Listopad 25, 200816 r Zacina dalsi odboj, nyní proti technokraticke byrokracii No jo, je to on, jezdím okolo něj porád. Ještě jeden je na příjezdu do Mor.Buď. a jeden prý mají někde ve městě, ale okolo něj nejezdím. Sluší mu to
Listopad 25, 200816 r To nějaká skupina, která je ničí a nahrává si to na video. Bylo to ve zprávách.
Listopad 27, 200816 r No jo, je to on, jezdím okolo něj porád. Ještě jeden je na příjezdu do Mor.Buď. a jeden prý mají někde ve městě, ale okolo něj nejezdím. Sluší mu to Ten třetí je bokem. je tam u školy na 40. Je tam objíždka mostu pro kamiony.
Listopad 27, 200816 r Patří to Bařinkovi jednomu debilnímu. Radar pochopím v centru, ale tohle je pár metrů před cedulí konec obce na rovném úseku, žádná křižovatka, žádný chodník, žádné domy, školy....a mají ho nastavenej na 54Km/h. Jsem říkal že až Bařinku potkám, tak má u mě schovanou facku.
Listopad 28, 200816 r na trutnovsku jich je taky jak nasráno. jinak ten v budějkách, tak mi říkal kámoš, že to vyfotilo jeho 80ti letého dědka v trábošovi jak to sviští 70 jinak mám též, když kolem nich jedu, chuť to sejmout. Myslím, že i vzduchovka by udělala dobrou službu. Upraveno Listopad 28, 200816 r od TomasB
Listopad 30, 200816 r Poslední perlička od nás z Budějocic, traktorista s vlekem přijíždí do města a když je těsně před radarem kolem prosviští motorkář a cvak, traktoristovi došla obsílka, že jel 130, dovede si představit ten řev na městském úřadu....
Listopad 30, 200816 r Poslední perlička od nás z Budějocic, traktorista s vlekem přijíždí do města a když je těsně před radarem kolem prosviští motorkář a cvak, traktoristovi došla obsílka, že jel 130, dovede si představit ten řev na městském úřadu.... Zřejmně ňáké dobré JZD, když tam mají tryskotraktory
Listopad 30, 200816 r Poslední perlička od nás z Budějocic, traktorista s vlekem přijíždí do města a když je těsně před radarem kolem prosviští motorkář a cvak, traktoristovi došla obsílka, že jel 130, dovede si představit ten řev na městském úřadu.... hej, tak to je nejlepší fór týdne
Listopad 30, 200816 r mě ten radar asi moc nepobaví v létě když jsem jel tak mě vzaly asi oba, nevíte za jak dlouho to zpracujou a může mi přijít předvolání?
Prosinec 10, 200816 r Poslední perlička od nás z Budějocic, traktorista s vlekem přijíždí do města a když je těsně před radarem kolem prosviští motorkář a cvak, traktoristovi došla obsílka, že jel 130, dovede si představit ten řev na městském úřadu.... JZD Chvojkovice-Brod.Zřejmě dobrej oddíl .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.