ERIKB Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 (editace) Zdar hoši......ma neaky vplyv čidlo teploty paliva čo je v čerpadle na spotrebu? Ked je teply motor tak zle štartuje a palubny počitač ukazuje dlhodobu priemernu spotrebu o 2litre večšiu ako je v skutočnosti!!! A da sa to čidlo vymeniť a vieťo čo stoji? po pripade ma niekto už ztym skusenosť? Podotykam že mam motor 1,9TDI 81KW a rok vyroby 2002... Editováno: 19. Listopad 2008, autor: ERIKB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Má vliv a taky na počítek vstřiku podle něj ho mimojiné jednotka určuje. VAGína hlásí že je vadné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ERIKB Vloženo 21. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 (editace) A ako sa to prejavuje lebo mna hlavne serie ta spotreba... dlhodoba ukazuje 7,5 litrov a ktomu ešte ked je teply motor tak strašne zle štartuje bol som na tdi grafu a predvstrek mam nastaveny na hodnotu 47....tam by problem nemal byť.... a ktomu ešte čim viacej šlapem na plyn tym menšiu spotrebu mam neako to divne ukazuje..... v skutočnosti mi auto žere asi 6 litrov.... Editováno: 21. Listopad 2008, autor: ERIKB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Kolik máš hodnotu Mg/R na volnoběh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melo Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 na tie zle stary za tepla mam velmi dobre riesenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Tak porad s teplym startom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 8 až 9 Mg/r je moc. Jde to upravit VAGem při zadání loginu, ale když to nepůjde tak nastavit základní hodnotu 32768 a hlavou na čerpadle to dohonit na cca 4 mg/R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ERIKB Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 No a problem je vyriešeny....mal som zle nastavene čerpadlo....tak mi v servise povolili hlavu čerpadla a nastavili množstvo paliva na 5mg......predtym som tam mal 8,5mg a tak mi zle štartovalo auto a ho aj dusilo a palubny počitač mi ukazoval priemernu spotrebu 7,5 litrov a na volnobeh 1,6litrov na hodinu....po pnastaveni už to ukazuje 0,6 litrov na hodinu a aj priemerna spotreba sa upravila a aj auto je živšie a lepšie ťaha..... tak nech to niekomu pomôže kto ma ztym problem...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.