Přejít na obsah

17ti palcová (litá) kola


sathack

Doporučené příspěvky

Tak jeste jednou - Neptune jsou pouze v jedine verzi a to 7,5Jx18" (stribrne, cerne nebo bile provedeni).

Kola na obrazku vyse se jmenuji Cygnus a uvedene cislo dilu plati pouze pro stribrno-antracitove provedeni. Opakovat znova uz to nebudu.

To, ze nejaky prodavajici nevi co prodava je bohuzel bezny folklor v teto zemi.

A aby to bylo snad uz jasny, tady rozdil mezi 18" Neptune (vlevo) a 17" Cygnus (vpravo)

post-9-0-84985800-1345294813_thumb.png post-9-0-56102700-1345294827_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl bych otázečku. Byl sem dávat nové gumy (17") a borec mě říkal že je dobré co cca 7tis km prohazovat kola zezadu na předek a naopak. Prý pro jejich boční sjíždění na zadní nápravě-že když je nechám jezdit pouze na zadu budou sice mět třeba 5mm vzorek. ale budou na boku tak doskákané a budou hučet.

Jako logicky to zní ale děláte to někdo??? Funguje to takhle?

Ještě jedna věc--geometrie. Dělali mě geometrii v barumce-(bestdrive) a přecházel jsem z 15 na 17". No byl jsem přímo u toho a hlasilo mu to pouze jedno kolo mírně jiný odklon. De o to že tady píšete jak sou pro 17 jine odklony--ale v databazi toho pristroje na diagnostiku vybral 17" bez sport podvozku a odklony se nemenily -tak se zkusilo zadat sport podvozek a odklony to zkutecne menit chtelo. Tak nevím- bez sportovního podvozku se měni nebo nemeni sklon na zadku?

Mám pocit že to bude asi čistě vychytávka origo škoda servisů,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Panove a mozna i damy.....

Chtel bych jako laik nekoho poprosit jak zapsat rafky RH 17tky s pneu 225/45x17 do TP u Skody O II kombi 2006.

Mlada se boji kvuli problemum s pripadnym pojistovacim rizenim a vyplaenim poijistky pri pojistnem plnení. Budu moc rad za kazdou radu pripadnou pomoc s konkretnim zapsanim bych i ocenil. :)

Dekuju moc.

Pripadne email chikmo@email.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Dobrý den pánové,

chci si nechat poradit a případně přečíst pár názorů. Mám Octavii II Kombi facelift (to je asi jedno) v bílé barvě a na léto si chci koupit 17" kola (18" kola jsou podle názorů už moc).

Mám černá okna a černou karbonovou střechu. Pro ukázku přikládám fotku. Otázkou je, která barva kol by slušela víc. Klasická stříbrná nebo černá?

auto.jpg

Děkuji za vaše rady a názory :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stříbrnými pěknými ráfky nic nepokazíš,ale pro mně bílé auto s černou střechou a černými ráfky :kol-47: určitě líbivější kombinace.

Jestli 17" nebo 18" je subjektivní a nejlépe to posoudíš sám.Pro někoho jsou tvrdé i 16".On tak velký rozdíl v komfortu jízdy mezi 17" a 18" není.Pokud by jsi měl možnost se svézt ,bylo by to pro Tvé rozhodování určitě lepší než celá řada názorů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem řešil to samé. V tvém případě černá kola je malý problém s tím, že folie na oknech máš lesklou černou, a jestli vidím dobře tak folie na střeše je matná černá tudíž se to malinko tluče. Nejsem si úplně jistý jakou černou by jsi měl zvolit na kola. Myslím, ale že matná černá by mohla vypadat dobře, ale bez nákresu, nebo koncového výtvoru nikdy nebudeš vědět. V mém případě jsem si ujasnil, že folie na oknech lesklá černá, tudíž folie střecha a kapota lesklá černá, a 17" kola jsem nechal stříkat také lesklou černou, aby to pokračovalo v barevné linii. Ale na každé barvě vozu to vypadá jinak a já mám auto červené. :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za všechny názory. Je fakt, že jsem jezdil s O2combi bez faceliftu na 18" RS kolech a vůbec mi nepřišlo (nejezdil jsem po polňačkách) že to bylo nějaké nepříjemné.

Střecha je černý spíše matný karbon. Okna jsou černé lesklé to je fakt, ale ta černá matná by tomu snad neuškodila. Jsou tu však i ty názory, že to bude vypadat z dálky jako plecháč. Díval jsem se na konfigurátor alu v nějakém eshopu, ale ať tam dám jakákoliv černá kola, skoro nejdou vidět, takže nic moc. Nejlepší by bylo si to odkoukat na nějaké Octavii v mé verzi a rozhnodnout se podle toho. Na výběr je však na netu spíše jenom s černými nebo stříbrnými alu. Ty originaly od Octavie jsou tuctový a nelíbí se mi. No ještě uvidím, ale určitě budu rád za další názory :)

Díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mrkni případně ještě i na kola z Golfu VI/VII. Existují totiž se stejným dvoubarevným lakováním, jako má např. Superb/Yeti. Jsou tmavé a zároveň světlé, to by tvůj "problém" mohlo vyřešit ;) a nevypadaj tuctově, zejména ne na Octavii ;)

EDIT: myslím takovéhle:

gtd-felgen-6289.jpg

$T2eC16hHJF8E9nnC9bTIBQvFGE5Gnw~~48_20.JPG

anebo třeba z GTIčka ;)

vw-golf-6-gti-originalfelgen.jpg

Editováno: , autor: Honza9007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj :))

Co říkáte ny tyhle bílé 17" alu na tu mou Octu?

50d40f720f01a7fe9cb90000.jpg

obrázek mého auta je o něco výše (s černou střechou)...

Když jsem se díval na stříbrná kola, tak mi tam vadila ta kombinace bílá/černá/stříbrná, takto by to bylo jenom bílá/černá :))

Neumí tu někdo graficky zpracovat jak by to vypadalo na bílé octě s černou střechou? :-/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to samozřejmě na vkusu každého z nás, ale jen podotýkám, že v celém konceptu bílého vozu ti bílá kola splynou. Černá sice nejsou vidět z dálky ale zblízka ti rozbijí tu bílou a vyniknou. Mimochodem plecháče a lité disky vzhledově ve stejné barvě budou odlišně vypadat. :kol-28:

Aby jsi měl představu jak budou vypadat bílé na bílé http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/11414471?goFrom=list

Editováno: , autor: Sniper_2003
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...