Holengo Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Zdravím,mám naléhavou prosbu,když zatáčím doprava tak se mi rozsvítí kontrolka mazání.Oleje je v motoru dost ale nejhorší je,že jak se rozsvítí kontrolka tak jde slyšet,že motor jde nasucho.Pleas poradí někdo??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 A jsi si jist ze je tam oleje dost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holengo Vloženo 18. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 A jsi si jist ze je tam oleje dost? No jsem si jistý,jelikož jsem ho dnes i měnil,protože už to takhle blbne už asi týden a už jsem ztoho v koncích.Motor je 2000km po kompletní GO a nerad bych ho odrovnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bundislav Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 No jsem si jistý,jelikož jsem ho dnes i měnil,protože už to takhle blbne už asi týden a už jsem ztoho v koncích.Motor je 2000km po kompletní GO a nerad bych ho odrovnal Čao, asi bych se podíval pod vanu na nasávací koš oleje. Řekl bych, že by mohl být zanešený.Obzvláště po GO to se ten motor teprve zajíždí a je možné, že je koš zanesený železnýma pilinama a zrovna při průjezdu pravotočivé zatáčky kdy se většina oleje dostane mimo dosah koše je to ucpané a máš tyhle problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
victory Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 No taky bych to viděl na ten koš. Bud je přicpanej nebo je nějak ohnutej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.