Publikováno Prosinec 4, 200816 r na svoji fabii si chci koupit koncovku vyfuku a libi se mi ta na RS a tak se chci zeptat zda ma fabie trosku jinej zvuk kdyz tam je ta RS koncovka, a pak mam vybranej jeste jeden a to tenhle Koncovka Endrohr HoXX Priemer 2x76mm. 240mm dlhá Prípoj priemer 52mm. a nevim ci se mi vleze do to otvoru v rs narazniku.
Prosinec 4, 200816 r Autor a kdyz koupim takovou koncovku jak mam na fotce v prvnim prispevku? taky to nebude mit jinej zvuK?
Prosinec 4, 200816 r 2djgigi05: Proč by měla mít koncovka nějaký vliv na zvuk ??? Je to jen prázdná "trubka"...
Prosinec 5, 200816 r Autor třeba tento za pěknej peníz hosi a kdyby sem bral tenhle tak jaky prumer si mam koupit? tak aby to bylo pekne v RS narazniku?
Prosinec 5, 200816 r a kdyz koupim takovou koncovku jak mam na fotce v prvnim prispevku? taky to nebude mit jinej zvuK? koncovku dáš jen kvůli estetičnosti,nic víc nečekej
Prosinec 5, 200816 r Správně děláš, jestli chceš aby to mělo trochu lepší zvuk....Já mám taky Laityng a nemužu na nějak říct jediný špatný slovo
Prosinec 7, 200816 r Autor Správně děláš, jestli chceš aby to mělo trochu lepší zvuk....Já mám taky Laityng a nemužu na nějak říct jediný špatný slovo no jo objednam a pak uvidim...pak napisu pocity
Leden 26, 200916 r Autor nazdar hosi no tak chystam se objednat ten LAITYNG ladacek no ale potreboval bych jednu radu a to takovou ze kdo ho s vas ma jaky mate prumer...v ponuke maji 4 ruzny velikosti a to : 95x55mm 110x58mm 120x65mm 135x70mm tak nevim kterej bude asi nejlepsi varianta, protoze pak tam chci hodit RS naraznik aby to tam pekne sedelo...
Duben 9, 200916 r mam otazocku: Ladena koncovka vyfuku ovplyvnuje nejako zvuk? http://www.laityng.cz/cz/produkty/koncovky...rovne/rok1.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.