moody_cz Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Ahoj, jeste pred servisem bych se vas tady chtel zeptat, co by mohlo znamenat, kdyz se mi dnes, pri ceste z prace, behem jizdy rozsvitila zluta (oranzova) kontrolka EPC a ASR, doprovazeno to bylo nizkym vykonem motoru (plynovy pedal nemel na otacky motoru temer zadny vliv) - motor 1.6/75kW. Jen tak tak jsem dojel do odstavnyho pruhu, kde jsem motor chcipnul, po chvilce jsem opet nastartoval a uz bylo vse v poradku, nakonec jsem domu dojel bez problemu. Servis me asi nemine, ale zajimalo by me, na co to tipujete, s cim mam pocitat. Jedna se o Octavii z r. 2004, najeto pres 110000km. Diky, Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Myslím, že ti každý napíše, aby si to dal na VAG, který ti poví víc. Bez toho je to jen věštění z křišťálové koule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Ahoj,jeste pred servisem bych se vas tady chtel zeptat, co by mohlo znamenat, kdyz se mi dnes, pri ceste z prace, behem jizdy rozsvitila zluta (oranzova) kontrolka EPC a ASR, doprovazeno to bylo nizkym vykonem motoru (plynovy pedal nemel na otacky motoru temer zadny vliv) - motor 1.6/75kW. Jen tak tak jsem dojel do odstavnyho pruhu, kde jsem motor chcipnul, po chvilce jsem opet nastartoval a uz bylo vse v poradku, nakonec jsem domu dojel bez problemu. Servis me asi nemine, ale zajimalo by me, na co to tipujete, s cim mam pocitat. Jedna se o Octavii z r. 2004, najeto pres 110000km. Diky, Jirka Vaha vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moody_cz Vloženo 12. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Dneska jsem si vsiml takovyho "tikani", ktery vychazelo z motoroveho prostoru, z jeho prave strany z pohledu ridice. Nakonec se ukazalo, ze je to nejaka cerna nadoba (hned vedle nadobky na servorizeni), do ktere vede jedno cidlo a palivova hadicka. To cidlo prave zpusobuje ono tikani. Mohlo by to mit souvislost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Tipuji čidlo otáček, na VAG 100% jdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Ten budík tiká správně , nejspíš máš na mysli nádobku s aktivním uhlím, té se netřeba lekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonnny111 Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Ahoj , mám úplně stejné auto a stejný problém. Co to nakonec bylo? Jak jsi to řešil? Díky Tom.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.