LPG Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Mám TDi 66kw a po vypnutí motoru se asi po 5vteřinách ozve taková tupá rána(jakoby to pukne) v hadici od intercoleru. Nevíte co to je? Hledal jsem tady ale nenašel tak jestli to tu někde je tak se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 jo to normalni dela to banka klapky privodu vzduchu ta co je v egru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 A to je vpořádku nebo ne? Pokud ne tak co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Mám ten samý motor a ten samý problém. Údajně velice častá a běžná věc, ale bylo mi řečeno, že je to vadný nějaký zpětný ventil odvodu spalin. Tak si myslím, že dobré. Mám Octu rok a půl a pořád vpoho. Myslím, že nemusíš mít strach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Díky ale pokud jen MYSLÍŠ tak mě to nějak nestačí,chci mít jistotu.Ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Vím, myslet znamená h...o vědět, ale před rokem a půl mi řekli, že to je běžné a nic to není, tak co? Vyhazovat prachy, že to někdo opraví a stejně to nebude mít na nic vliv? Banality bych neřešil. Teda já je neřeším. Řeším jiné, lepší a příjemnější věci na kočáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Ta vec na odvod spalin se jmenuje EGR ventil a pokud to neresis a jezdis porad s otevrenym tak to moc dobre neni. Sani uplne zabetonovane atd...Kdyz tak to zaslep. A to trepani je chcipaci klapa.Nekde asi ztracis podtlak v systemu a treba i hur pracuje posilovac. Ja osobne bych s dojebanym autem nejezdil a kdyz o tom vim tak tim tuplem.Aspon jde videt jak to potom vypada ty auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Ve Škodovce mi řekli, že to nic není, tak to tak beru. A jak čtu, tak chcípací klapa má vliv na posilovač? A na jaký? V autě je jich hodně a mi se zdá, že mi jde ztuha posliovač řízení. Může to mít na to vliv? Ber to jako dotaz a ne blbou reakci. Docela by mě ten posilovač zajímal, protože třeba u Fabky to jde daleko lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 (editace) Ta vec na odvod spalin se jmenuje EGR ventil a pokud to neresis a jezdis porad s otevrenym tak to moc dobre neni. Sani uplne zabetonovane atd...Kdyz tak to zaslep. A to trepani je chcipaci klapa.Nekde asi ztracis podtlak v systemu a treba i hur pracuje posilovac. Ja osobne bych s dojebanym autem nejezdil a kdyz o tom vim tak tim tuplem.Aspon jde videt jak to potom vypada ty auta.. TDIfun:Co tedy opravit? Zaslepit? Prosím podrobnější info. Díky Editováno: 23. Listopad 2008, autor: LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 A co kdybys nebyl línej hledat? Je tady toho hromada o EGR ventilu, i jak ho zaslepit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 ja si myslim ze to LPG spatne popsal,to poknuti je zrcite od banky co taha za klapku a urcite to neni zadna rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 A co kdybys nebyl línej hledat? Je tady toho hromada o EGR ventilu, i jak ho zaslepit... Když nevím co to dělá tak nemůžu hledat závady EGR ventilu,prosil jsem o pomoc a né o chtračení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 ja si myslim ze to LPG spatne popsal,to poknuti je zrcite od banky co taha za klapku a urcite to neni zadna rána No je to takový puknutí,nevím jak to popsat ale odkud to jde nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Mohl by prosím dát někdo návod jak ten EGR zaslepit? Kde ho vlastně najdu? nejlépe foto. Hledal sem ale přímo foto návod na zaslepení sem nenašel a když ani nevím kde je? Omlouvám se všem že chci něco,co tu už třeba je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Už jenom v tématu o čištění sání máš nápovědu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Tak už sem to našel ale taky se píše,že TDi 2003 bude po zaslepení házet chybu a nouzový režim.Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.