Drummer Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 (editace) Musíš trochu víc strčit hlavu do tý kapsy a uvidíš. Hadička vede těsně s kabelovým svazkem. Editováno: 3. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 (editace) Zdravím pánové, mě sice neteče do boční kapsy, ale při větší bouřce, či delším vytrvajícím dešti mi teče do zadního kufru, ale přes dveře. V momentě když otevřu kufr, začne voda téct z horního plastu a vytéká na zadní plato... Už to dělalo i předchozímu majiteli, protože zadní plato je pěkně flekaté ... Čím myslíte že to bude? Mám vyměnit dveřní těsnění? Jaká je jeho cena? Editováno: 22. Září 2008, autor: tripleTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 kámošovi tam u sedana teklo přes odlepený okno. Dole kde to dosedá,natlačil do tý drážky a pěkně rozmáznul silikon a už mu tam neteče. Zkus a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Když jsem upravoval plasty na zadních dveřích, vtak jsem si žádnýho odlepenýho skla nevšimnul. Ale ještě jednou to obhlédnu a dám vědět ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAXIKK Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 NO kámošovi na sedanu teklo do auta taky přes ten plast který ukončuje stropnici. A problém byl v tom že v místě kde jsou panty se spojují dva plechy a mezi něma je takovej tmel a ten se časem jaksik rozpraskal a propouštěl vodu. Spoj sme zatáhli transparentním sylikonem a byl pokoj. A já mám O1 combi a kamasik mi zatíká do pravé kapsy.Vůbec to nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Síky za radu ... dneska si jdu do mičky pro auto, tak se na to hned podívám. Mělo byto být všechno čisťounký, tak že uvidím kažkou chybičku v těsnění- Díky za info,m vyzkpouším a dám vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speakman Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Zdarec,nechci zakládat nové téma a tak se zeptám tady.Jedná se o dotaz na plast na OI combi r.v.2000.Všimnul jsem že mám volný plast (není pevně dockvaklý) co se nachází vzadu pod střesním tapecem jak přes něj prochází zadní bezpečnostní pás.Zkoušel jsem ho odehnout a nepřišel jsem na to aby tam seděl tak jak má a další věc dnes jsem vyndal rezervu a v prostoru pod rezervou jsou tři záslepky a pak otvor,kterým koukám až na silnici.Je tam úmyslně ten otvor nebo tam chybí záslepka.Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafe Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) Ahoj tak ten otvor tam mám taky asi cca 8mm díra že jo ? je směrem k zadním sedačkám . taky nevím jestli to je schválně nebo ne ? Editováno: 9. Říjen 2008, autor: Dafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Zdarec,nechci zakládat nové téma a tak se zeptám tady.Jedná se o dotaz na plast na OI combi r.v.2000.Všimnul jsem že mám volný plast (není pevně dockvaklý) co se nachází vzadu pod střesním tapecem jak přes něj prochází zadní bezpečnostní pás.Zkoušel jsem ho odehnout a nepřišel jsem na to aby tam seděl tak jak má a další věc dnes jsem vyndal rezervu a v prostoru pod rezervou jsou tři záslepky a pak otvor,kterým koukám až na silnici.Je tam úmyslně ten otvor nebo tam chybí záslepka.Díky za odpovědi ta díra je na odtok vody, když měníš kolo v zimě nebo když prší a máš mokkré kolo abys tam neměl jezírko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speakman Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Ahoj tak ten otvor tam mám taky asi cca 8mm díra že jo ? je směrem k zadním sedačkám . taky nevím jestli to je schválně nebo ne ? JJ přesně na tu jsem se ptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapir Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Tak jsem zjistil že mi do tý kapsy teče taky ale není to hadičkou ostřikovače ta je pevně spojená navíc necítím klasickou vůni ostřikovací kapaliny zkoušel jsem stříkat na levou stranu auta hadicí s tím že jsem byl vevnitř auta a koukal jsem do tý kapsy a nic. Ale jakmile venku prší tak tam mám mokro neříkám že rybník ale asi to není úplně ok vzhledem k tomu že se mi i mlží auto zevnitř a ještě tam je elektroinstalace. PORADÍ NĚKDO čím to může zatékat díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Moze Ti to zatekat odvrchu popri tesneni, voda je svina. Skus zhodit obklady a posad sa dovnutra, kamarat nech riadne polieva auto odvrchu a postupuje dolu. Skus pripadne po dazdi, ked to zatieklo hladat vysusenu cesticku vody, moze to byt aj popod tesnenie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafe Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 zkus kouknout na boční okno mě tam taky teklo skrz lepidlo, sice jen pár kapek , ale voda si cestu vžycky najde potvora, nebo co okolo z.světla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Tak jsem taky koukal do té levé kapsy a taky tam mám trošku mokro,ale může to být kondenzát vody,co stéká po vnitřku blatníku,ale jelikož my nejede ostřikovač zadního skla musím kouknout na tu hadičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapir Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Tak