hanf Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Chcem sa spytat ci je normalne na tdi pd 74kw prevadzkova teplota 85stupnov.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Ako si zistil ze ma presne 85 C ??? Kuri ti to dobre?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanf Vloženo 22. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 (editace) kuri mi to dobre Editováno: 17. Duben 2009, autor: hanf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Daj pred chladic karton a jazdi a sleduj teplotu ak sa dostane na 90 C tak je vadny termostat . Skus potom napis jak si dopadol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Na ručičku na teploměru kašli - ukazuje to tu prostřední hodnotu tusimze od 70 do 90°C Pokud prohledáš fórum tak někdo to tu psal přesně. Mam s tím stejný skušenosti - ten motor se zkrátka nedokáže v takovýhle zimě zahřát. Já kvůli tomu chci dát tu zimní clonu a nějaký papír nebo plast do těch chladících děr v masce. Zkrátka hledej a čti už se to tu řeší pěkně dlouho viz třeba: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ru%5C&st=50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Daj pred chladic karton a jazdi a sleduj teplotu ak sa dostane na 90 C tak je vadny termostat . Skus potom napis jak si dopadol. a podle tebe mám vadný termostat taky . Ne vadný termostat poznáš tím že se chladič začne hřát ještě před tím než ti teplota doleze na teplotu kdy by měl otrvírat (cca85-90°C ta prostřední poloha ručičky). Takže ošahej chladič a víš na čem seš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Kde je teraz ZIMA??? Teploty su okolo 0 Ked bude - 15 tak potom kolko stupnou bude mat na budiku??? Ma vadny termostat je zaseknuty-pootvoreny: HANF tych 85 stupnou tam mas odkedy??? uz davno alebo sa to objavilo len TERAZ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 (editace) Ja vim bratislava je trochu dole tam zima neni nevim teda odkud je pisatel toho prispěvku ale na vysočině je kosa pořádná. Pokud chceš navic si v autě i zatopit, tak mě se teda 1,9 tdi nezahřeje ani na provozni teplotu (teda pokud jedu městský provoz a nedávám tomu jak čuně). A chladič je pořád studený = neproudí tam voda = zavřený termostat. Editováno: 23. Listopad 2008, autor: jirik64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Ja mam tiez 1,9 DIESEL a pri -15 sa mi voda zohreje na 90 stupnou po 6km kludnou jazdou ziadne vysoke otacky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Nevíte kde za rozumný peníze koupit ten kryt do masky? Našel jsem je pouze za 550-600Kč a to je moc za kousek plastu, to si tam dám radši něco za masku z domácích zásob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 (editace) Ja mam tiez 1,9 DIESEL a pri -15 sa mi voda zohreje na 90 stupnou po 6km kludnou jazdou ziadne vysoke otacky . Hmm tak potom tam máš přídavné topení a parkuješ ve vytápěné garáži jinak mě se benzín 1,2-12V ohřeje na provozní teplotu-střední hodnota dle budíku při venkovní teplotě -5 a topení na 3 stupeň za cca 8km a termostat mám ok= chladič je ledový jako led i při dosažení provozní teploty dodám že parkuji venku... Editováno: 23. Listopad 2008, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Ja mam tiez 1,9 DIESEL a pri -15 sa mi voda zohreje na 90 stupnou po 6km kludnou jazdou ziadne vysoke otacky . Jasne to ano, pokud s tim jedeš mimo město tak jo. Já s tím jezdím většinou po městě + topim a taky jsem teď začal pozorovat, že se ručička teploměru nedostane na prostredek te stupnice jak byla driv a tak jsem to zacal resit a podle tohohle jednoducheho pravidla neni zahraty chladic neni otevreny termostat jsem vadny termostat vyloucil. To Garrett: to by me taky zajimalo nasel jsem obchod kde to maj za 500 ale to je tak minimum. Jo jeste jsem si precetl, ze uzivatel Sidonius1 to prodaval nebo prodava za 500 ale ten prispevek je uz rok stary. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanf Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 nejde o to ci je -15 alebo +30 robilo mi to aj ked bolo +20. to s tym chladicom skusim. termostat ako som zistil by mal na fabii zacat otvarat pri 87stupnoch. ked sa mi chladic zohreje skorej dam vymenit termostat a hotovo.dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Jaj to potom bude termostat, kdyz ti to zacalo delat i kdyz bylo +20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 nejde o to ci je -15 alebo +30 robilo mi to aj ked bolo +20. to s tym chladicom skusim. termostat ako som zistil by mal na fabii zacat otvarat pri 87stupnoch. ked sa mi chladic zohreje skorej dam vymenit termostat a hotovo.dik za rady Stačilo napsat hned že to dělalo i za tepla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 jirik64 hanf, Tu je tema o termostate a teplotach motora http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=32858&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.