michal2009 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Ty jsi chtel vymenu? Z jakeho duvodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Změna a hlavně chtěl jsem zase supa .... tak mi snad už vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Pěknou neděli kamarádi.U nás slunečno a teplo.Asi jeden s posledních dnů.Kdepak máme Lannyho? Opatrujte se všeci.Čágo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Ahojte, u nás taky krásně teplučko, ale za chvílu se budem co nevidět brodit ve sněhu s našema tankama Mějte se smějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 ani mi to neřikej, ale zase ubude řidíčů, což mi v zimě vyhovuje, jak se jich spousta bojí, tak je prostor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Zdravím Jo jo podzim přišel rychle a zima se sněhem tu též bude co by dup... My už máme přezuto na zimní, přezouvali jsme teď o viku u našich Teď máme Bedrunu s černýma kolama Opatrujte se Supáci a pěkný den k tomu Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Ahoj, já taky přezouval na zimní teď o víkendu a taky mám černý kola, ale obyč poklice. Vypadá to divně co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 já ještě nepřezouval a ještě nějaký ten den nebudu.Jednak hlásí další týden celkem teplo a jednak se mi ani nechce a to je ta hlavní příčina asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 jsem na tom stejně jako víťa, ještě to má čas, ale naštěstí nemusim do plecháčů, ale na origináli, takže to nebude tak hrozný,a zase jdu z černejch do klasickejch, už mě taky napadlo je stříknout, ty černý mi tam pásnou lépe, ale nechce se mi stejně jako přezouvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Tak my jsme to přezuli už těď z důvodu toho, že jedeme na Sever až na konci listopadu a to může být už bůhví jaké počasí... A kola jsme měli u našich a letní tam taky zanechali Taťka nám je nechá přestřiknout na letní sezónu Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 ten váš tatík je fakt poklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Nejlepší je mít černý auto a černý plecháče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 To je Nemít ho, tak se ani do takového auta nehrnu Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 To já se na přezutí celkem těším, na ty krásný 17ctky, konečně bude na autě nějaká větší designová změna. Ale zatím se do toho nehrnu, tady na jihu Moravy jen tak snih nenapadne, ale tak za 2-3 týdny to přezuju, to bude akorát začínat listopad tudíž povinnost mít zimní. Baru ty vaše kola už to potřebují, to pak bude na jaře iné kafé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Ahoooj, ojevil jsem suprový pánský wc... mrkněte.. untitled.bmp 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 ty už se koukej ukázat naživo ty kluku jeden ušatá.Běda ti jak tě neuvidím na jaře na srazu.Si pro tebe přijedu a vytáhnu tě násilím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 "Představitel komické postavy Mr. Beana si vyrazil na nákupy ve Škodě Superb. Známý milovník drahých aut tímto "excesem" vyvolal rozruch v britském tisku. Ten porovnává "směšnou" značku s luxusním vozovým parkem známého herce Rowana Atkinsona." http://zpravy.ihned.cz/svet-evropa/c1-61091180-herec-atkinson-jezdi-v-superbu?utm_source=mediafed&utm_medium=rss&utm_campaign=mediafed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Dobrý no Ale jinak v diskuzi jsem se dočetla, nejen že článek je špatně přeložen, ale i to že Mr. Bean to vůbec není, ale je to nějaký Miroslav Sládek Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 To jsem blázen, neví někdo co je s Karlem ? ( Lannym) Nějak se to starý jádro rozpadá..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Zrovna jsem chtěl taky te dotaz napsat.Karlíku kde tě máme??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Škodovka slaví - Superb s pořadovým číslem 1,5 mil. Více na: http://www.autorevue.cz/skodovka-stale-neco-slavi-aktualne-to-je-superb-s-poradovym-cislem-15-mil#utm_medium=selfpromo&utm_source=autorevue&utm_campaign=copylink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed8 Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Pánové nevíte, jestli jestli jdou mlhovky z Octavie II před FL na Superba 1 před FL? Šlo by jen o ty mlhové "světlomety". Dneska jsem parkoval vedle O2 a čučel na to. Podle mě by to šlo, ale už byla tma :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FalconCZ Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Zdravim, nevíte někdo jde nebo nezkoušeli jste připojit MP3 k rádiu Rhapsody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 ty vole dneska jsem se pobavil, vidim v zrcátku na spojce, že za mnou jede bílej sup, tak jsem zpomalil aby mě předjel a on to passat kombajn, a měl celej předek přestavěnej na supa, fakt jsem se zasmál, vypadalo to jak uřízlej předek supa a navařenej na pašíka, měl to fakt komplet, nárazník, světla, face masku včetně znaku a zadek zas pašík, chtěl jsem to vyfotit, ale zase sem se nechtěl vysekat, takže foto bohužel nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Zdravím kamarády a zdejší kolegy,dal jsem svého SUPíčka do zdejšího bazaru,tak pokud někdo víte o někom,kdo by chtěl vonavku,tak je k mání,díky a krásný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.