Přejít na obsah

Jak na koberec


cokapid

Doporučené příspěvky

AHOJ COKAPID :palec2: KUP SI ČERVENÝ, VYSOCE ZÁTĚŽOVÝ KOBEREC, OBKRESLI SI NA NĚHO TVARY TĚCH KOBEREČKŮ, TŘEBA PODLE TĚCH GUMOVÝCH A VYSTŘIHNI JE. PAK JE ZANES TAM KDE SE KOBERCE PRODÁVAJÍ A ONI TI TY KRAJE NA KOBEREČCÍCH OBŠIJOU. POKUD JE BUDEŠ MÍT ČERVENÉ, TAK BY SE HODILO JE NECHAT OBŠÍT ČERNOU, ALE TO UŽ ZÁLEŽÍ NA TOBĚ.

ČAU.....RAZTY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi před měsícem jsem koberec čistli v autě, ale přišlo mi jednodušší ho vyndat. Sundal jsem všechny lišty, vše v pohodě, až jsem se zasekl pod palubovkou. Je tam vzpěra dolů z přístrojovky na tunel. Koberec je ještě prostrčenej za ní. Nechtělo se mi jí montovat pryč, ani koberec stříhat,tak jsem ho dočistil v autě. A jak jste si s tím poradili vy, když jste ho prohazovali? dík Ondra

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Ahoj,

potreboval bych poradit ohledne filcu, ktery se nachazi pod kobercem. Uz nejakou dobu mi zateka do auta, vzdycky sem koberec nejak vysusil, ale naposledy mi to nedalo a v rohu sem koberec nadzdvihl, pricemz jsem zjistil, ze filc pod nim je uplne nasakly vodou, coz je pochopitelne, ale co hur, ze je zespodu pekne vykvetly plisni. Tak jsem rozebral interier - vyndal sedacky, koberec a konecne filc, ktery je na vyhozeni.

Proto bych se chtel zeptat, zda-li se tento filc da nekde koupit (cena?), popripade, co byste doporucili jako nahradu ?

Taky me napadlo, ze kdyz uz mam vse rozebrane, ze bych si trochu vytlumil interier. Procital jsem zdejsi prispevky na toto tema, ale zajimalo by me, zda-li si nekdo tlumil prave prostor pod kobercem a pokud ano, tak cim tak urobil (vibraflex, dynamat, tecsound, mirelon ....) ?

Predem moc diky za odpovedi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 14 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...