michal2009 Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Vito, ja to pochopil stejne jako ty, ale vubec mi nedoslo, ze by na toto mohl reagovat :-( Tarantulas ja myslim ze ty napisy jsi sehnal za ok cenu, napisy kolem tech 450 kc stoji a s tim logem ne to zajimavy zjisteni, ze pasuje i ze superba by me nenapadlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 to sou vydřiduši, co chtěj za pár písmenek, jinak asi bych to dal tam kde jsou nápisi nynejší, sice sII to má na spodní hraně, ale nevim, dal bych to nahoru, jak je to u jedničky teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Jo je to drahý, ale co se dá dělat. Zatím to neobjednávám, ale přemýšlím nad tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 jako prase, taky jsem na to koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Filipe, nedával bych to tam. Nebude to tam prostě pasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Marťas, to mě taky napadlo, proto furt váhám a přemýšlám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 zdar a sílu sokolíci.Jak se vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 zdravíčko pane, ale jó jde to, už konečně chodim bez berlí, takže paráda veliká, snad to bude lepší a lepší, a jaká u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Taky vás zdravím chlapi To je fajn, že už ti to chodí Štěpáne Už to bude lepší a lepší to určitě Víťo, pozdravuj doma Jinak my už jsme nějaký ten den bez Bedruny, mají jí Čuzíci. Taťka se z Brna odvezl v Bedruně A příští týden by nám s ní měla dojet mamča Tak sa všeci opatrujte a krásný večer přejí Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 diky díky, doufám že to bude lepší tak ti tam taťka nechal šediváka na super kolech ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Ne ne nechal Nechal tu kamion kolegovi z práce Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Stěpane ta jahoda musela byt hodně vysoka žejo, ted už se nedivim žes měl polamene hakxny. Ja abych někde supa nechal jen tak jo, to teda ne ten stoji doma pod střechou. Bedruna chtěla truchu poopravit nechtěla jit do doktora tak jsem ji vzal do pazur ja už to maj v cajku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 (editace) Taťka Čuzík je prostě nejlepší A Bedruna si aspoň odpočinula od městského shonu Bája Editováno: 2. Říjen 2013, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 to je, taky bych uvítal takovýho taťky Čuzíka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 to jo, takovej taťka je k nezaplacení jinak taky bych ho asi nepůjčil a ještě ho nechad parkovat někde v centru bez dozoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Něco pro pobavení, když jsme všeci z jiných českých krajů a mravů NORMÁLNĚ ČESKY:Skákal pes, přes oves,přes zelenou louku.Šel za ním myslivec,péro na klobouku.Pejsku náš, co děláš,žes´ tak vesel stále?Nevím sám, řek´ bych vám,hop a skákal dále…NO A PRAŽÁK TO ZAZPÍVÁ TAKHLE:Skákal pééés přes ovééés,přes zelenou loukúúú.Šel za nííím myslivéééc,pééro na kloboukúúú.Pééjsku náááš, co děláááš,žes tak vesél stáálééé ?Navím sáám,řek´ bych vááám,hóóp a skákááál dááálé…OSTRAVÁK TO ZAZPÍVÁ TAKTO:Skače čuba přes obile,šibko hupe přes luku.Za ňu chachar v kamizolefajne brko v klobuku.Jak se vališ, co se chlameš,co se ščuřiš jako cyp ?Prd ti řeknu, také znamea zas vali do kajsik…OD HANÁKA TO MŮŽEME ČEKAT TAKHLE:Skókal pések přes ovések,přes zelenó lóko.Šél za ním meslivéc,péro na klobóko.Pésko náš, co stvóřáš,že sa lóhníš z čoňo ?Neřéš mja konópko,valím rychlo, koňo…VALACH:Skáče hafik ces obilé,ces zelenú pastvinku.Išél za ním střílač milé,na klobúku mrcinku.Hafe víš, co robíš,že sa řehceš fčílkáj ?Nevím sám, vykuádám,hop, skočíl jak pílka…BRŇÁK:Bere čokl glajze grýnó,hópe lúpink přes kajzec.Za nim kópe plótve rýnó,plotňák jégr na Oltec.Co se pecní, těžké lochec,kvaltuj fligny, haltni vály.Žádné ánunk, čokl borec,migne cemrem a de pali…DEMENT:Hopy haf haf přes chramst šumi,přes travyčka mňami mňam.Pán i flinta naňho čumi,sako z husi v čapce mam.Hafik haf, co práca fuj,že smých tlama široká,Slovo já však f tlamje hnuj,hopy hop jak divočák… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 krásná práce Baruš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Opět jsem se valel i Tajtrla se divil co to dělam. Michale ten motor 1.8T jsi tam mohl chvilku nechat a nemazat ja jsem mu chtěl odpovědět AUTO a TECHNICAK maš doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Kamarádi, tak se u mě stal komeback. Před chvilkou jsem si dovezl superba 1... zítra po práci ho dám do superbů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 dobří holubi se vracejí.U tebe mě to těší dvojnásob kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Hezky! Co se stalo s OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 neni to limuzína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 OII odjela s pánem od superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.