Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zacina dalsi odboj, nyní proti technokraticke byrokracii :ph34r:

post-340-1227607796_thumb.jpg

post-340-1227607811_thumb.jpg

post-340-1227607846_thumb.jpg

No jo, je to on, jezdím okolo něj porád. Ještě jeden je na příjezdu do Mor.Buď. a jeden prý mají někde ve městě, ale okolo něj nejezdím. Sluší mu to :smich:

To nějaká skupina, která je ničí a nahrává si to na video. Bylo to ve zprávách.

moooc hezké :palec2::smich::smich::smich::smich:

No jo, je to on, jezdím okolo něj porád. Ještě jeden je na příjezdu do Mor.Buď. a jeden prý mají někde ve městě, ale okolo něj nejezdím. Sluší mu to :smich:

Ten třetí je bokem. je tam u školy na 40. Je tam objíždka mostu pro kamiony.

a že to nezabodnou do toho objektivu :kuk:

Patří to Bařinkovi jednomu debilnímu. Radar pochopím v centru, ale tohle je pár metrů před cedulí konec obce na rovném úseku, žádná křižovatka, žádný chodník, žádné domy, školy....a mají ho nastavenej na 54Km/h. Jsem říkal že až Bařinku potkám, tak má u mě schovanou facku.

tak takovych radaru je po Prostejove tak 15 :angry: samozdrejme bez tech krompacu :D

na trutnovsku jich je taky jak nasráno. jinak ten v budějkách, tak mi říkal kámoš, že to vyfotilo jeho 80ti letého dědka v trábošovi jak to sviští 70 :smich:

jinak mám též, když kolem nich jedu, chuť to sejmout. Myslím, že i vzduchovka by udělala dobrou službu.

Upraveno od TomasB

Poslední perlička od nás z Budějocic, traktorista s vlekem přijíždí do města a když je těsně před radarem kolem prosviští motorkář a cvak, traktoristovi došla obsílka, že jel 130, dovede si představit ten řev na městském úřadu....

Poslední perlička od nás z Budějocic, traktorista s vlekem přijíždí do města a když je těsně před radarem kolem prosviští motorkář a cvak, traktoristovi došla obsílka, že jel 130, dovede si představit ten řev na městském úřadu....

Zřejmně ňáké dobré JZD, když tam mají tryskotraktory :smich:

hej, tak to je nejlepší fór týdne :smich:

mě ten radar asi moc nepobaví v létě když jsem jel tak mě vzaly asi oba, nevíte za jak dlouho to zpracujou a může mi přijít předvolání?

me to prislo az za 5 mesicu..

• 2 týdny později...

:palec::palec2:

JZD Chvojkovice-Brod.Zřejmě dobrej oddíl .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.