cibi4 Vloženo 24. Listopad 2008 Vloženo 24. Listopad 2008 Zdravim vsetkych auto-elektrikarov. Videl som ze sa tu rozobera, vsetko mozne a hlavne to co nam nefunguje, tak by som sa vas chcel opytat, ci nema niekto skusenost s takymto problemom: Nastavenie spatnych zrkadiel na Octavii I funguje opacne, alebo z polovicky. Prepnem prepinac do polohy L a nastavuje sa mi pravy spatak, dam do polohy P a nastavuju sa obidva (pripadne ani jeden, co je horsie). Vypinac, som uz skusal aj novy a bez zmeny. Poradit mi niekto? Dakujem Andrej Citovat
borelli Vloženo 24. Listopad 2008 Vloženo 24. Listopad 2008 Já to mám pro změnu tak, že i když mám ovladač v pozici pro P nebo L tak se mě naklápějí obě zrcádka společně... Citovat
burek Vloženo 24. Listopad 2008 Vloženo 24. Listopad 2008 na jedu polhou púravy me to dela na druhou mam vytapeni na treti se me hybaji oboje zaroven Citovat
cibi4 Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Vloženo 24. Listopad 2008 na jedu polhou púravy me to dela na druhou mam vytapeni na treti se me hybaji oboje zaroven Neviete niekto, ci maju spetaky, riadiacu jednotku? pripadne, neviete v ktorej polohe maju ist spetaky naraz? Citovat
Raceman Vloženo 24. Listopad 2008 Vloženo 24. Listopad 2008 samostatnou řj nemají řídí je komfortka myslím že v poloze L jdou obě a při P jen pravý Citovat
mirek25 Vloženo 18. Prosinec 2008 Vloženo 18. Prosinec 2008 Zdravim nejede mi leve zrcadko ale prave mi jde normale....muže to byt v ovladači nebo je to v motorku???a jde to po pripade vymetit nejak tem motorek diky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.