cokapid Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Mám dotaz, řešil někdo z vás výrobu koberce do Octy za origo? Chtěl bych si dát do vozu třeba totiž červený koberec místo šedého. Popř. kdo to dělal jaký použil koberec atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 AHOJ COKAPID KUP SI ČERVENÝ, VYSOCE ZÁTĚŽOVÝ KOBEREC, OBKRESLI SI NA NĚHO TVARY TĚCH KOBEREČKŮ, TŘEBA PODLE TĚCH GUMOVÝCH A VYSTŘIHNI JE. PAK JE ZANES TAM KDE SE KOBERCE PRODÁVAJÍ A ONI TI TY KRAJE NA KOBEREČCÍCH OBŠIJOU. POKUD JE BUDEŠ MÍT ČERVENÉ, TAK BY SE HODILO JE NECHAT OBŠÍT ČERNOU, ALE TO UŽ ZÁLEŽÍ NA TOBĚ. ČAU.....RAZTY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Tý brďo to mě nikdy nenapadlo, dobrej nápad, určitě to vyjde levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Díky za odpověď, ale já myslel trošku něco jiného, koberečky jsou fajn a nápad dobrý ale já bych chtěl kompletní záměnu celého koberce ve vnitř vozu ale to je asi nereálné že s ohledem na ohyby atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 NO MĚ TO POTOM TAKY TRKLO, ŽE SI MYSLEL ASI CELÝ KOBEREC V ITERIÉRU, ALE KDYŽ UŽ SEM TO NAPSAL, TAK SEM TO TAM NECHAL. JINAK SI MYSLÍM, ŽE S TĚMA OHYBAMA MÁŠ PRAVDU, ASI TO JE NEREÁLNÉ UDĚLAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 A co to zkusit nějak obarvit? Určitě se něco o barvení koberců na netu musí najít. Pokud by si chtěl třeba světle červenou, tak bych sehnal světlej kobereček místo šedého a ten bych skusil někde nechat obarvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 No otázkou je jak trefit barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Jestli chceš tak mám šedej koberce za lidových 50Kč na dvě pivka ti ho dám a mužeš testovat. Nebo klidně zadarmo stejnak ho chci vyhodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 (editace) Taky by mě zajímalo jestli někdo měnil komplet "podlahu" Editováno: 26. Listopad 2008, autor: dufado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 (editace) smazáno - majitel tohoto fóra mi začal cenzurovat komentáře proto ho nebudu podporovat. Fotky odstraněny Editováno: 3. Květen 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 RS koberec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 asi před měsícem jsem koberec čistli v autě, ale přišlo mi jednodušší ho vyndat. Sundal jsem všechny lišty, vše v pohodě, až jsem se zasekl pod palubovkou. Je tam vzpěra dolů z přístrojovky na tunel. Koberec je ještě prostrčenej za ní. Nechtělo se mi jí montovat pryč, ani koberec stříhat,tak jsem ho dočistil v autě. A jak jste si s tím poradili vy, když jste ho prohazovali? dík Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Vzal jsem nůž a uprostřed prořízl a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 ... asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 (editace) tak to jsem chtěl udělat, ale bál jsem se jestli pod ním nejsou nějaký dráty..tak příště, Dík za radu Editováno: 28. Listopad 2008, autor: Ondra13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 No ja som vsetko pekne odpojil,ale uz dlho rozmyslam tiez nad problemom ako zmenit farbu koberca z tmaveho na biley RS,mal by som moznost mat origo biely RS ale z anglickej verzii,tak ma napdlo asi skusim savo to vybielit urcite musi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Nebo nechat koberec poflockovat. Ale aby se to vyplatilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda_1 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj, potreboval bych poradit ohledne filcu, ktery se nachazi pod kobercem. Uz nejakou dobu mi zateka do auta, vzdycky sem koberec nejak vysusil, ale naposledy mi to nedalo a v rohu sem koberec nadzdvihl, pricemz jsem zjistil, ze filc pod nim je uplne nasakly vodou, coz je pochopitelne, ale co hur, ze je zespodu pekne vykvetly plisni. Tak jsem rozebral interier - vyndal sedacky, koberec a konecne filc, ktery je na vyhozeni. Proto bych se chtel zeptat, zda-li se tento filc da nekde koupit (cena?), popripade, co byste doporucili jako nahradu ? Taky me napadlo, ze kdyz uz mam vse rozebrane, ze bych si trochu vytlumil interier. Procital jsem zdejsi prispevky na toto tema, ale zajimalo by me, zda-li si nekdo tlumil prave prostor pod kobercem a pokud ano, tak cim tak urobil (vibraflex, dynamat, tecsound, mirelon ....) ? Predem moc diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kerela85 Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února Řešit tedka to samé, čím nahradit plesnivý origo filc, tak snad se dočkáme nějaké rady 🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.