Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Mě se taky mlží jen zadní okna ale je fakt že by Octávka mohla už dávno nabízet odmlžování předních oken stejně jak to je doposud u zadních.Škoda že to nemaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Romčo, ty máš asi na mysli vyhřívání předního okna, že? jestli se nepletu, to měl S I. jinak ty zamlžený zadní okna mě serou, protože když se sjíždí pruhy, nebo na takový tý křižovatce ke je větší úhel spojení, tak tam musíš koukat přes boční zadní okno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 kluci je to jednoduchý, přestaňte souložit v autě a je TO.. a sorry za OTčko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Dooobrý Roberte... S tými zadnými oknami mám problém aj ja, najhoršie keď mi každú chvíľu niekto nastúpi a vystúpi, a keď sedia vzadu traja, tak cez ne nie je vôbec vidieť a všetci to rukami líčia, to ma najviac sere.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 odmlžování zadních oken není prostě dobře vymyšlené... btw. dnes jsem si koupil nový pylový filtr s aktivním uhlím, tak jsem zvědavej, jak bude vypadat ten starý jo a ještě musím přijít na to, jak se ten filtr mění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 tak vyměněno... návod jsem našel tu... --> http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...achFiltruO2.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 je to iný ten s aktívnym uhlím, ako zistím aký mi dali v servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 a takhle ten filtr vypadal po necelých 34 tis. km... situace po výměně se zdá být lepší... vezl jsem vzdau dvě děcka a žádné mlžení se nekonalo... tak uvidíme, zda to bylo tím filtrem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Já teda párkrát koupil pylový filtr s aktiv.uhlím a už bych to neudělal.......Po pár týdnech a pár.tis.km se mi ventilátor vždy začal dusit a bylo to pak ještě horší než s klasickym filtrem po 40.000km používání........Je teda pravda že to bylo ještě u Passatů kde se výkon ventilátoru s ventilátorem v OII nedá ani srovnat,OII ho má sakra výkonější.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tak toto jsem doposud u O II nezaznamenal... uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Vorlíku,ten filtr vypadá dost jetě,kdy vlastně škodovka doporučuje výměnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 no to je filter po výmene, ten starý, ale nie som si istý, myslím že v servise ho menia pri každej prehliadke, neviem musel by som pozrieť do servisnej knižky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Péťo, tenhle pylovej filtr se má měnit po 60 tis. km... ale jak už jsem psal, zdálo se mi, že se mi nějak mlží zadní okna a taky kousek bočních předních oken u toho výdechu co tam je... kdyžtak přidám foto, kdyby jste to nepochopili, protože já to moc vysvětlit neumím! jinak ten filtr byl plnej takovejch lístečků co padají z břízy... parkuji pod břízou na chalupě... no... ... a měnil jsem ho po 34 tis. km a 14 měsících a stál cca 380,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak to bych ho chtěl vidět po těch 60tkm Já na předchozím autě(opel astra) měnil vždy na jaře.Není to zase taková pálka.A býval tam vždycky nějaký bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 jo to souhlasím... taky to budu dělat jednou ročně... ale spíš na začátku zimy... to už nebude padat ten bordel ze stromů a na zimu bude filtr nový... uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 buďte radi, včera jazda na fábii asi 6-7 ročnej najazdené 212 a to bola ako jazda naslepo- všetky okná komplet zarosené, aj čelné a tu kúrenie išlo na max, to v octávii sa vôbec nerosia okná až potom zistíte aké super auto máte :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 a uz ste niekto skusali aj cistit sprayom tu klimu?ja som to skusal s tou penou v spreji,ale v octavii 1 to asi ide lepsie tam je filter pod stieracom a pri striekani peny to ide dnu a pri oct 2 je filter dole pod spolujazdcom a tam ked som to daval tak vsetko fukalo von na podlahu-nemate niekto skusenost ako to je ?