dezod Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Zdravím, chtěl bych se informovat jak to je, když někdo prodává např. O1 koupeno v ČR se serviskou z origo servisu, po drobnější prohledání přes VIN v škoda autosalónu zjistí, že jde o vůz který nemá prohlídky zapsány v centrálním systému škody. Serviska samozřejmě obsahuje vše co má od jiného autosalonu škody. Je to vůbec možné? Jasná černota nebo jak to chodí s těmito zápisy? Rady a zkušenosti. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 No to vypadá A) na dopsanou servisku.....nebo B)na nedoplnění zápisů do centrálního systému....dle mého A je správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 a nebo to udržoval autorizovaný servisní partner Škoda a od tama se to už do centrály nedostalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanZ - Sodan.cz Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Já když jsem kupoval koktu, tak v servisce chyběli asi tak 2 prohlídky...tak jsem zavolal do servisu, kam s tím pravidelně jezdil (viz. ostatní záznamy) a tam mi dohledali, že ty chybějící prohlídky proběhli, dokonce mi řekli,co při nich přesně dělali a že nejsou zapsané proto, že majitel nepřivezl servisku, prý se to stává. A že mi je tam klidně doplní, když si tam zajedu. Takže bych v první řadě prověřil servis, který prohlídky dělal (oprávnění) a poté bych se pídil, proč to není v centrální evidenci škodovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Asi bych na ten centrální systém moc neujížděl. Mě osobně při reklamaci a zapomenuté servisce huhlali, že centrální systém funguje od ledna 2008/ března 2007 (?) (přesný termín jsem vypustil, protože mi to nepomohlo) a co se dělo před tím se prý nedá dohledat. Bůh ví jakej v tom maj guláš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Ahoj všem, měl bych asi hloupý dotaz. Evidují se v centrálním systému i opravy provedené v autorizovaném servisu např. v Německu (nebo někde jinde v Evropě)?? Nebo to je jen lokální záležitost ČR?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 (editace) většinou když má tady škodovka ochotu tak to jde většinou dohledat (u audi vyzkoučeno) ale vzhledem k tomu že je potřeba ochota a chut tak to zjistit na 99% nepude hodněkrát je problém najít něco v Etce natož aby něco našli mimo salón Editováno: 31. Prosinec 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Té ochoty jsem se právě bál Ale díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.