djgigi05 Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 na svoji fabii si chci koupit koncovku vyfuku a libi se mi ta na RS a tak se chci zeptat zda ma fabie trosku jinej zvuk kdyz tam je ta RS koncovka, a pak mam vybranej jeste jeden a to tenhle Koncovka Endrohr HoXX Priemer 2x76mm. 240mm dlhá Prípoj priemer 52mm. a nevim ci se mi vleze do to otvoru v rs narazniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 pokud dáš RS koncovku zvuk se nezmění,radši tam dej nějakej fajnovej laďáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 třeba tento za pěknej peníz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 4. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 a kdyz koupim takovou koncovku jak mam na fotce v prvnim prispevku? taky to nebude mit jinej zvuK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ten Layting mám taky a mohu jen doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 2djgigi05: Proč by měla mít koncovka nějaký vliv na zvuk ??? Je to jen prázdná "trubka"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 5. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 třeba tento za pěknej peníz hosi a kdyby sem bral tenhle tak jaky prumer si mam koupit? tak aby to bylo pekne v RS narazniku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 napiš nebo zavolej na ten web a ti vše řeknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 a kdyz koupim takovou koncovku jak mam na fotce v prvnim prispevku? taky to nebude mit jinej zvuK? koncovku dáš jen kvůli estetičnosti,nic víc nečekej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 5. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 no jo hosi asi si objednam ten ladacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Správně děláš, jestli chceš aby to mělo trochu lepší zvuk....Já mám taky Laityng a nemužu na nějak říct jediný špatný slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 7. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Správně děláš, jestli chceš aby to mělo trochu lepší zvuk....Já mám taky Laityng a nemužu na nějak říct jediný špatný slovo no jo objednam a pak uvidim...pak napisu pocity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 nazdar hosi no tak chystam se objednat ten LAITYNG ladacek no ale potreboval bych jednu radu a to takovou ze kdo ho s vas ma jaky mate prumer...v ponuke maji 4 ruzny velikosti a to : 95x55mm 110x58mm 120x65mm 135x70mm tak nevim kterej bude asi nejlepsi varianta, protoze pak tam chci hodit RS naraznik aby to tam pekne sedelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 mam otazocku: Ladena koncovka vyfuku ovplyvnuje nejako zvuk? http://www.laityng.cz/cz/produkty/koncovky...rovne/rok1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.