dastax Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tak pár nových fotek a video Moc jsem za to netahal, bál jsem se...ale už zase víc vím jak na to:) http://www.youtube.com/watch?v=ac3PXnLBeWc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Super fotky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 No teda, takhle driftit jednou rukou...že se nestydíš ...né, vážně...paráda, fakt originální fotky, jako z pravé rally Škoda, že není RSka čtyřkolka, to by byly naprosto dokonalý průjezdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) Skaja: No všude jsem to psal, sem ne...tak to stejně dopíšu ... jednou rukou jsem musel mačkat spoušť. Sice to potom šlo mačkat i zubama, ale i tak nic moc....takže jsem musel točit volantem a tahat za ručku jednou rukou, proto to vypadá tak blbě jóóó, 4x4 by byla paráda, ale bohužel se fakt nedělala a využil bych to jen párkrát do roka. Nebo stačilo víc tahat za ručku a ten zadek by víc přelítával auto a bylo by to efektnější.....na to už jsem pak později taky přišel, ale to už jsem měl plnou kartu v mobilu, kterým je to natáčený Editováno: 21. Únor 2009, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Jasný, neber to jako kritiku, spíš naopak ...já měl na mysli hlavně lepší výjezdy ze zatáček, než se to takhle vyhrabe, tak se zadkem by to tlačilo víc a lítalo by víc sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 ty jooooo ! hooodne luxusní fotky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) Tak mně je to naprosto jasný. Já beru, že by to bylo mnohem lepší, ale nedokázal bych se rozloučit se svojí RS...i když už jsem přemýšlel o koupi 1.8T liftbacku a předělání na RS. Jenže moje RS má zrovna úplně nový brzdy, za týden rozvody a má úplně nové turbo, váhu vzduchu, ... :-) Bych se jí prostě nedokázal zbavit, tuhle absenci pohonu všech kol nějak překousnu, párkrát do roka Tak panove, kdyz uz zadnou jinou nestihnu nafotit, jakou do souteze? (reknete tu nejhezci a tu nejhorsi podle vas - a ja stejne dam tu nejhorsi, protoze vam neverim, konkurenti ) Editováno: 21. Únor 2009, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 dastax: luxusní fotky a video!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 ...a ja stejne dam tu nejhorsi, protoze vam neverim, konkurenti ) Spší bych to viděl tak, že stejně dáš tu nejhorší, protože i tak vyhraješ alespoň o dvě délky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Kvalitky fotky , od tebe bych taky nic jinýho nečekal. Já bych dal do soutěže určitě foto č. 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Ta šikmo zezadu? díky, byl to můj tip ale žádnou z nich neberu jako něco extra,co by vybočovalo....ještě se o něco pokusím, ale není nápad :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 když to tady tak vidím, tak se zítra vys.ru na školu a pojedu to taky někam projet a popř. udělat nějaký fotky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Jeď....já se taky vys*al na práci a na školu a prostě jsem si vyrazil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Michal K.: Albrechtičky .. známe .. dastax: jj, přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Taky přidám pár čerstvých fotek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) ta čtvrtá výborná atmosféra Editováno: 21. Únor 2009, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Taky sem si při pohledu na čtvrtou hned říkal, že ju musím pochválit, parádní barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) Jo díky, řekl bych, že tam byla ještě lepší místa, ale baterky řekly "Dost! Koukej lyžovat!" a další den bylo po hezkým počasí . Myslíte, že by ta čtvrtá byla do soutěže lepší než první? Editováno: 21. Únor 2009, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Těžko říct, na 1. je zase hezký auto, to je na 4. malý... na obou je krásná krajina...ještě máš měsíc čas, promysli...nebo třeba ještě něco nafotíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Jo, to je fakt, snad sníh ještě chvíli vydrží i v nížinách, ale taky jsem bez nápadu.. ten mám až na léto, jestli se podaří realizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 ...já jsem už taky bez nápadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ViktorMPI a dastax Super fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_TDI Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 (editace) Také něco přidám, dnes z letiště, ale bylo mooooc sněhu a neměl mě kdo fotit za jízdy :-( (foceno mobilem) Editováno: 22. Únor 2009, autor: Lukas_TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Dastax Viktor super fotky Ja chci taky peknej fotacek Vy to mate jako obrazek Krasny fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak vypadá že konečně nás zima opouští.KONEČNĚ! Ještě měsic a dávám letní obuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.