Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

já už mám taky přezuty, dneska...

Kucí, jak já se stydím :kol-44: Pochopitelně, že přezuto nemám-pořád jsem si říkal dost času a ejhle! A to jsem ještě díky tomu počasí pěkně nastydl, teče mi z nosu jak ženichovi, no hrůza. \Holt to musí nějaký den vydržet. Slibuji, že se polepším! :smich:

Jinak zdravím pomalu ztraceného Martina35 a že jsi si dával na čas! :kol-29:

Johane, je vidět, že máš dobrou organizaci práce! :kol-28:

Járo, tak si říkám jestli jsi tu sobotu přečkal ve zdraví, snAD ano!?

Bando, všem pěkný pr. týden a "opatrujte se" :gunners3:

Karle nezoufej.Nejsi vůbec sám kdo ještě nemá přezuto.Dnes mám ještě noční tak to ne,ale zítra možná už ano.Ikdyž v garáži mu je dobře a na lítání mám felicii.A ta obutí má zimní celý rok :-D

Tak se opatrujte kamarádi a bacha na ostatní.Ještě dlouho bude spousta lidí na letních ....

Přátelé, zvu Vás k nám na Vysočinu na 1.oficiální zimní sraz "klubu přátel letních pneumatik".

post-452-0-27749400-1351518688_thumb.jpg

Letni pneu v tomto nečase je prý skvělá adrenalinová zábava :-)

Johane, taky nemusím mít vše, ale máš plnou pravdu!

Víťo, jsem na tom obdobně, na Octě drahé polovičky jsou zimáky a tak v nejhorším je Sup uloženej v garage!? :kol-32: Zatím se potýkám s nějakou chřipaJZNOU, či co to je, prostě hrůza a tak rozhodně nehrozí žádná velká aktivita z mé strany!

Ale Vy hoši z Ostravy a okolí jste dnes měli údajně horké chvilky, co Ty Víťo, jak jsi dojel z noční? Doufám, že jako správnej matador jsi námrazu zvládl v pohodě!?

Tak se všichni opatrujte a mějte se fajn! :gunners3:

Karle já byl v pohodě.Do práce jezdím feldou takže ikdyby došlo k nějakému ťukanci tak se nic neděje,ale vše bylo v poho.Jinak sněžilo jako čert včera a ráno byla auta pěkně namrzlá.Vzhledem k tomu že dávám na čelní sklo deku tak pak nemám problém.Ale je pravda,že takové počasí se k říjnu nehodí.Ještě to může počkat klidně do vánoc a to ještě kolem štědrého dne a pak pryč s tím hnusem :-)

Tak kluci, já už jsem dnes taky přezul... Mám nové pneu, tak uvidíme jak obstojí.

Tak se opatrujte...

JohanJFV: to máš pravdu. Zase to bylo dobré srovnání. Na letních za mokra a sněžení TAM a na zimních za stejného počasí ZPĚT. Změna propastná.

Není v Praze nějaká epidemie berušek ?!. Večer nedělám nic jiného, stále je vyhazuju ven. A to klasický i ty černý se žlutejma tečkama.

Matka berušek je v Brně. Tam si stěžuj ať s těma dětma něco udělá.

Zdravím chlapi :kol-28:

Všeci si stěžujete na epidemii Berušek, z Ovy už jsem tež slyšela nějakou narážku na Berušky, ale tady v Brně stále žádná na dohlednu není, jen ta naše velká před barákem :D Vždyť on je to krásný tvor a ani člověku neubližuje, a nemá to cenu je vyhazovat, vždy se vrátí :D

Jinak Žraloku opět jsi nezklamal a pobavil jsi na večer :kol-47::kol-48:

Koukám jinak, že všeci přezouváte na zimní, my nejspíš s Bedrunou počkáme, než se to v servisech uklidní, aby hoši pracanti měli čas a nespěchali s přezutím :kol-31: A navíc na sever jedeme až na konci listopadu, takže čásu dost kol117

Jinak teda v tom sněžném říjnu a začátku listopadu opatrně na cestách a na blbce kol117

Bája

Nejsem tady pro pobavení!!! grrr

to se pleteš Libore.Každý cirkus potřebuje svého kašpárka.Byl jsi jednomyslně zvolen :kol-46::kol-27:

no comment

Jo jo přesně jak píše Vick :kol-47::kol-28:

Bája

Obě škodovky přezuty jižminulý týden :-) Nejsem sebevrah ....

Zítra jedu vraždit do Brna, tak jsem zvědav, kolikrát mne PČR bude kontrolovat :-)

mám 5,2 a vzadu 5,9 :-)

Na kolik vlastně fučíte 16ky kola (205/55) u Supa I? Prej má být na dvířkách od nádrže tabulka, ale ta moje je kompletně smazaná.

Upraveno od MrChodny

Díky.

Tak všechno nej nej Karlovi ( Lanny) k jeho dnešnímu svátku. Moc se neopij , at ti pak není špatně.. Zdarví Martin :kol-47:

jj Karle vše nej k svátku kamaráde

Ten už o sobě neví ale taky se připojuji.

Kucí, Libor byl pochopitelně nejblíž pravdě, protože smršť byla už od soboty! Po pravdě, ještě teď mi je ej ouvej, no holt "dědek" zase přecenil své síly, ale prostě jinak to nešlo! :(:kol-99::smich:

Všem Vám moc pěkně děkuji za přání a to víte, že jsem si na Vás vzpomněl i v tom stavu v jakém jsem byl! Přání vždy moc potěší! DÍKY! :kol-130:

Přeji celé naší Supí bandě pěkný pr. týden a "opatrujte se všeci" :gunners3:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.