Červen 17, 200916 r Taky mi už nejdou otevřít větší fotky,ale ráno mi to normálně šlo. Asi zasáhla škodovka
Červen 18, 200916 r No teda jestli takhle, tak pro mě teda zklamání. Vypadá to jako větší zadek z Octavie Combi. Takhle člověk nepozná co to před ním vlastně jede dokud si to nepřečte.
Červen 18, 200916 r opäť ďalšie foto http://auto.sme.sk/c/4895774/polovacka-sup...sie-snimky.html maskovanie na styl OII FL C
Červen 18, 200916 r Podle priblizenych fotek je predek uplne stejny jako sedan (jen nalepky at to vypada jako OII FL), zadni svetla hodne upravena do podoby OII FLC. Porovnejte predni svetla obou supu (S a C), na C jsou rysy zretelne videt: ba zadnich svetlech C jsou take videt prelepky a kryty: Upraveno Červen 18, 200916 r od P.T.
Červen 18, 200916 r A jeste jeden pokus o vymazani nalepek vzadu - omlouvam se, neumim to a delal jsem to jen v Malovani...
Červen 18, 200916 r Predni svetla jsou ale preci jiny, to co jsi tam namaloval je spatne. Spodni linie je rovna. Je to svetlo z OIIFL SII ma jiny.
Červen 18, 200916 r P.T este to svetlo dorob .. je tam vidiet ze je este cast zamaskovana farbou karoserie a to predne svetlo su predsa len maskovacie polepy aby to malo tvar OCT FL .... Upraveno Červen 18, 200916 r od LUKY-007
Červen 18, 200916 r P.T este to svetlo dorob .. je tam vidiet ze je este cast zamaskovana farbou karoserie a to predne svetlo su predsa len maskovacie polepy aby to malo tvar OCT FL ....
Červen 18, 200916 r na ty prdeli to vidim, ale vpredu ne. je tam polep, ale nevidim ze by za ostrikovacem zabihal dolu. Mnoo uvidme az bude na zivo Ale sikovne to kluci MB maskujou.
Červen 18, 200916 r hmm to skor vypada ze neslo o viziu . ale stvarnenie podla dobre informovaneho zdroja
Červen 19, 200916 r Autor Však jsem tehdy tu kouli leštil jak o závod... mohol by si zas nalestit na nieco poriadne
Červen 19, 200916 r jsem si trochu pohrál- v malování - no nic moc, ale snaha byla Tak tohle uz je mnohem lepsi, zacina se mi to libit, jeste by v tom mohli byt takove ty svetelne linky jak ma brambora a byla by to prda
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.