Viktor X Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 http://www.osel.cz/_files/4071_Jak_udrzet_50_v_obci.wm Takhle by měla vypadat kampaň ministerstva vnitra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 To není špatný nápad. Ale asi by spousta řidičů začala zdržovat provoz bezdůvodně pomalou jízdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Tyhle videa jsou starý, už to tady možná někde bylo. Ale jinak dobrý, jen bych řek, že si spíš pár řidičů nabije kokos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Ja bych na to sel moderne... A sice do vozu instalovat tempomat (samozrejme u mne montovany ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Ja bych na to sel moderne...A sice do vozu instalovat tempomat (samozrejme u mne montovany ) Ze by indikoval znacku zacatek obce a nastavil ti natvrdo 50tku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Hustý, jen by mě zajímalo, jestli to v té Kodani vážně mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 to ne,měl bych obavy z hromadné havarie ale videjko dobrý slečna je dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mallow Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 poutave.asi bych jezdil padesat ale asi jenom kolem nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.