stankra6 Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Luboo, pevný termín ještě není pokud je mi známo,.........ale počítej někdy kolem května Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Zdravím hoši někdy v květnu tušim říkal Karel, ale nejsem si jist. Jinak doufám, že Vám nafty fungují dobře, ja včera dopo v liberci kolegovi půjčoval litřík benzínu do nádrže, bo se bál večerního odjezdu :-) Přeji pohodový zbytek prac. týdne, hodně sluníčka a teplíčko si vyrobte při stimulaci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Ahoj bando, všechny zdravím. Ta zima je fakt humus. Ráno v půl osmé u nás bylo -15°C. Už aby bylo jaro. Jinak ke srazu. Květen a Vranov je jasná volba. Než založím na sraz nové vlákno navrhuju termín 14.-15.5. nebo 19.-20.5.2012. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Jsem celkem překvapen jak meteorologům vychází předpověď. Ještě trošku sněhu, ten holomráz je hnusnej. Zase ale nenamrzá čelní okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 ahoj lidi.Co se týče srazu budu zase jednat s Vranovem někdy ke konci března.Jinak už loni jsem se bavil s několika lidmi a chtěli bychom to letos udělat tak aby nás tam bylo co nejvíc už třeba v pátek.Aby to bylo pojato jako víkendový odpočinek včetně celých rodin pokud bude zájem Zima jak prase.U nás kolem -18. Teď je 13:30 a teplota -13 Nabíjím baterku na felicii.Superb zatím drží. Opatrujte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 kamarádi posílám Vám pozdrav z mrazivého -12 °c slunečného dánska.čekám tu na necky v přístavu,aby mě převezli do Rostocku,pak už po suchu domů.4ekal sem celej včerejšek na nakládce,byl nějakej problém se zbožím,až dnes dopoledne mě naložili.Domů dorazím zítra k večeru a v pondělí nad ránem zas vyrazím to složit do rakouska do Klagenfurtu,chtěji to tam do oběda.To z víkendu budu mít jen neděli a to ještě budu makat na bydlení.Fuj to je hnus.Už aby byl sraz abych si odpočnul.Měli by sme začátkem května rodit,tak polovina května by byla fajn,akorát asi dorazím sám a až na podzim vememe sebou i malího superbáka. Mějte se fajn a buďte v teple a stimulujte.čauky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Zdravím, pokud bych se k tomu srazíku mohl vyslovit, páč to bude můj první, tak bych se přikláněl k datumu 19-20.5. Jinak v TP ráno jen -15°C. Přeji všem krásný víkend :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 (editace) Výborně !! Další sup II na srazu . Jen tak dál. To Vick, Víťo já mám baterku ve svojí staré škodovečce 135 nabitou ale přesto se jí ňák nechce v tom mrazu , ráno u nás -18. brrr . Už by to mohlo polevit ty mrazy. To Riba : Ríšo ten termín na sraz 14-15 .5 vychází na pondělí , úterý , že by chybička se vloudila , nebo je to tak schválně ?? Editováno: 3. Únor 2012, autor: Martin35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Hodně velké pozdravení s přáním krásného večera celé naší "SUPÍ BANDĚ"! Jak jste zjistili, byl jsem s rodinkou na horách a tak jsem Vás více jak týden neměl na tapetě Jinak jak vidím, již se začíná díky Ríšovi a Víťovi uvažovat o termínu našeho jarního srzu. Za mne bych se přikláněl také k tomu pozdějšímu, t.j. ten víkend 19/20/května, ale není vůbec od věci ten nápad Víti případně už od pátku. Nakonec kdo by chtěl, může už v pátek a zbytek sobota jako obvykle, ale to už necháme vyvrbit, času ZPB je dost! Jinak koukám jaké tady jsou a byly mrazy, my jsme byli docela dost vysoko a myslím, že tak hrozné to tam nebylo, i když jsem měl jednou také problém s nastartováním, ale zvládlo se to! Také koukám, že k Ríšovi přibyl další dvojkovej Sup, věřím, že Richard z toho bude mít radost a tak mezi námi vítám "ZIZU23" a určitse těšíme na nového zástupce "dvojkových" mezi námi! VÍTEJ! Tak ještě jednou pěknej nedělní večer a úspěšné vstoupení do nového týdne! Mějte se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Zdar bando, U nás krásných - 20 :-D včera lyžovačka na krásně zmrlém sněhu a ten benzínák kluci startuje pěkně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Ahojte klukové.Tak jak tak koukám a čtu tak ta zima nás jen tak neopustí.Mrazy lámou rekordy a změna je v nedohlednu.Tak se opatrujte a vydržme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 http://www.stream.cz/video/659524-jak-vyzrat-na-radar Kdopak si "vylepšil" Supíka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Foceno dnes kolem 10 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 A Prostějov hlásí , -15 a padá sníh už je 5 cm. hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Táááák já myslel jak bude "hospoda" plná díky těm mrazům a ono to je naopak!? Tak to abych dopil a šel do kanafasu :gunners3: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingfishers Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Zdravím všechny Supaře. Chlapi moje trošku bourala, tak bych se chtěl zeptat zda-li nemáte někdo nebo nevíte, či nemáte typ na přední světlomet obyč. + blatník, vše na pravé straně. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Tohle patří do bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Nazdar, jdu se trochu ohřát. Co nějaké vínko či zelenou? Když už tady napadl sníh tak zase všude rozhazujou tu hnusnou sůl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Járo taky zdravím, tak nevím, ale asi zůstanu u toho visoura, tak čin čin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 zdarec, u nás včera něco málo napadlo cca 5cm a ještě do toho funěl vítr. radši bych, aby se už ty teploty co jsou do mínusu otočily do plusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Klucí neblbněte s teplem. Je zima, tak kurník ať je pořádná se vším všudy. Až bude v srpnu +38 tak budete brečet, kde že je ten chladný únor :-) Jinak zdarec karolec :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 to si piš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 dobrý ranko,jsem tu asi nějak brzo,ale nějak se mi nechce spát,tak tu konečně brouzdám forem a užívám si to,když je na to chvilku čas....venku zima,že jsem ještě ani nekouknul na teploměr,a hlavou mi litáj sundaný folie předních oken od Martina 35,jak ja tohle vyřeším, nechci dostat pokutu a folie tam chci taky nechat,mnooo,to bude složitý splnit oboje hehe:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Já to zatím neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 (editace) My tady na Vysočině máme málo sněhu tak si ho ještě vyrábíme. Editováno: 11. Únor 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.