Bajuszka Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 A zase ta břečka na cestách, ta zima si nedá prostě pokoj Tak všeci, co se jako my chystáte cestovat na Velikonoce, hlavně opatrně a pozor na zbrklé řidiče Jinak VESELÉÉÉ VELIKONOCE a bohatou pomlázku Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Šunkové koleno v jednom bajcu, vepřový krk v druhém bajcu, dvě bečky píva .......... nikam nejedu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Stejně to máš od manželky zakázané a tady na foru jenom děláš machra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Ta v tom jede se mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Ahoj jen prolítnu a zase čáááu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 (editace) jedna pro pobavení .... a jedna velikonoční fotečka Editováno: 30. Březen 2013, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Synci dame do krabic vajca a vytahnem vanoce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Krásné prožití vánočních svátků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 to je humáč co je venku.30 čísel sněhu za necelých 20 hodin.Balamunti od údržby na cestách vidět nejsou.Musel jsem v tom hnusu dneska absolvovat cca 100km a byll to teda zážitek.Tak jsem si oddechl když jsem večer zajížděl ke garáži.Ale zakřikl jsem to a asi 10m od garáže jsem zapadl a sedl si na břicho.No nakonec asi po půl hodině práce se povedlo a já úspěšně zaparkoval v garáži.Už nevyjedu dokud tam ta bílá sračka bude. Opatrujte se kamarádi a veselé velikonoce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Taky vám přeji veselé velikonoce pánové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Tak vidím, že jste si všichni požehnaně užili velikonoční vánoce, zvláště na tom severovýchodě! Víťo, koukám, že jsi si asi pořídil pár koníků a sáně. Vůbec Ti to nezávidím, ale hlavně, že se podařilo. No ta prognósa není nic moc a můžu Tě ubezpečit, že i když tady u nás ta bílá sr.čka není, tak je to taky fuj tajblík! Fšem pěkný začátek zkráceného pr. týdne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Tak ve středu a ve čtvrtek jsem zase v Hradci. Kdo dá kafe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 klucíííí ja tu mam sucho! do zitrka :-) pak lyže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 (editace) Johane, asi se dneska nesklouzneš, alespoň tam u Vás. Jak jsem koukal ráno na bednu, tak to zase odnášejí ti severomoraváci, vůbec jim to nezávidím, už je toho opravdu dost i tady! Už by konečně to svítíčko mohlo vylézt, aby jsme přezuli a vyblejskali ty naše SUPÍKY! Editováno: 3. Duben 2013, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Vypadá to, že ten rok 2013 bude nejspíš pěkně pomatený :/ Na Velikonoce se staví sněhuláci a sněhoví zajíci a na Vánoce se budem opalovat ne? Jaro se přeskočí a bude hned léto a beztak nebude ani žádný podzim Všem šťastnou cestu a hlavně opatrnou No a vy tam na severu nejvíc opatrnosti a ať nepotkáte magory na cestách Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 untitled.bmpAhoooj - víte kdo píská na ženy po čtyřícítce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Teď už to víme, ale Ty jsi asi přesedlal na , že to tady vždycky jen prolítneš a dost! A to nemluvím o dříve hojných vtipech i s obrázky, teď už jen papiňák Měl by jsi se polepšit a taky něco písnout o sobě, pomalu ani nevíme jak žiješ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Tak na příští týden hlásí 15 stupňů tak snad už to výjde kamarádi.Jinak v sobotu tradá směr Brno a hurá na autosalon.Opatrujte se všeci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Zdar Viku, tak to bychom se mohli sejít, popř bych se přidal na ten autosalon. Jedeš sám či někdo dojede s tebou? Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Zdravím, na autosalon do Brna nevalím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Kubajs jede nás asi 5 a fičíme vlakem.V 9 bysme měli být na nádraží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Víťo, Ty a vlakem??? Johane, ani se nedivím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 klucí dnes opatrně a zítra zelené pivo - několikrát :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Karle jo jo vlakem.Je to zas po dlouhé době.To víš rád si dám orosené a nemusím se starat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Víťo, tak už se pěkně procházíš po výstavišti, nějaké to orosené už asi taky proběhlo a tak mohu jen tiše závidět. Ale ani ne, za chvilku si dám taky, dnes jsem odmítl dělat kočího! Dej později "referát" o Brnu, co tam bylo zajímavého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.