Publikováno Listopad 24, 200816 r Zdravim vsetkych auto-elektrikarov. Videl som ze sa tu rozobera, vsetko mozne a hlavne to co nam nefunguje, tak by som sa vas chcel opytat, ci nema niekto skusenost s takymto problemom: Nastavenie spatnych zrkadiel na Octavii I funguje opacne, alebo z polovicky. Prepnem prepinac do polohy L a nastavuje sa mi pravy spatak, dam do polohy P a nastavuju sa obidva (pripadne ani jeden, co je horsie). Vypinac, som uz skusal aj novy a bez zmeny. Poradit mi niekto? Dakujem Andrej
Listopad 24, 200816 r Já to mám pro změnu tak, že i když mám ovladač v pozici pro P nebo L tak se mě naklápějí obě zrcádka společně...
Listopad 24, 200816 r na jedu polhou púravy me to dela na druhou mam vytapeni na treti se me hybaji oboje zaroven
Listopad 24, 200816 r Autor na jedu polhou púravy me to dela na druhou mam vytapeni na treti se me hybaji oboje zaroven Neviete niekto, ci maju spetaky, riadiacu jednotku? pripadne, neviete v ktorej polohe maju ist spetaky naraz?
Listopad 24, 200816 r samostatnou řj nemají řídí je komfortka myslím že v poloze L jdou obě a při P jen pravý
Prosinec 18, 200816 r Zdravim nejede mi leve zrcadko ale prave mi jde normale....muže to byt v ovladači nebo je to v motorku???a jde to po pripade vymetit nejak tem motorek diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.