kitt21 Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Pridavam sa k chalanom, taktiez mam zaujem o ddot Tak dufam ze sa nejaka dobra dusa najde tato tema sa ozivi a hlavne v praxi aj prejavi Na maxaci uz nejaky ten cas ficim ale s touto krabickou by to uz bola ina liga :-p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 No já na jaře mluvil přímo s panem Doležálkem, mám ho slíbený, ale furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alienek87 Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Dobrý den, da se nejak poznat jakou mam jednotku jestli 3G nebo obyč. Mám octavu 1 2002 Business s D-Dot, chtěl bych parkovací asistent tak aby mi to ukazovalo na D-Dotu. Nevite kde se dahi sehnat. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 budeš mat asik 3G bo jaj mam tiež octaviu Business 2002 s maxikom a D-DOT už sa nedá zohnat vyrobca stým už asik skončil , je to škoda , kedže som mal aj ja o to ZAUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misut22 Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Doufam ze jich p. DOLEZAK udela pripadne vic :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Doufam ze jich p. DOLEZAK udela pripadne vic :-) Já též Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Nechci Vám kazit iluze, ale já už nedoufám že D-DOT bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
talec Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Podařilo se mi sehnat jeden starší D-DOT a po půl roce cca konečně namontováno a sprovozněno. Snad jich bude starších na prodej více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Páni, to Ti všetci ticho závidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 (editace) Mam 1 ks D-Dot s park.asistentom. Nebol vobec namontovaný vhladom na havariu a nasledny predaj auta. Ozvite sa, pokial niekto ma zaujem. Upresnenie : Podrobnejsie info - vid strana 1. Je to verzia pre K-Line na octaviu 1,9 TDI, 2,5 TDI pre vsetkych, ktori sa pytaju na typ a pod. Editováno: 9. Prosinec 2013, autor: pietro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Napisal som ti PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Aha, to je pre octavku, takze pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy20 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Ahoj, lze ještě nějak objednat D-DOT? Díky, M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 nemate niekto firmware 1.33 pre CAN verziu? poslete mi pls na mcsolle@gmail.com diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Editováno: 6. Únor 2014, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Taky prosim kdo mate FW 1.33 a novejsi pro CAN uploadnete ho nekam. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 FW ver. 1.33 - stahujte ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Super, děkuji. D-dot už zase funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jura_Favorit Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 Náhodou se asi v poslední době nepodařilo už nikomu spojit se s výrobcem, což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 Zkus Fis+ Advanced. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okaj28 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 keby nahodou niekto potreboval firmwair http://uloz.to/xETH1CEA/d-dot-firmware-1-49-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Díky. Zajímavý je, že FW nahrát jde normálně ale stažení nebo náhrání konfigurace skončí chybou. Musel jsem editovat přes páčkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mozila Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 nema niekdo poslednu verziu toho programu na win k ddotu nahodov. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Tady jsem ti něco nahrál... http://ulozto.cz/xhEPnnSq/p-zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mozila Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.