milans1 Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Po dešti jsem zjistil,že mám v kufru mokro a celkem dost.Mám tam gumový koberec a tak to nemohlo odtéct a oblečení co tam bylo jsem mohl opravdu ždímat.Neví,zda jsem nenechal omylem otevřené dveře.Máte někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornobrizak Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 (editace) Nikdo ti neřekne kudy to teče,ale dám ti návod jako Pvrní.Vlez do kufru s baterkou a koukej kudy to kapká a někdo druhý ti zatím bude polejvat kufr vodou. Můj tip je kolem zadních svítilen Editováno: 19. Listopad 2008, autor: hornobrizak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 nebo mas ucpanej kanalek, odkud odteke vody ze strechy, podiv se do prirucky, jak jsou vedeny odtokovy kanalky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.