bojler Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 at tak nebo tak, ten zadek bohuzel zas neni combi, ale polocombi. a jak to u skody posledni dobou byva s kufrem, combi zas bude znamenat oproti liftbacku jenom trochu vic mista nad zadnim platem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 chtel bys jako stejne dlouhou horni hranu jako spodni ? neco jako nekorunovany (mozna i korunovany co ja vim) kral tridy stehovaku Ford Mondieee predchozi generace ? Takovej krabicovej zadek ? Soucasna generace F M uz to taky nema tak krabicove, s koncernovejch combi aut se tusim vubec zadne nepriblizuje ani soucasne ani predchozi generaci FM co se tyka pomeru delky hori a spodni strany. Mozna by to mohlo bejt delsi, ale papirove jim to litry neprida pac se to meri po hranu okna pokud se nepletu. Asi to ze nemam rodinu ktere bych sebou tahal 2 kocarky a tasku s hromadou plen na posrani dela to, ze mi to nejak nevadi a na to auto se fakt mooc tesim, hadam ze tak od pristiho roku nejpozdeji cervna budu zrat pristich par let suchej chleba maximalne s horcici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tak tohle uz je mnohem lepsi, zacina se mi to libit, jeste by v tom mohli byt takove ty svetelne linky jak ma brambora a byla by to prda zdialky to aj mne pripada ako tie svetlovodive trubice od BMW, ale pochybujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 no jasne, je to spis zbozne prani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 zas len obycejne ziarovky miesto LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 aspoň má Edison radosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 sa toci v hrobe ako ventilator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutmak Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 tento rok idem kupovat kombika na taxikarcenie a chcem ho vyuzit aj na pripadne prespatie na turistike. Neviete niekto, ci bude v superbe v kufri rovna podlaha (bez schodu) po sklopeni sedadiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 no videl bych to tak 70/30 ze nebude, ale treba dzorz rozlesti koule a vypadne z nej neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 podla mna to bude identicke s S2 liftbackom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jsem téhož názoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutmak Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 nepotesili ste ma. Mam kriteria: kombi velky kufor rovna podlaha v kufri good soundsystem vela miesta na zadnych sedadlach minimalna spotreba (bars aj slabsi motor) prijatelna cena (tu v UK su superby celkom fajn) aka taka kvalita zmena, lebo mam passata a uz sa mi donho znova nechce a aj ten dvoj-prevodovkovy automat by potesil myslim, ze az na tu podlahu by superb combi vyhovoval.. Ci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Já myslím, že dvojitá podlaha kufru ten schod vyrovná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Cjoctavian dokazal ze me dobre info, jako u RS. Maskovany to maji fakt dobre, to jako ze jo. Ale prozradila je hned jedna vec, ze jde o "jine" vozy a to ta stresni antena. Takove se zatim nedavaji pri vyrobe a co jsem mluvil pred zacatkem prodeje s jednim clovekem co se podilel na vyvoji Superbu, tak rikal ze ty ploutvicku prijdou...a uz je to tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 jj Inac ta antena bola len otazka casu. Ta vyhovorka, ze sa designerom pacil krizenec prutu a plutvy bola trapna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 olaf: u combi mam hlavne prakticke citeni, ale uvidime. do twinbacku se panorama stejne asi nedopadne a tu budu v dalsim aute chtit taky. nebo by mel nekdo info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Já myslím, že dvojitá podlaha kufru ten schod vyrovná. no nevim cene sice to srovna ale jestli se nepletu oficialni nosnost 70 Kg? trocha malo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ja na tom na Skodahome taky spal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 takze reklamna kampan je uz spustena najviac sa mi paci, ze ho "maskovala" cierna RS, asi tak, ze na kazdej fotke uhyba bokom... Nevim co je na tom srandy... ja jsem takhle pro autotip nafotil superba a mel jsem s tim RSem co delat... Nebral si servitky a vytlacoval me ze silnice jen abych se k auto nedostal ani na chvilku, takze v.u. tvrzeni ze vybocuje bokem jsou kecy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Ja na tom na Skodahome taky spal tak ty ze jo, kdybych to zkusil ja mas 3 tacy vis kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Dneska jsem ho zase potkal kdo ho chce vidět tak jeďte do okresu Břeclav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 koukal jsem na fotky ve SM a nevypada to marne. Hodne podobne octavii combi ale jinak super.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Doli:A kdy má být ta ploutev bez antény ? Nemáš nějé info ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Nevim co je na tom srandy... ja jsem takhle pro autotip nafotil superba a mel jsem s tim RSem co delat... Nebral si servitky a vytlacoval me ze silnice jen abych se k auto nedostal ani na chvilku, takze v.u. tvrzeni ze vybocuje bokem jsou kecy... no ved ked to potrebuju testovat, nech to testuju na svojich uzatvorenych okruhoch - a nie ohrozovat bezpecnost premavky vytlacanim ludi (ktori ich logicky chcu odfotit) - o co im aj samozrejme ide... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 No konečně to má anténu na rádio v okně, to trvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.