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 tinima urcite je tu téma na čistenie klimy skus pohľadať v sekcii interier alebo ostatni viem že karlos3 tu dával sprej ktorý používa, ale nie som si istý či sa to nestrieka do ofukov ale nechcem kecať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 tu máš čo ti je treba http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry607531 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 ok,dik,chcel som len vediet ci sa to ma striekat len tam dole,podla toho linku to vyzera ze hore,ale tam zas treba pol auta rozoberat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryval Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ahoj Fsem ,mam prosbu, vim, ze se to tady uz resilo, ale par tydnu se mne v aute, z niceho nic zamlzuji okna. Parkuju venku, sednu do auta, nastartuju ho a zamlzi se okna, ale opravdu velmi, tak, ze na prednim skle mam potoky vody...stava se mne to i uprosted cesty, treba na dalnici, coz je extra neprijemne... Zkousim kde co, foukat na to teply vzduch, studeny vzduch, zatim se mne nejvice osvedcil hadr a utrit to... O II, mam skoro 3 roky a tento problem se mne zacal stavat az tuto zimu... Mam v ni vymenene predni okno, prasklo od kamane na dalnici, ale to je tak cca 2 roky, tedy jednu zimu jsem s tim uz jezdil... a zadny trabl... Pamatuju si, ze se to tady nekdy resilo, ale nenasel jsem to...doufam, ze se na mne Diamant ci jiny admin nebude zlobit, kdyz se ptam znovu. Diky za pomoc. H. Tiez mam obdobny problem s octaviou II combi 2 TDI rocnik 2007 najazdene 16000 Ked je chladnejsie tak proste mi niekedy v priebehu par sekund zarosi vsetky okna ... najhorsie ze aj celne.... mozem fukat vzduch ako chem ale trva to hodne dlho kym sa daco zacne diat. A FILTRE? su nove = ciste. V servise si nevedia rady.. pisal som na centralu skodovky.... uz neviem co s tym. V lete konci zaruka a stym autom sa v zime neda jazdit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.zikmund Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 Zdarec tak sem konečně dovezl svoji vysněnou holku octavii 2 r.v 2008 ,1.9 TDI 77 kw ,je s francie takze je jako nova,jen sem přišel na to že hrozně málo chladí klima a ještě mi přijde že dost narazově třeba chvíli zavane studeno,ale pak pri mensich otackach motoru to kolisa a celkove to chladi tak jen minimalne ..Já si myslím že problém bude jen v nepřiřtomnosti chladícího media takže stačí dopustit a bude ,,nebo myslíte že by třeba kompresor ???jak se chová když je ko.... ještě mám taky jeden dotaz když prší šíleně se mi mlžili okna nemohl sem to vyfoukat ....a to šlo vše jen na okna ...Poradíte prosím jaký mate postupo za deště apodobně jestli foukate s klimou teplo studeno apodobně ,???díky jinak klimu mám manuální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 A to se ti mlží zvenku nebo zevnitř. Jám mám problém s mlžením zvenku. Právě taky když prší nebo pršelo a je dusno, tak se mlží čelní sklo zvenku na straně spolujezdce. Je to hodně otravný, nevíte někdo co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 ondra.zikmund: S klimou si odpovídáš sám, zajeď na kontrolu a doplnění chladiva, pak se může mudrovat. Co se toho mlžení týká tak nemáš třeba zapnutou recilkulaci vzduchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 ondra: Nevím jak u manuální, ale tronic odmlží sklo rychle i na polohu auto (klima obecně vzduch vysušuje), takže mít zapnuté AC (nebo vypnuté Econ), příp. zvýšit otáčky ventilace, a jak píše šulda vnitřní cirkulace by měla být vypnutá... 007: Nemáš nějakou chemii na skle? Mně se to stalo s nějakým nerozlešťným "nano čističem či odpuzovačem vody", jen jsem to umyl, vyjel z chládku na slunce a sklo se orosilo. Když se to rozleští mikroutěrkou (jak je to v návodu) problém nenastane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.