DiKey Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Zdravím, kdyby jste byl někdo ochotní mě nafotit vše podstatné z D-Dotu chip, součástky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Asi je to uz neaktualni,co? Nema nekdo d-dot na prodej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 V bazaru prodávám FIS+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Jochanan nevidím tedy co má za auto ale v Avataru je Fabie I. A Fis+ nikde nemá podporu platformy Mk1 nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Ano,mam Fabii 1 r.v.04 pred face,1.9Tdi PD,maxidod z FRS po face r.v.04. Radio symphony bez zobrazovani na maxidotu. Ta hracka D-Dot by se mi libila :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 D-Dot dělal Doležal asi že rozluštil CAN protokol tak ho VW odstranila jak to týpka s J-Dotem :-D Máš tyto drahé možnosti Od Pazdery Maxi-k - podstatné funkce zobrazování definovaných hodnot. Částečná diagnostika podle labelu a mazání chyb podle mě už nebude vyvíjet protože začal prodávat ruský ColorMFA - celý displej moc pěkné, běží na K-Line a drahé. MultiMfa - pro MaxiDot oproti Maxi-K rychlejší, propracovanější. Asi by se dala s Rusákama dohodnout sleva množstevní+clo+doprava určitě výjde levněji jak 10000 Kč za ColorMFA od Pazdery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Maxi-k jsem uz zjistoval,a pry nejede na F1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 D-Dot běžel na CAN. F1 musí mít K-Line a Can stejne verze jako OI ale ten důvod přesně nevím rozdíl asi v K-Line. OII už používá CAN i k diagnostice a je vyšší verze tam Polar je na CAN. Mě nějak Maxi-k nestačí. Začnu testovat přípravek na CAN co bude fungovat stejně, něco jsem nastudoval a uvidím... Jinak tobě ještě zbývá Čínský ELM za 200 Kč a udělá to tu samou práci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
servis-sk Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Ahojte Mam vo svojej octavii 1 1.9tdi, 66kw rok 2002 D dot uz dlhe roky od Doleza. Neviem ten chlap, alebo tvorca toho D dottu uz asi neexistuje. Mate niekto na neho nejaky kontakt?, dlhe roky sa o to snazim, pisal som aj na nejake emaily a nejako nic......, D dot mi akoze funguje OK, hodnoty prepina OK, akurat mam problem snim ked chcem zmenit nejake bloky meranych hodnot , alebo logo, ci uz cez pocitac,alebo rucne mi vytuhne a cele budiky sa resetnu.Nejde mi potvrdit zmeny , ulozenie. Pripojeny ho mam cez CANbus na budikach. Mam tam nahrany posledny akoze Can funkcny softwer.... Vedeli by ste mi stym pomoct?,pripadne opravit........, poradit kto by to cele rozchodil. Softwer do toho dokazem prehrat, ale na Ddotte sa zobrazi iba ta konfiguracia ,bloky hodnot co su vnom ulozene. Stacilo by mi ak by niekto vedel do softweru zakomponovat, zmenit mnou pozadovane merane hodnoty. Samostatna zmena cez pc nieje mozna, zmeny sa neulozia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Ja mu dneska volal a pan Dolezal to uz nedela. Nema na to cas a prostredky,takze uz je to mrtve :-( je to skoda. Naslo by se hodne uzivatelu,co by to chtelo. I kdyby se mela vybrat castka dopredu na vyrobu. Ale neni asi kdo by to uskutecnil. Tak mame smulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 (editace) No kdyby k tomu dal podklady, zapojeni tak by se to zkusilo. Jako znova odchytat CAN příkazy a navrhnout to dá práci. Když to nedělám a ani na tom nevydělávám tak to dám jako Open Source ne. .. Editováno: 27. Říjen 2017, autor: DiKey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Kdo by měl na 100% zájem o výrobu D-Dotu ať mě napíše. Kdyby to vyšlo ať mám přehled. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Zdravím...kdo tu chtěl fotky vnitřku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Mohl bych tě poprosit ale s detailem pro přečtený popisu součástek... Ten Atmel který je vidět, to už jsem věděl typ. Mooc Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 (editace) Stačí takhle? AT90CAN128-16AU CFAB 2674 M5.0 A82C250 75 11 n6836 NXP 9243A A0 T818 80 P69 Krystal A016.000T Kond 107 10V, 476 16V Dioda SS16 Odpory 393, 103, 5600 Editováno: 28. Říjen 2017, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Díky super, něco už jsem vyluštil :-) Jestli tě můžu ještě poprosit v manuálu je zapojení na piny ale z fotky to není patrné díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.VIP Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Vy máte někdo zdrojové kody? jak fw do krabičky tak i ovládací sw ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 FW, SW je zdrojové možná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 (editace) Upravil jsem tu jednu fotku o popis pinu a jeste jak jsou zapojeny kabliky do konektoru Zdrojáky nemam, jen několik verzí firmwaru...poslední asi 1.40Beta Editováno: 28. Říjen 2017, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Výborně, jinak MDF-UP, DOWN jde podle mě po CANu jen na multifunkčním volantu přes relé jednotku, tak se divím že páčky nejsou zapojené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 (editace) Majkl.S Editováno: 28. Říjen 2017, autor: DiKey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 (editace) No co si tak vzpomínám tak na Octavii(asi jen před facelift) to přes CAN nešlo proto tam byly páčky připojený přímo, jen fabie byla po CANu. Proto jsou i rozdílné verze firmwaru pro Octavii a Fabii, nebo aspoň tak to bylo z počátku. Já to tenkrát kupoval do Fabie a nefungovalo to, musel jsem jet přímo z tvůrcem kterej to v garáži během chvilky zprovoznil i na Fabii a pak to nabízel na fabky dál :-) Každopádně bych se to asi nesnažil okopírovat...přijde mi to zbytečně složitý, v dnešní době je určitě šance tohle vytvořit s jedním mikroprocesorem Editováno: 28. Říjen 2017, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Já si dělám vlastní palubák, problém je odchytat všechny CAN message plus komunikace na displej, případně CAN radio a když to udělám tak že bych to třeba i vyráběl tak to zase kompletně ošetřit aby to chodilo všem a i třeba pro OII to bude oser. Doležal nad tím strávil 2roky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Poslední verzi jsem odchytil 1.49 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Jj, koukam a mam tu taky 1.49. Držím palce ať se dílo podaří. Sice teď mam v autě Polar Fis ale DDot byl skvělej v té době a určitě se najde i dnes spousta lidí co by to chtělo do starších aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.