Leden 15, 201312 r To by nebyl Libor aby nekomentoval . Když sleduju teploty venku tak čekám, kdy tu zase rupne voda. Kolem svátku jsme tu byli 2x bez vody...
Leden 15, 201312 r Kdy že to jedem na ten sraz ? Už mam startovat ? Co mám dovézt sebou ? Bude to aspoň na 5 dni? :-D
Leden 15, 201312 r Na jakej sraz zase, co to meleš. Jsi se právě probudil se zimního spánku co? Sraz až v létě.
Leden 16, 201312 r Tak koukám, že je konečně o zábavu postaráno, i když se sice moc nechlastá, ale to bude tím, že spíš než v hospodě se začínáme pohybovat v moři!? Upraveno Leden 16, 201312 r od Lanny
Leden 16, 201312 r No konečně padá i v Praze. Doufám že vydrží. Hned je vše takové čisté, uklizené . Už pomalu dáváme dohromady plány na jarní sraz. Vše vyvěsím do srazů a bude to Český Ráj... ....myslím, že už jsme všichni nedočkaví, až to sem Ace - Jára vyvěsí, aby jsme se mohli zase trochu rozjasnit a naladit na lepší notu, než na tenhle bílej marast! Nic proti poetice - bílá zima je pěkná, ale někde s poza pece! Rozhodně na silnici to není nic pěkného, spíš pořádnej vopruz! Tak Járo, spěchej, spěchej, ať máme zase o čem dumat a špekulovat!
Leden 16, 201312 r A je to venku. Já už to vím delší dobu, protože mi kvůli tomu volal. Cuzik je tedy špion.
Leden 16, 201312 r Cuzik je špion a ty jsi tajnůstkář.Takže když už se to provalilo tak aspoň řekni jestli nám tímto dává David sbohem a nebo zůstane i nadále věrný?
Leden 16, 201312 r Ikdyby jste mě zmlátili (ale to se Vám nepovede, protože se takovej za posledních pár let nenašel), tak to ze mě nedostanete. :p Ale jedno odtajním, chce si pořídit auto od VW Group. Teď babo raď. Tůůůůůdddddleeee
Leden 16, 201312 r Nazdar bando, tak se po delší odmlce zase hlásím. koukám že už je skoro naplánovaný sraz a myslím že Jarda zaslouží pochvalu. Žralok zase perlí a baví celou hospodu, takže klasika. Tak se mějte všichni skvěle a hlavně opatrně na cestách...
Leden 16, 201312 r Sranda musí být i kdyby fotra věšeli a na chleba nebylo. V dnešní době se ale raději nažeru.
Leden 16, 201312 r ahoj všichni.....konečně jsem sem dorazil,nějak to přes ten všechen kalup nešlo....a koukám,že jste to už zjistili.Ano,prodávám auto,něco zbývá,tak chci omladit park,dokud to jde,ale zůstanu v koncernu a už vůbec nemám v ůmyslu tyto stránky opustit,jen tajně doufám,že mi udělíte nějakou malinkou výjimku a budu moct i na srazy.je to tu sice o autech,ale tahle parta kolem supů je tak skvělá,že ji určitě nemám v úmyslu opustit.
Leden 17, 201312 r Davide taky Te zdravim aze ses ozval. Takze to bude urcite funglovka a neco co se prave montuje zejo. Nech si to pro sebe a urcite se na Tebe budem tesit az z necim priletis. Cus
Leden 17, 201312 r Ahoj chlapi.Kdyby Vás něco napadlo tak dejte echo.Díky Roman. http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/3965-octavia-dvojkova-19tdi-77kw/
Leden 17, 201312 r To Passport: Táák nové káry se zachtělo Davidovi, ale tak to má být a stejně si myslím, že nakonec neodoláš a bude to dvojkovej SUPÍK!? Jinak si myslím, že takového starého dobrého pardála vždycky rádi uvidíme na srazu, i kdyby jsi přijel na "hadráku" ! A ne, aby sji se zase ozval až těsně před srazem - Jára už to připravuje! Přeji šťastnou ruku jak při prodeji, tak i koupi nového!
Leden 17, 201312 r kamarádi,u nás toho bílého svinstva napadalo požehnaně.V práci je to masakr,vyvážíme dřevo z lesa a máme to 5 km po lesní cestě.Dnes sem roztrhal řetězy a tak mě museli vytáhnout traktorem.Měl co dělat aby se mnou hnul.Byl sem naštěstí prázdnej,ale stejně to váží 22 tun a když to naložím tak celkem 55 t.Nu zítra to snad už bude lepší.Dávejte na sebe pozor
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.