TTomas Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Tak se mi dneska z niceho nic rozsvitila tahle kontrolka a zacala mi hlasit Emise Do dilny! Budu teda muset nekam v utery zajed. Mate nekdo poneti co to muze byt? Zdali tim muzu jezdit nebo bych to radeji mel nechat stat. Pripadne tip na dobreho servismana? Nemate tu nejakyho klubovyho sikulu? Diky za nazor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 90% klapka,10% ventilátor klimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Tak se mi dneska z niceho nic rozsvitila tahle kontrolka a zacala mi hlasit Emise Do dilny! Budu teda muset nekam v utery zajed. Mate nekdo poneti co to muze byt? Zdali tim muzu jezdit nebo bych to radeji mel nechat stat. Pripadne tip na dobreho servismana? Nemate tu nejakyho klubovyho sikulu? Diky za nazor. Stejnou hlasku jsem mel minuly tyden, podle servisu to bylo cidlo teploty paliva. FraZi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 90% klapka,10% ventilátor klimy Včera mi to napsala taky, a fakt je vadná škrtící klapka ale jinak je to spíš na ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 kdybyste víc četli, tak jsem o týhle závadě před pár dny psal. Odešla mi klapka na přívodu vzduchu, která tam podle vlastní zkušenosti nemá žádnej valnej význam, protože to, co by dělat měla (plynule a hladce chcípnout motor po vypnutí), se nijak negativně neprojevuje. Prostě nepozoruju změnu. Takže komu klapka odešla, připravte se na to, že stojí ofiko cca 9 500,-Kč, popř. mi tady kluci nabízeli použitý za cca 3 - 4 t. a nakonec jsem ji díky nezměrný laskavosti jednoho místního člena sehnal novou i s dokladem za 5 000,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adriano Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Hlášku "Emice do dílny!" mi moje OII napsala poté co si kuna pochutnala na jedné z hadiček. U nás na dílně šli na jisto, prej jsem byl letos už desátý. Bohužel nevím, která to byla, říkali něco o podtlaku. Prej stojí pár peněz. OII 1.9 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Hlášku "Emice do dílny!" mi moje OII napsala poté co si kuna pochutnala na jedné z hadiček. U nás na dílně šli na jisto, prej jsem byl letos už desátý. Bohužel nevím, která to byla, říkali něco o podtlaku. Prej stojí pár peněz.OII 1.9 TDI no, čímdál lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 U mě to byla chyba regulace (natáčení) turba u 2.0TDI. Řešeno rapasí turba - při čištění zjištěno poškození uvnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prevry Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Měl sem stejnou hlášku u OII 2.0TDi a závada byla opravdu klapka. Očesané umělohmotné kolečka u servomotůrku u té klapky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) mě se to jednou rozvítilo na 1,9 TDi, když jsem jí hnal po dálnici 400km pořád 200. Do 3 dnů se to vyléčilo samo Editováno: 30. Listopad 2008, autor: cippis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 mě se to jednou rozvítilo na 1,9 TDi, když jsem jí hnal po dálnici 400km pořád 200. Do 3 dnů se to vyléčilo samo tak to můžeš být koneckonců rád, že se ti za takovou jízdu auto neodvděčilo něčím horším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TTomas Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Na diagnostice se ukazala vadna klapka. JirkaK poradil, ze to casto delaji draty. Klapka chodi lehce, tak doufam, ze to bude jediny problem. Diky za rady a pomoc. TOm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 ať ti změřej na přívodu, jestli tam jde proud a uvidíš hned, jestli je to klapkou. Hledání přerušenýho kabelu je šílený a jak říkal Cosby, je lepší natáhnout rovnou novej drát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan1 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Nebo žhavící svíčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 6haviče ne.Ty se normálně zapíšou do diagnostiky jako závada na žhaviči a napíše to i který válec!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romualdo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Zdarec ja mam ten samej problem byl jsem na diagnostice tam mi zdelili že klapka je kaput ja žkousel přívodové draty a nejde tam štáva jsem lajk jestli někdo o tom něco ví tak at poradí kdy a na jakým drátě ma jít proud diky moc desítku se mi nechce davat cus a řit at jedeš líp myslím tim řit ne jako rit hhhhhh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Vím,opravoval jsem to.přímo z Eco do Klapky vedou myslím dva dráty.Taky jsem měl jeden utrhlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 už jsem tady před Vánoci někomu nabízel tu svojí klapku, která je funkční, za 2 500,-Kč. Nakonec se už po Novém roce neozval, takže je stále k dispozici. Mám tam novou, protože jsme závadu špatně diagnostikovali a byl to nakonec ten přerušenej kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 jirko, už ti to ide ako má? musím zaklopať na drevo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 no snad ano. Skoro se to bojím vyslovit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TTomas Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Kluci nemate nekdo dilenskou prirucku na OII 2.0TDI 16v? POtreboval bych schema abych uvedl do cinosti tu klapku. Uz je tam nova, ale stale nefunguje. Prvni dil kabelu to neni, takze to bude asi az ted od jednotky a to bez poradneho schematka namam sanci:( Taky stale nemaka ventilator na chladici, kterej prestal presne ve stejnej okamzik jako ta klapka:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarkov Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ak nejde ventilator, malo by to byt poistkou v eboxe ,pokial viem je spoločna pre ventilator a klapku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ventilátor-pojistka,stejná jako na klapku,ten samý problém,klapka vyměněná,pojistka vyměněná,vše klape,tak jak má :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TTomas Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 ventilátor-pojistka,stejná jako na klapku,ten samý problém,klapka vyměněná,pojistka vyměněná,vše klape,tak jak má :-) Slysel jsem o tom, ze je to prave stejna pojistka, ale prosim te jaka pojistka to je? Podle prirucky je to nejaka pojistka, kterou tam vubec nemam:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Dobrá otázka. Já tam tu pojistku totiž taky nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.