dolezelk Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Unfortunatelly HEX style interfaces (i.e HEX-COM , HEX-USB) are not compatible with D-Dot - no free driver for this cable. You can use any VAG-COM, VAG-USB or compatible cables only. (preferably si9243 based) Suitable cable creates virual COM port. Such cables can be easily obtained on this forum or on ebay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arielcpu Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Unfortunatelly HEX style interfaces (i.e HEX-COM , HEX-USB) are not compatible with D-Dot - no free driver for this cable.You can use any VAG-COM, VAG-USB or compatible cables only. (preferably si9243 based) Suitable cable creates virual COM port. Such cables can be easily obtained on this forum or on ebay. ok fine, but tell me it is possible to work ddot in Fabia 2 Maxi Dot? can i do this 3rd party interface? fabia 2 is from 2007 year, 1.4 16 V style version + maxi-dot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) No support for Fabia 2 , sorry Editováno: 3. Červen 2009, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arielcpu Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 No support for Fabia 2 , sorry maybe in the future. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 zacala se mi dit zajimava vec, nevim jestli to souvisi s upgradem z verze 1.32 na 1.33 - can - bez radia, nebo jestli je to dodelanym origo vw tripplingem, nebo je to jinej shotek .. proste mi nekolikrat behem jizdy naskakuje parking mod .. vzdycky tak na 2, 3 vteriny napise na displeji parking a pak se zas reconnectne zpet a mam pocit, ze to souvisi s blinkrama .. obcas po zapnuti blinkru to naskoci, zkousel jsem i vystrazny tlacitkem a u 1 ze 3 pokusu to naskocilo taky .. takze udelam downgrade na 1.32 a pokud to bude delat zas, tak snad uz jedine ten trippling .. co na to kamil, je to vubec mozny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 me to delala, kdyz jsem mel zkrat na parkovacich svetlech. Jakmile jsem to opravil, tak uz ne. Zkus zmerit, jestli je na parkovacich svetlech 0V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 V D-Dotu mam nastaveny hodnoty celkem ze tri jednotek - motoru, budiku a climatroniku. Kdyz mam na displeji hodnotu z RJ motoru a chci si tam dat neco z climatroniku tak musim nejakou dobu cekat nez se spoji s budikama a pak s climatronikem. Napadlo me, jesi by nejak neslo udelat, aby slo listovat nabidkou hodnot i v pripade, ze neni D-Dot spojeny s prislusnou RJ. Abych tedy mohl preskakat hodnotama RJ motoru, budikama a zastavil sem na pozadovany hodnote z climatorniku a teprve pak D-Dot navaze spojeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 me to delala, kdyz jsem mel zkrat na parkovacich svetlech.Jakmile jsem to opravil, tak uz ne. Zkus zmerit, jestli je na parkovacich svetlech 0V parkovaci myslis svetla zpatecky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezacik Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ahoj Kamil, mam D-DOT naistalovany v Passate 1,9 TDI 96kV...vsetkoide OK ale pri zaradeni spiatocky vypise PARKING a ked ma nacitat vzdialenost od prekazky vypise iba pomlcky -------- Niekdy pri jednompokuse zo 100 vypise aj vdialenost zacina na 255 a pekne klesa ked sa priblizujem ku prekazke,ale vacsinou vypise iba tie pomlcky, nevies poradit co s tym moze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassev Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Může mi někdo poradit jestli se dá načíst na DD z nějaké řídící jednotky množství paliva v nádrži v litrech jestli ano prosím jaké mám zadat hodnoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Čau. No jasně že jde.Sám to používám při tankování v garage a nemá to chybu. Ř.J 17 / Blok 002 / Pořadí 1. Snad si to pamatuju dobře a je to na NAFTU.Nevim zda je benzín stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ahoj Kamil, mam D-DOT naistalovany v Passate 1,9 TDI 96kV...vsetkoide OK ale pri zaradeni spiatocky vypise PARKING a ked ma nacitat vzdialenost od prekazky vypise iba pomlcky -------- Niekdy pri jednompokuse zo 100 vypise aj vdialenost zacina na 255 a pekne klesa ked sa priblizujem ku prekazke,ale vacsinou vypise iba tie pomlcky, nevies poradit co s tym moze byt? Tusim. jakou mas verzi D-Dotu a na kolik mas nastaveny kwp init delay ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMIK Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Kamile jak to vypadá stím GPS nějak to utichlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezacik Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tusim. jakou mas verzi D-Dotu a na kolik mas nastaveny kwp init delay ? Verziu D-Dotu mam 1.33 - canova verzia s radiom...kwp init delay netusim co to je, ale pozriem to. Aku hodnotu by som tam mal mat? Dakujem za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 vychozi hodnata je 198ms. Je to delka pulsu pri inicializaci jednotky. Pokud jsou problemy s pripojenim do jednotek da se tato hodnota menit tak v rozmezi 194~205 k GPS. ted resim , kdo mi to vyrobi, kontaktoval jsem par firem a pro vsechny je zajimavy az tak 100ks a vic, coz pri cene cca 3000 Kc predstravuje celkem velikou a riskantni investici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezacik Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) vychozi hodnata je 198ms. Je to delka pulsu pri inicializaci jednotky.Pokud jsou problemy s pripojenim do jednotek da se tato hodnota menit tak v rozmezi 194~205 k GPS. ted resim , kdo mi to vyrobi, kontaktoval jsem par firem a pro vsechny je zajimavy az tak 100ks a vic, coz pri cene cca 3000 Kc predstravuje celkem velikou a riskantni investici. Kamile takze doteraz som sedel v aute a skusal menit hodnoty inicializacie jednotky od 194 do 205 ani pri jednom mi neukazuje vzdialenost pri cuvani. Zaradim spiatocku napise parking a po chvilke len same pomlcky -------- ale skusal som do meranych hodnot zadat jednotku 76 a tam D-DOT bezproblemov vypisuje vzdialenost pekne od 255 cm. Takze jednotka je v poriadku a aj D-DOT sa s nou dokaze spojit. Nechal som teraz puls inicializacie jednotky 198. vsetko ide dobre az na tu spiatocku. Nevies poradit co sa s tym da robit? Editováno: 18. Červen 2009, autor: bezacik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Posli mi vypis merenych hodnot z Jednotky parkovaku. Bloky 1,2 a 3 Diky Kamil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezacik Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Posli mi vypis merenych hodnot z Jednotky parkovaku.Bloky 1,2 a 3 Diky Kamil Kamile ja nie som az taky zrucny, ale ked mi povies co presne mam spravit tak ti to poslem. Vagom sa projim na jednotku parkovaku RJ 76, dam merane hodnoty bloky 1,2 a 3 ale ako ztoho spravim vypis, to teda neviem. Ci staci ti screenshot z toho ci ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 screenshot staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezacik Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 screenshot staci Dobre po obede spravim screenshot a poslem ti to...zatial dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezacik Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Dobre po obede spravim screenshot a poslem ti to...zatial dakujem. Kamile tak som spravil scrennshot s meranymi hodnotami a aj som odfotil maxidot ako sa mu nechce zobrazit vzdialenost pri parkovani. Tak teda pozri sa na to a daj vediet ci sa s tym da nieco robit. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 me to na 1.33 can taky pise jen pomlcky - O1 tdi .. ale ja si park. mod na d-dotu vypnul uplne, takze to neresim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezacik Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Kamile tak co sa ti podarilo zistit o tom parkovani? Stacili tie screenshoty? No a dosiel som na dalsi problem, co mi robi D-DOT. Mam multifunkcny volant, ovladam na nom tempomat a radio. Ked mam na D-DOTe radio mod tak mi pekne na maxidite vypisuje stanicu z radia a na volante ho mozem aj ovladat. Ako nahle prepnem na inu meranu hodnotu D-DOTU (napr. tlak turba) tak uz nemozem ovladat z volantu radio. prestanu fungovat sipky hore a dole - prepina sa tym napriklad stanica. Stlacam a uplne bez odozvy. Jedine sa da ovladat hlasitost. Neda sa aj s tymto nieco poriesit? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezacik Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Kamile tak co, nepodarilo sa nic zistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Ahojte chlapi, neviete co je s Kamilom?, niekolkokrat som mu pisal emaila , mam nejake problemy s D dottom aj som mu ho poslal na reklamaciu, ale nic sa nedeje. Ani odpovede, Kamila , ani D dottu Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.