Publikováno Listopad 23, 200816 r Mám TDi 66kw a po vypnutí motoru se asi po 5vteřinách ozve taková tupá rána(jakoby to pukne) v hadici od intercoleru. Nevíte co to je? Hledal jsem tady ale nenašel tak jestli to tu někde je tak se omlouvám.
Listopad 23, 200816 r Mám ten samý motor a ten samý problém. Údajně velice častá a běžná věc, ale bylo mi řečeno, že je to vadný nějaký zpětný ventil odvodu spalin. Tak si myslím, že dobré. Mám Octu rok a půl a pořád vpoho. Myslím, že nemusíš mít strach.
Listopad 23, 200816 r Autor Díky ale pokud jen MYSLÍŠ tak mě to nějak nestačí,chci mít jistotu.Ale dík
Listopad 23, 200816 r Vím, myslet znamená h...o vědět, ale před rokem a půl mi řekli, že to je běžné a nic to není, tak co? Vyhazovat prachy, že to někdo opraví a stejně to nebude mít na nic vliv? Banality bych neřešil. Teda já je neřeším. Řeším jiné, lepší a příjemnější věci na kočáře.
Listopad 23, 200816 r Ta vec na odvod spalin se jmenuje EGR ventil a pokud to neresis a jezdis porad s otevrenym tak to moc dobre neni. Sani uplne zabetonovane atd...Kdyz tak to zaslep. A to trepani je chcipaci klapa.Nekde asi ztracis podtlak v systemu a treba i hur pracuje posilovac. Ja osobne bych s dojebanym autem nejezdil a kdyz o tom vim tak tim tuplem.Aspon jde videt jak to potom vypada ty auta..
Listopad 23, 200816 r Ve Škodovce mi řekli, že to nic není, tak to tak beru. A jak čtu, tak chcípací klapa má vliv na posilovač? A na jaký? V autě je jich hodně a mi se zdá, že mi jde ztuha posliovač řízení. Může to mít na to vliv? Ber to jako dotaz a ne blbou reakci. Docela by mě ten posilovač zajímal, protože třeba u Fabky to jde daleko lépe.
Listopad 23, 200816 r Autor Ta vec na odvod spalin se jmenuje EGR ventil a pokud to neresis a jezdis porad s otevrenym tak to moc dobre neni. Sani uplne zabetonovane atd...Kdyz tak to zaslep. A to trepani je chcipaci klapa.Nekde asi ztracis podtlak v systemu a treba i hur pracuje posilovac. Ja osobne bych s dojebanym autem nejezdil a kdyz o tom vim tak tim tuplem.Aspon jde videt jak to potom vypada ty auta.. TDIfun:Co tedy opravit? Zaslepit? Prosím podrobnější info. Díky Upraveno Listopad 23, 200816 r od LPG
Listopad 24, 200816 r A co kdybys nebyl línej hledat? Je tady toho hromada o EGR ventilu, i jak ho zaslepit...
Listopad 24, 200816 r ja si myslim ze to LPG spatne popsal,to poknuti je zrcite od banky co taha za klapku a urcite to neni zadna rána
Listopad 24, 200816 r Autor A co kdybys nebyl línej hledat? Je tady toho hromada o EGR ventilu, i jak ho zaslepit... Když nevím co to dělá tak nemůžu hledat závady EGR ventilu,prosil jsem o pomoc a né o chtračení
Listopad 24, 200816 r Autor ja si myslim ze to LPG spatne popsal,to poknuti je zrcite od banky co taha za klapku a urcite to neni zadna rána No je to takový puknutí,nevím jak to popsat ale odkud to jde nevím.
Listopad 24, 200816 r Autor Mohl by prosím dát někdo návod jak ten EGR zaslepit? Kde ho vlastně najdu? nejlépe foto. Hledal sem ale přímo foto návod na zaslepení sem nenašel a když ani nevím kde je? Omlouvám se všem že chci něco,co tu už třeba je.
Listopad 24, 200816 r Autor Tak už sem to našel ale taky se píše,že TDi 2003 bude po zaslepení házet chybu a nouzový režim.Je to tak?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.