Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Super fotky !

No teda, takhle driftit jednou rukou...že se nestydíš :t

...né, vážně...paráda, fakt originální fotky, jako z pravé rally :palec2: Škoda, že není RSka čtyřkolka, to by byly naprosto dokonalý průjezdy ;)

• Autor

Skaja: No všude jsem to psal, sem ne...tak to stejně dopíšu ...

jednou rukou jsem musel mačkat spoušť. Sice to potom šlo mačkat i zubama, ale i tak nic moc....takže jsem musel točit volantem a tahat za ručku jednou rukou, proto to vypadá tak blbě :(

jóóó, 4x4 by byla paráda, ale bohužel se fakt nedělala a využil bych to jen párkrát do roka. Nebo stačilo víc tahat za ručku a ten zadek by víc přelítával auto a bylo by to efektnější.....na to už jsem pak později taky přišel, ale to už jsem měl plnou kartu v mobilu, kterým je to natáčený :(

Upraveno od dastax

Jasný, neber to jako kritiku, spíš naopak ;)

...já měl na mysli hlavně lepší výjezdy ze zatáček, než se to takhle vyhrabe, tak se zadkem by to tlačilo víc a lítalo by víc sněhu :D

ty jooooo ! hooodne luxusní fotky ! :palec2:

• Autor

Tak mně je to naprosto jasný. Já beru, že by to bylo mnohem lepší, ale nedokázal bych se rozloučit se svojí RS...i když už jsem přemýšlel o koupi 1.8T liftbacku a předělání na RS. Jenže moje RS má zrovna úplně nový brzdy, za týden rozvody a má úplně nové turbo, váhu vzduchu, ... :-) Bych se jí prostě nedokázal zbavit, tuhle absenci pohonu všech kol nějak překousnu, párkrát do roka ;)

Tak panove, kdyz uz zadnou jinou nestihnu nafotit, jakou do souteze? :) (reknete tu nejhezci a tu nejhorsi podle vas - a ja stejne dam tu nejhorsi, protoze vam neverim, konkurenti :p )

Upraveno od dastax

dastax: luxusní fotky a video!!!

...a ja stejne dam tu nejhorsi, protoze vam neverim, konkurenti :p )

Spší bych to viděl tak, že stejně dáš tu nejhorší, protože i tak vyhraješ alespoň o dvě délky :smich:;)

Kvalitky fotky :specool: , od tebe bych taky nic jinýho nečekal. Já bych dal do soutěže určitě foto č. 6 :kol-142:

• Autor

Ta šikmo zezadu? díky, byl to můj tip ;)

ale žádnou z nich neberu jako něco extra,co by vybočovalo....ještě se o něco pokusím, ale není nápad :-(

když to tady tak vidím, tak se zítra vys.ru na školu a pojedu to taky někam projet a popř. udělat nějaký fotky....

• Autor

Jeď....já se taky vys*al na práci a na školu a prostě jsem si vyrazil :-)

Michal K.: Albrechtičky :palec2: .. známe :) ..

dastax: jj, přesně tak

Taky přidám pár čerstvých fotek..

• Autor

ta čtvrtá :palec2: výborná atmosféra

Upraveno od dastax

Taky sem si při pohledu na čtvrtou hned říkal, že ju musím pochválit, parádní barvy :)

Jo díky, řekl bych, že tam byla ještě lepší místa, ale baterky řekly "Dost! Koukej lyžovat!" a další den bylo po hezkým počasí :( .

Myslíte, že by ta čtvrtá byla do soutěže lepší než první?

Upraveno od ViktorMPI

• Autor

Těžko říct, na 1. je zase hezký auto, to je na 4. malý...

na obou je krásná krajina...ještě máš měsíc čas, promysli...nebo třeba ještě něco nafotíš:)

Jo, to je fakt, snad sníh ještě chvíli vydrží i v nížinách, ale taky jsem bez nápadu.. ten mám až na léto, jestli se podaří realizace.

...já jsem už taky bez nápadu :feve:

ViktorMPI a dastax Super fotky. :palec:

Také něco přidám, dnes z letiště, ale bylo mooooc sněhu a neměl mě kdo fotit za jízdy :-(

(foceno mobilem)

post-26830-1235317228_thumb.jpg

post-26830-1235317238_thumb.jpg

post-26830-1235317248_thumb.jpg

Upraveno od Lukas_TDI

Dastax Viktor super fotky :)

Ja chci taky peknej fotacek :)

Vy to mate jako obrazek :p

Krasny fotky :)

Tak vypadá že konečně nás zima opouští.KONEČNĚ! Ještě měsic a dávám letní obuti :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.