Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A zase ta břečka na cestách, ta zima si nedá prostě pokoj  :kol-44:

Tak všeci, co se jako my chystáte cestovat na Velikonoce, hlavně opatrně a pozor na zbrklé řidiče ;)

Jinak VESELÉÉÉ VELIKONOCE a bohatou pomlázku :)

Bája

Šunkové koleno v jednom bajcu, vepřový krk v druhém bajcu, dvě bečky píva .......... nikam nejedu!

Stejně to máš od manželky zakázané a tady na foru jenom děláš machra :D

Ahoj jen prolítnu   :scooter:  a zase čáááu :-)

jedna pro pobavení .... a  jedna velikonoční fotečka

post-66585-0-68685200-1364641631_thumb.j

post-66585-0-85201500-1364641719_thumb.j

Upraveno od stankra6

Synci dame do krabic vajca a vytahnem vanoce.

Krásné prožití vánočních svátků.

to je humáč co je venku.30 čísel sněhu za necelých 20 hodin.Balamunti od údržby na cestách vidět nejsou.Musel jsem v tom hnusu dneska absolvovat cca 100km a byll to teda zážitek.Tak jsem si oddechl když jsem večer zajížděl ke garáži.Ale zakřikl jsem to a asi 10m od garáže jsem zapadl a sedl si na břicho.No nakonec asi po půl hodině práce se povedlo a já úspěšně zaparkoval v garáži.Už nevyjedu dokud tam ta bílá sračka bude.

Opatrujte se kamarádi a veselé velikonoce.

Tak vidím, že jste si všichni požehnaně užili velikonoční vánoce, zvláště na tom severovýchodě! :kol-32:

Víťo, koukám, že jsi si asi pořídil pár koníků a sáně. Vůbec Ti to nezávidím, ale hlavně, že se podařilo. No ta prognósa není nic moc a můžu Tě ubezpečit, že i když tady u nás ta bílá sr.čka není, tak je to taky fuj tajblík!

Fšem pěkný začátek zkráceného pr. týdne! :gunners3:

Tak ve středu a ve čtvrtek jsem zase v Hradci. Kdo dá kafe.

klucíííí ja tu mam sucho! do zitrka :-) pak lyže

Johane, asi se dneska nesklouzneš, alespoň tam u Vás. Jak jsem koukal ráno na bednu, tak to zase odnášejí ti severomoraváci, vůbec jim to nezávidím, už je toho opravdu dost i tady! Už by konečně to svítíčko mohlo vylézt, aby jsme přezuli a vyblejskali ty naše SUPÍKY! :gunners3:

Upraveno od Lanny

Vypadá to, že ten rok 2013 bude nejspíš pěkně pomatený :/ Na Velikonoce se staví sněhuláci a sněhoví zajíci a na Vánoce se budem opalovat ne? :D Jaro se přeskočí a bude hned léto a beztak nebude ani žádný podzim :D 

Všem šťastnou cestu a hlavně opatrnou ;) No a vy tam na severu nejvíc opatrnosti a ať nepotkáte magory na cestách ;)

Bája

untitled.bmpAhoooj  - víte kdo píská na ženy po  čtyřícítce ?   :kol-47:

Teď už to víme, ale Ty jsi asi přesedlal na :scooter: , že to tady vždycky jen prolítneš a dost! A to nemluvím o dříve hojných vtipech i s obrázky, teď už jen papiňák :doh Měl by jsi se polepšit a taky něco písnout o sobě, pomalu ani nevíme jak žiješ! -_-  :gunners3:

Tak na příští týden hlásí 15 stupňů tak snad už to výjde kamarádi.Jinak v sobotu tradá směr Brno a hurá na autosalon.Opatrujte se všeci.

Zdar Viku,

tak to bychom se mohli sejít, popř bych se přidal na ten autosalon. Jedeš sám či někdo dojede s tebou?

Kuba

Zdravím, na autosalon do Brna nevalím :-)

Kubajs jede nás asi 5 a fičíme vlakem.V 9 bysme měli být na nádraží

Víťo, Ty a vlakem??? :kol-44:  Johane, ani se nedivím. :gunners3:

klucí dnes opatrně a zítra zelené pivo - několikrát :-D

Karle jo jo vlakem.Je to zas po dlouhé době.To víš rád si dám orosené a nemusím se starat

Víťo, tak už se pěkně procházíš po výstavišti, nějaké to orosené  :kol-35:  už asi taky proběhlo a tak mohu jen tiše závidět. Ale ani ne, za chvilku si dám taky, dnes jsem odmítl dělat kočího! Dej později "referát" o Brnu, co tam bylo zajímavého? :gunners3:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.