem neco crack nebo takhle neco co bych nemusel kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Určitě najdeš něco na netu. Nebo kup z aukra kabel a dostaneš i cd. Ale nevíš jestli je to čína. Nebo tady v bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Castor: Ještě na uložto jsou jsou nějaký programy, mrkni tam, třeba Ti to pomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Klucí pěknou sobotu u nás masakr, sněhu víc než stíhám odmetat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 ahoj kamarádi.Vám všem příjemný víkend přeju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Zmlácená žena u doktora :"Pane doktore, manžel je strašně hodnej, ale jednou za čtrnáct dní vyrazí s kamarádama na pivo a pokaždý, když se vrátí opilej, tak mně šíleně zmlátí." Doktor :"Opravdu pokaždý vás zbije?" Žena:"Opravdu...pokaždý." Doktor :"Fajn, předepíšu Vám heřmánkový čaj a jakmile vezme manžel kliku, začněteho kloktat." Po čtrnásti dnech :"Pane doktore, ten heřmánek opravdu zabírá, kloktala jsem a manžel si mně ani nevšimnul." Doktor na to :"Já tušil, že bude stačit držet hubu." 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Kopie skutečné radiové konverzace mezi americkou námořní lodí a Kanaďany nedaleko pobřeží Newfoundlandu, říjen 1995 KANAĎANÉ: Prosím, odkloňte Váš kurz o 15 stupňů směrem na jih,abyste se vyhnuli kolizi. AMERIČANÉ: Doporučuji, abyste Vy odklonili Váš kurz o 15 stupňů na sever, abyste předešli kolizi. KANAĎANÉ: Nepřipadá v úvahu. Vy musíte odklonit kurz o 15 stupňů na jih, abyste předešli kolizi. AMERIČANÉ: Tady je Kapitán americké námořní lodi. Znovu opakuji - odkloňte Váš kurz. KANAĎANÉ: Je nám líto. Opakuji - VY MUSÍTE odklonit kurz. AMERIČANÉ: Tady je letecký transportér USS Lincoln - Atlantická námořní flotila Spojených Států. Jsme doprovázeni třemi torpédoborci, třemi křižníky s plnou leteckou podporou. Trvám na tom, abyste VY změnili kurz o 15 stupňů severně - opakuji, 15 stupňů na sever nebo počítejte s opatřeními,která zajistí bezpečnost naší skupiny. KANAĎANÉ: My jsme maják. Dělejte jak myslíte. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 :-) Tak ať nám to svítí na cestách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Čau, kluci. Přeji dobrý start v začátku pracovního týdne. Já jsem ještě příští týden na antibiotikách. Tak se opatrujte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Ahojky "SUPÍ BANDO"! Připojuji se s přáním k Járovi a věřím, že start do toho nového pr. týdne se nám všem vydaří. Járo, copak to bylo, co Tě schvátilo, že jsi na antibiotikách???? Koukej se brzy uzdravit, i když je ostatně fakt, že když marodíš, tak si Tě víc užijeme! Mějte se všichni moooc fajn a jak píše vždy Víťa, opatrujte se!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 To je jasny Karle, málo kořalky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 (editace) Skutečně mi to připadá jako sabotáž!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Editováno: 22. leden 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 (editace) To je v perde.i, strašné a to je snad neschvál speciál v hospodě????? Editováno: 22. leden 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Proč málo? Já jí měl včera tolik, že mi to lezlo nosem i ušima! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 I já sem včera byl propláchnout trubky, a ráno, no jako vždy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Martine, omlouvám se, je vidět, že po tom včerejším dnu, resp. večeru ještě nejsem zcela fit a nějak mi uniklo, že to bylo ve vztahu k těm antibiotikům Járy! Prostě jsem už holt starej dědek a mám dlouhý vedení, zvláště, když něco popiju, resp. to přeženu!!!! Járo, Martin má svatou pravdu, místo antibiotik to chce se vypotit na cizím těle a prolít to dostatečně silnou kořalkou!!! Když se toho chopíš, uvidíš jaký to dělá zázraky! Nechci radit, ale je to léty prověřená "meducína" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 To víš že bych si dal... Začalo to celkem nevině. Dostal jsem přeočkování proti tetanu a za nějakých 5 dní jsem se začal celkem potit, sucho v krku. Teplota 37°. Následoval odběr krve, RTG plic a bylo jasno - zánět. Ale podchyceno včas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 To se prostě musí vidět :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.