Únor 21, 200916 r Autor Tak pár nových fotek a video Moc jsem za to netahal, bál jsem se...ale už zase víc vím jak na to:) http://www.youtube.com/watch?v=ac3PXnLBeWc
Únor 21, 200916 r No teda, takhle driftit jednou rukou...že se nestydíš ...né, vážně...paráda, fakt originální fotky, jako z pravé rally Škoda, že není RSka čtyřkolka, to by byly naprosto dokonalý průjezdy
Únor 21, 200916 r Autor Skaja: No všude jsem to psal, sem ne...tak to stejně dopíšu ... jednou rukou jsem musel mačkat spoušť. Sice to potom šlo mačkat i zubama, ale i tak nic moc....takže jsem musel točit volantem a tahat za ručku jednou rukou, proto to vypadá tak blbě jóóó, 4x4 by byla paráda, ale bohužel se fakt nedělala a využil bych to jen párkrát do roka. Nebo stačilo víc tahat za ručku a ten zadek by víc přelítával auto a bylo by to efektnější.....na to už jsem pak později taky přišel, ale to už jsem měl plnou kartu v mobilu, kterým je to natáčený Upraveno Únor 21, 200916 r od dastax
Únor 21, 200916 r Jasný, neber to jako kritiku, spíš naopak ...já měl na mysli hlavně lepší výjezdy ze zatáček, než se to takhle vyhrabe, tak se zadkem by to tlačilo víc a lítalo by víc sněhu
Únor 21, 200916 r Autor Tak mně je to naprosto jasný. Já beru, že by to bylo mnohem lepší, ale nedokázal bych se rozloučit se svojí RS...i když už jsem přemýšlel o koupi 1.8T liftbacku a předělání na RS. Jenže moje RS má zrovna úplně nový brzdy, za týden rozvody a má úplně nové turbo, váhu vzduchu, ... :-) Bych se jí prostě nedokázal zbavit, tuhle absenci pohonu všech kol nějak překousnu, párkrát do roka Tak panove, kdyz uz zadnou jinou nestihnu nafotit, jakou do souteze? (reknete tu nejhezci a tu nejhorsi podle vas - a ja stejne dam tu nejhorsi, protoze vam neverim, konkurenti ) Upraveno Únor 21, 200916 r od dastax
Únor 21, 200916 r ...a ja stejne dam tu nejhorsi, protoze vam neverim, konkurenti ) Spší bych to viděl tak, že stejně dáš tu nejhorší, protože i tak vyhraješ alespoň o dvě délky
Únor 21, 200916 r Kvalitky fotky , od tebe bych taky nic jinýho nečekal. Já bych dal do soutěže určitě foto č. 6
Únor 21, 200916 r Autor Ta šikmo zezadu? díky, byl to můj tip ale žádnou z nich neberu jako něco extra,co by vybočovalo....ještě se o něco pokusím, ale není nápad :-(
Únor 21, 200916 r když to tady tak vidím, tak se zítra vys.ru na školu a pojedu to taky někam projet a popř. udělat nějaký fotky....
Únor 21, 200916 r Taky sem si při pohledu na čtvrtou hned říkal, že ju musím pochválit, parádní barvy
Únor 21, 200916 r Jo díky, řekl bych, že tam byla ještě lepší místa, ale baterky řekly "Dost! Koukej lyžovat!" a další den bylo po hezkým počasí . Myslíte, že by ta čtvrtá byla do soutěže lepší než první? Upraveno Únor 21, 200916 r od ViktorMPI
Únor 21, 200916 r Autor Těžko říct, na 1. je zase hezký auto, to je na 4. malý... na obou je krásná krajina...ještě máš měsíc čas, promysli...nebo třeba ještě něco nafotíš
Únor 21, 200916 r Jo, to je fakt, snad sníh ještě chvíli vydrží i v nížinách, ale taky jsem bez nápadu.. ten mám až na léto, jestli se podaří realizace.
Únor 22, 200916 r Také něco přidám, dnes z letiště, ale bylo mooooc sněhu a neměl mě kdo fotit za jízdy :-( (foceno mobilem) Upraveno Únor 22, 200916 r od Lukas_TDI
Únor 22, 200916 r Dastax Viktor super fotky Ja chci taky peknej fotacek Vy to mate jako obrazek Krasny fotky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.