Přejít na obsah

jednotka motoru z rs do 1.8 t

Herman

Doporučené příspěvky

cau,zajimalo me jestli jde dat motorovou jednotku z oktavie rs(1.8 t 132kw) do normalni 1.8 t (aum).v podstate jde mi o to ze jsem hledal v cem je rozdil(motor) mezi oktavii 1.8 t(aum) a oktavii rs.zjisitil jsmem akorat ze je jina motorova jednotak-jina turbo,vstriky,ojnice,klika,pisty,intercooler je uplne stejnej-je tedy jedinej rozdil v sw motoru?dik za odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na dovolený asi před 8 lety bydlel ve stejným pensionu kluk s krásnou O1 - dal jsem s ním řeč a vypadlo z něj že je přímo ze škodovky z MB. Prokecali jsme skoro celou dovolenou a ten řekl že stačí akorát vyměnit řj (no a asi budeš muset sladit imobilizer a palubku - nevím přesně, ale myslím že se musejí navzájem znát)...

je to jen nepodložené info, ale zese asi věděl o čem mluví...

Odkaz ke komentáři

huraa,konecne odpoved-dekuiji.jasne s immobikem pocitam.jedinej problem by mohl byt s brzdama-teda spis s abs,asr a nebo dokonce i esp-potreboval bych vinko nejakoho rs ktere nemam esp,ale jen asr-pak si z ni opsal cislo jednotku a zkusil bych si ji sehnat a dal bych ji do svy 1.8t a treba to bude fachat :-)

Odkaz ke komentáři

rs ma stejne turbo a i stejne vstriky jako 1.8 t kod motoru AUM-hardware motoru je uplne stejnej!jinak cipovani se nevyplati-buh vi jakej tam budes mit sw a kolik to bude stat.jednotka z rs se da sehnat cca 2000kc a budes mit sw s fabriky :-) Bohuzel jsou 4 druhy jednotek do rs-ja potrebuju aby to byl typ s ASR bez esp a proto bych potreboval nekoho kdo ma rs s asr abych vedel jake cislo jednotky mam pouzit.ikdyz dnes mozna jednu jednotku s rs budu mit a tak ji mozna v pondeli a nebo v utery zkusim vymenit :-) jsem na to zvedavej

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...