Březen 29, 201312 r A zase ta břečka na cestách, ta zima si nedá prostě pokoj Tak všeci, co se jako my chystáte cestovat na Velikonoce, hlavně opatrně a pozor na zbrklé řidiče Jinak VESELÉÉÉ VELIKONOCE a bohatou pomlázku Bája
Březen 29, 201312 r Šunkové koleno v jednom bajcu, vepřový krk v druhém bajcu, dvě bečky píva .......... nikam nejedu!
Březen 30, 201312 r jedna pro pobavení .... a jedna velikonoční fotečka Upraveno Březen 30, 201312 r od stankra6
Březen 31, 201312 r to je humáč co je venku.30 čísel sněhu za necelých 20 hodin.Balamunti od údržby na cestách vidět nejsou.Musel jsem v tom hnusu dneska absolvovat cca 100km a byll to teda zážitek.Tak jsem si oddechl když jsem večer zajížděl ke garáži.Ale zakřikl jsem to a asi 10m od garáže jsem zapadl a sedl si na břicho.No nakonec asi po půl hodině práce se povedlo a já úspěšně zaparkoval v garáži.Už nevyjedu dokud tam ta bílá sračka bude. Opatrujte se kamarádi a veselé velikonoce.
Duben 2, 201312 r Tak vidím, že jste si všichni požehnaně užili velikonoční vánoce, zvláště na tom severovýchodě! Víťo, koukám, že jsi si asi pořídil pár koníků a sáně. Vůbec Ti to nezávidím, ale hlavně, že se podařilo. No ta prognósa není nic moc a můžu Tě ubezpečit, že i když tady u nás ta bílá sr.čka není, tak je to taky fuj tajblík! Fšem pěkný začátek zkráceného pr. týdne!
Duben 3, 201312 r Johane, asi se dneska nesklouzneš, alespoň tam u Vás. Jak jsem koukal ráno na bednu, tak to zase odnášejí ti severomoraváci, vůbec jim to nezávidím, už je toho opravdu dost i tady! Už by konečně to svítíčko mohlo vylézt, aby jsme přezuli a vyblejskali ty naše SUPÍKY! Upraveno Duben 3, 201312 r od Lanny
Duben 3, 201312 r Vypadá to, že ten rok 2013 bude nejspíš pěkně pomatený :/ Na Velikonoce se staví sněhuláci a sněhoví zajíci a na Vánoce se budem opalovat ne? Jaro se přeskočí a bude hned léto a beztak nebude ani žádný podzim Všem šťastnou cestu a hlavně opatrnou No a vy tam na severu nejvíc opatrnosti a ať nepotkáte magory na cestách Bája
Duben 4, 201312 r Teď už to víme, ale Ty jsi asi přesedlal na , že to tady vždycky jen prolítneš a dost! A to nemluvím o dříve hojných vtipech i s obrázky, teď už jen papiňák Měl by jsi se polepšit a taky něco písnout o sobě, pomalu ani nevíme jak žiješ!
Duben 4, 201312 r Tak na příští týden hlásí 15 stupňů tak snad už to výjde kamarádi.Jinak v sobotu tradá směr Brno a hurá na autosalon.Opatrujte se všeci.
Duben 4, 201312 r Zdar Viku, tak to bychom se mohli sejít, popř bych se přidal na ten autosalon. Jedeš sám či někdo dojede s tebou? Kuba
Duben 5, 201312 r Karle jo jo vlakem.Je to zas po dlouhé době.To víš rád si dám orosené a nemusím se starat
Duben 6, 201312 r Víťo, tak už se pěkně procházíš po výstavišti, nějaké to orosené už asi taky proběhlo a tak mohu jen tiše závidět. Ale ani ne, za chvilku si dám taky, dnes jsem odmítl dělat kočího! Dej později "referát" o Brnu, co tam bylo zajímavého?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.