dnes jsem na to místo kudy tam teklo přišel a je to zas skoro neuvěřitelný je to místo jak jsou panty zadních dveří je to tam sice vytmelený ale asi nedostatečně tak to snad někomu taky pomůže při hledání budu to dál sledovat a uvidíme jestli to bylo jen tímhle doufám že jo. Jinak díky za založení téma a za příspěvky na můj problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Chtěl bych se vás zeptat, jestli vám tama někomu zatékalo. měl sem kufr. dveře na laku a teď sem si všiml, že i tam teče. při polívání vodou sem zjistli, že to nejspíš teče okolo brzdovýho světla. zítra je půjdu zjebat do servisu, lae když mě tam pošlou do... tak to budu muset udělat doma. plast sem dneska dole neměl. byla už tma, sněžilo a byl 1°C. proto se vás chci zeptat, jestli nevíte jestli je tam nějaký těsnění okolo toho světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Ano je tam tesneni. Ale takove no..... Dej tam kdyz tak nejaky tmel na okna . A nebo nove svetlo za 1tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 No neporadim,ale abych nezakladal nove tema tak se zeptam tady!Zjistil jsem,ze mi zatika do octy combi r.v.2003 hned za zadnim svetlem v kufru za ridicem!Je to ale voda do ostrikovacu,proste kdyz strikam na zadni okno,tak je tam toho kurevsky hodne!Muze to byt praskle nebo co se tam deje,nestalo se to nekomu abych nerozkopal cely interier zbytecne! :feve: Diky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 už se to tady řešilo. pravděpodobně to bude prasklá nebo vysunutá spojka hadičky k ostřikovači co je v kapse v kufku. zkus mrknout na to. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=50834&hl= takže se vše vyřešilo. bylo to omačkaným těsněním okolo brzdovky a jak se dával new lak tak už to prostě netěsnilo. v servise mi řekli, že těsnění se jako náhradní díl neprodává a že jedině nový světlo za 850,- spraví to cca 75cm těsnění za pár kaček, který sem nařezal na požadovanou šířku a bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 přidám svou zkušenost a na závěr i otázku na současný problém s vodou. v zimě jsem jel na lyže a když byl ráno mráz, bylo vše v pohodě, ale odpoledne, kdy se do 5-tých dveří opíralo slunce, po otevření vytekla voda ze zámku dveří !! vyndal jsem plastové záslepky na spodku dveří a tolik vody co z toho vyteklo... Od té doby jsem záslepky zpátky nedal a ucpal jsme zadní zámek, připadalo mi, že mi do kufru tudy teče. Je pravda, že od té doby jsem v autě vlhkost necítil. A teď současný problém - mám vlhko pod kobercem u řidiče - jen tam a nikde jinde. Dveře jsou dobře izolované, motor je ze spodku zadeklován plastem. Kudy se voda může dostat dovnitř ? Je vlhko už v místě, kudy tyč od volantu prochází interiéru pryč. Nemáte někdo zkušenost, kudy to mokro jde do vnitřku auta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 mel jsem to same, mokro pod ridiciem na koberecku - pricina - ucpany kanalek pod prednim sklem. Kdyz otevres kapotu a kouknes nebo obcihas prostor u predniho tlumice z pohledu na motor, tak by jsi me videt kanal, mozna to bude chtit baterku a dobry oko, pak jsem musel sundat plasty pod okenm, jak jsou sterace a od ty doby je to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zapo Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 mam stejnej problem s tim kufrem... nejvic pravdepodobny mi prijde, ze to bude od tech hagusu, nebo kolem gumy zadniho bocniho okna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Teklo mi kufru na stejném místě. Příčina byla v záslepce (nebo jak to nazvat) u pantů pátých dveří na karoserii. Přetěsnil jsem silikonem a od té doby klid. Ale to byl liftback r.v. 1997, nevím, jak to vypadá u novějších. U combi to prý může být spojka na hadičce pro ostřikovač. Ale nechci mystifikovat, tak ať to potvrdí někdo povolanější :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-o-s-h-u-a Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Mě zatéká u spolujezdce od z podpalubovky - tam jak je elektrika - jde voda tam od okna jakoby od topení, nebo co tam je.... Ohledně zatékání v Octávkách tady toho je hodně a řekl bych, že mám snad vše pročtený, ale abych řekl pravdu tak nevím co konkrétně s banálním problémem u mě. Měl jsem to v origo servisu Škoda v Brně, pak u jiného servisu a prachy fuč a zatéká tam pořád - pokud je hustej a delší déšt - celkem už nevím kam tady u nás jít - ono když si stím neví rady, ani jeden z nejlepších servisů na Moravě.... Jsem doslova na-ranej - myslel jsem banální věc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Odstroj plast pod stieracmi to je ten plast ked ides menit pelovy filter. Zle osadeny box na pelovom filtri+zle tesnenie pel.filtra. dotiahnut.!!! popripade vymenit. Zober kamosa nech leje vodu okolo pel. filtra a ti z vnutornej strany pod kastlikom sleduj kadial tecie ta voda. Este tam je prechodka na otvaranie prednej kapoty treba pozriet aj to. Pretesnit silikonom. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.