Luďa Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Navíc při měření emicí zkouší omezovač otáček, takže dou do max otáček. Proto se taky emise neměří do 5000 km po GO motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Já když jsem byl naposled na emisích, tak technik napojil sondy, zapnul zapalování, podíval na teplotu vody (měl jsem to tam kousek, takže nebyla zahřátá), řekl mi, že to nebude huntovat, z šuplíku vytáhl nějaký papírek, opsal nějaké hodnoty, vyndal sondy a šel jsem na STK. Motor tedy ani nenastartoval. A to prosím byla regulérní STK naprosto bez známostí a protekce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 (editace) V tak vysokých otáčkách to drží jen chvíli, motor to musí vydržet, pokud nevydrží, svědčí to o jeho stavu. moje 1.9TDI 77kw, je ale na to celkem zvyklá . Taky vždycky než přijedu na emise ji pořádně potáhám po městě, max na dvojku. Editováno: 7. Duben 2012, autor: h.vik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Zdravím .nemám v tom moc přehled ,ale nejspíš mě natáhli. Za STK+emisní kontrola po mě chtěji dohromady 3 litry.. To je trochu moc že? Octavia II 1.9 TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 STK cca .700,- emise cca. 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 u nás to stojí okolo 50€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Celestone, a kde to proboha je? Tos tam jel sám, nebo jsi to nechal udělat servis i s nějakou přípravou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 (editace) Ahoj, za 2 měsíce jdu se svou o2 tdi 77kw na stk. Po stránce mechanické z kontroly strach nemám. Co se týká emisí už tak nejásám-auto je bez chipu a má natočeno 273tkm. Od nás z práce už pár lidí na emisích dostalo halt a ven-dokonce i 4 letá o2-prý emise pro nafťáky jsou od letošního roku přísnější. Tak se vás chci zeptat zda už někdo absolvoval s naftákem emise? Editováno: 21. leden 2016, autor: ccdeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 možná ti pomůže mrknout sem http://forum.skodahome.cz/topic/134565-stk-a-em-novinky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.