rtg61 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 parada... -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 woe, pred timhle fakt smekam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 tak uz umit psat na vrsek, spodek a taky stred maxidotu ) takze verze pro CAN bude jiz plne funkcni a s vice moznostmi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Uz se nemuzu dockat na Fabii, az bude prodejna verze urco objednavam. Dobra prace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 tak stav stisknuti tlacitek jde taky po canu, takze se nemuseji zapojovat draty k pacce prepinace palubniho pocitace V canove verzi se tim padem usetri 4 draty celkem. takze standart verze: nutno zapojit 10 dratu, v canove verzi pouze 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Zdárek, jde to i na Superb 2.8??? Je to parádička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 je to bomba, chci to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Zdárek, jde to i na Superb 2.8??? Je to parádička No asi by to melo jit. Chtelo by to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Mohl bych ti poskytnout Canový radio. Jak je to se zapojením a ovládáním pokud mám propojenou Canovou komunikaci, Maxidot, Tel a Navi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 D-Dot v teto chvili v podstate emuluje Navigaci. Muze emulovat i radio. Zalezi jak ho nastavim. Takze pro lidi, kteri maji radio emuluje navigaci. Pro ty kteri maji navigaci emuluje radio. Pro ty co by meli oboji, maji smulu )) To mi pripomelo, nemate nekdo v aute CANovou navigaci ? Stacilo by par minut, abych nalogoval provoz po comfort Canu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Co je CANová navigace?? Já mam DX v Superbu....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Podle DP by to mela byt Canova navigace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ahoj, mám Okinu I r.v. 04 96 PD. Jak poznám, jestli budu mít CANovou nebo neCANovou verzi? Díky za info. Moc tomu nehovim... Je nějaká možnost, že by se na té horní polovině zobrazoval název stanice, když nemám origo rádio? Asi ne co... Mám Becker rádio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jednoduse. Pripojis se VAGem ke CAN gateway (19) a podivas se na mereny blok (tusim 140) , pokud je tam napsano RADIO 1 nebo NAVIGACE 1 , tak mas canovy radio nebo canovou navigaci. Videl jsem externi RDS dekoder pro radia , co maji RDS vystup. To se pak teoreticky da upravit, aby to zobrazovali budiky v horni polovine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 takze se mi KONECNE podarilo sehnat RJ z PD, takze verze pro PD se zacala pripravovat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 halleluja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 takze se mi KONECNE podarilo sehnat RJ z PD, takze verze pro PD se zacala pripravovat ) Ahoj, neslo by udelat i uzivatelsky pristupne psani na display maxidotu? Nejlip pres com port - pripojil bych notas a mohl bych vypisovat nektere veci z laptopu na display z linuxoveho kernelu. Idealni na wardriving etc. Nejlip kompatibilni zpusob prace pres libusb ktere je pristupne jak z linuxu tak z windows. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 ano , uvazuji o tom. problem to nebude nejdriv ale - musim plne dodelat podporu CANu (stav teme 100%) - podporu kwp2000 - prave zsem zacal pak udelam externi konfiguraci nastaveni pres VAG kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 takze se mi KONECNE podarilo sehnat RJ z PD, takze verze pro PD se zacala pripravovat ) vyborne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 takze kwp2000 je jiz castecne funkcni uz zvladam nainicializovat jednotku , cist data, atd. Myslel jsem , ze to bude slozitejsi, ale je to jednoduzsi nez kwp1280 Skoda, ze jsem to jednotku nemel driv. Ted uz zbyva to tezsi, vse odladit, napsat tak, aby vse slo pres preruseni, atd .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 A na kolik by myslíš ten dekodér přišel? O tom zobrazení se bavíme spíš v teoretické rovině, nebo by to vážně fungovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 spise radeji v teoreticke rovine. Technicky: - radio musi mit RDS vystup (temer zadne to nema) - pokud jej nema tak bud podle schematu radia si jej vyvest a napichnost se tam - externi RDS dekoder (problem aby byl naleden na stejnou frekvenci jako radio) Pokud by se to delalo, tak by to fungovalo jen s urcitym typem radia, ktere by se dalo upravit. Asi tak, takze spousta problemu a hodne casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 tak jsem si sehnal jednotku z motoru ARX a ona komunikuje kwp1281 Tohle nechapu.... Muzete se nekdo , kdo mate PD pripojit k motorovce VAGem a napsat jakym protokolem to komunikuje ? To co jsem zatim naprogramoval, jede oproti simulatoru kwp2000, ale chtelo by to prece jenom realnou jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Kdyz napises co presne s tim vagem mam prolezt, tak neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 sem zvedav, mam totiz uz temer jistotu, ze PD jsou taky s kwp1280, takze by na ne D-Dot mel jit. Co vim 100% je to, ze superby mr2004+ s urcitou RJ jsou kwp2000, ale oktavky tuhle RJ nepouzivaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.