Přejít na obsah

ICE - pomoc záchranárom


misom

Doporučené příspěvky

ICE do každého mobilu!

Záchranári a zdravotníci si všimli, že pri dopravných a iných nehodách majú zranení pri sebe zvyčajne mobilný telefón. Pri záchranných akciách však cudzie osoby nevedia, koho z dlhého telefónneho zoznamu majú kontaktovať.

Personál záchrannej a rýchlej zdravotnej pomoci preto navrhuje, aby každý mal v telefónnom zozname na svojom mobile rozpoznateľný zoznam kontaktných osôb pre prípad núdze.

Medzinárodne uznaný pseudonym je ICE (In Case of Emergency). Pod týmto menom by sme vo svojom mobile mali uviesť telefónne číslo a osobu, ktorú v prípade núdze môže kontaktovať polícia, záchranná zdravotná alebo požiarna služba.

Ak chcete ako núdzový kontakt uviesť viacero osôb, použite pseudonymy man ICE1, ICE2, ICE3 atď. Je to jednoduché a nič to nestojí, a môže pritom zachrániť život.

Originál článok TU

NEBERTE TO NIJAK VAZNE, JE TO HOAX

Editováno: , autor: davon
DOPLNENO, ZE SE JEDNA O HOAX...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto má vyznam pouze pro policii pokud se Vám něco stane a Vy nemužete informovat své blízké,třeba pro zjištění totožnosti,ale uplně stejně poslouži uložení jako Máma,žena,brácha a pod.Jediná policie muže v případě nutnosti Váš mobil použít,Hasiči a Záchranka se tímhle určitě nebudou zabývat,protože jí to nenáleží a nemají k tomu žádnou pravomoc aspoň ne u nás v ČR.V případě že bude muset záchranka nebo nemocnice z jakekoliv příčiny zjištovat vaše blízké z mobilu,zase by to mělo být pouze za dohledu policie,nebo přímo požádá policii.

Laci-ano na kartičce od pojištovny to význam má a pokut tam budeš mít číslo na své blízké tak je to to nejlepší co mužeš udělat stím souhlasím na 100%

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...